Ετικέτες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μάσκα μαλλιών Elvive και Exotic Oil της Lorvenn

Γεια σας!


Σε αυτό το ποστ θέλω να αναφερθώ στα 2 προϊόντα μαλλιών που πραγματικά με έχουν σώσει. Αυτά είναι η μάσκα μαλλιών με serum προστασίας Elvive Color-vive και το λάδι Exotic Oil της Lorvenn. 



Τα μαλλιά μου είναι μακρυά και η τρίχα λεπτή και
ταλαιπωρημένη λόγω της βαφής οπότε μετά το λούσιμο, το να τα ξεμπερδέψω ήταν μαρτύριο. Εκτός αυτού ήταν συνεχώς θαμπά. Έχω δοκιμάσει πολλές μάσκες μαλλιών και τυχαία αγόρασα την Elvive. Μπορώ να πω ότι απο την πρώτη χρήση είδα μεγάλη διαφορά. Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται πολύ πιο εύκολα και είναι απαλά. Εκτός αυτού μυρίζει πολύ όμορφα. 


Επειδή όμως τα μαλλιά μου φριζάρουν και θαμπώνουν, αποφάσισα να πάρω και κάποιο λαδάκι. Το συγκεκριμένο μου το πρότεινε η πωλήτρια στα Galerie De Beaute. Περιέχει argan oil, abyssinian oil, monoi de Tahiti oil και βιταμίνες E & F. Το χρησιμοποιώ είτε σε νωπά μαλλιά στις άκρες είτε όταν χρειάζομαι εντατική περιποίηση στα μαλλιά, ανακατεύοντας μερικές σταγόνες με την μάσκα της Elvive. Τα μαλλιά μου γίνονται πολύ απαλά, γυαλιστερά, ευκολοχτένιστα και οι άκρες δεν δείχνουν ταλαιπωρημένες! Επίσης μυρίζει υπέροχα. Δεν το αλλάζω με κανένα, το θεωρώ εκπληκτικό προϊόν που όντως κάνει όσα υπόσχεται! Προσοχή μόνο στην ποσότητα που θα βάλετε και μην το χρησιμοποιείτε απο τη ρίζα γιατί μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν λαδωμένα.

 Εύχομαι αν τα δοκιμάσετε να σας αρέσουν όσο σε εμένα!

Φιλάκια!