Ετικέτες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κρέμες manicure και όχι μόνο!

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο κρέμες σώματος, με τις οποίες έχω μια εμμονή όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία. Εμμονή όμως έχω και με το να ψάχνω καλλυντικά χωρίς parabens, sulphates και paraffinum liquidum. Στην τελευταία έκθεση Beauty που επισκέφθηκα βρέθηκα μπροστά σε αυτές τις κρέμες. Πωλούνται για manicure αλλά κάνουν και για όλο το σώμα. Εγω τις χρησιμοποιώ για όλο το σώμα και μυρίζουν και οι δύο ονειρεμένα πραγματικά και το σημαντικότερο είναι οτι δεν περιέχουν τα συστατικά που προανέφερα!


Η πρώτη είναι η Skin Truth Manicure, η οποία μυρίζει orange blossom και rosemary. Ενυδατώνει χωρίς όμως να αφήνει λιπαρότητα στο σώμα. Η συσκευασία της είναι πολύ μεγάλη, 500ml και κόστισε μέσα στην έκθεση 10 ευρώ. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό. Η μυρωδιά της βέβαια δεν διαρκεί και πολύ.















Η δεύτερη, η Kaeso Manicure, μυρίζει cranberry και θες να την φας κυριολεκτικά! Είναι επίσης πολύ ενυδατική. Απορροφάται αμέσως αλλά η μυρωδιά της όταν απλωθεί στο δέρμα αλλάζει, ευτυχώς όχι σε κάτι ενοχλητικό. Είναι πολύ καλή, όχι μόνο για μετά το μανικιούρ, που αφήνει τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα, αλλά και για όλο το σώμα.

Τις λάτρεψα και τις δύο. Η εταιρεία που τις προμηθεύτηκα λέγεται Natural Care Professional. Στη συσκευασία αναγράφονται τα site τους www.skintruth.co.uk και www.kaeso.co.uk αντίστοιχα.
 Αν κάποια τις δοκιμάσει ή τις έχει δοκιμάσει ήδη περιμένω τις απόψεις σας! 
Φιλάκια!