Ετικέτες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Make up Atelier Paris by Atelier De Beaute

Καλησπέρα σας! Σε αυτό το ποστ θα σας δείξω ποιό είναι το make up που χρησιμοποιώ που αντάξιο του δεν έχω βρει.
Όπως θα έχετε διαπιστώσει απο προηγούμενα ποστ, έχω πολύ απαιτητικό πρόσωπο απο θέμα κάλυψης και δύσκολα μένω ικανοποιημένη απο make up και B.B. creams. Το προϊόν στο οποίο πάντα καταλήγω είναι το υγρό make up της γαλλικής επαγγελματικής εταιρείας Atelier Paris. Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων τους http://www.facebook.com/atelierdebeautegreece και εδώ είναι το συγκεκριμένο make up http://www.facebook.com/photo.php?fbid=137779206242406&set=a.137776566242670.17658.137775072909486&type=3&theater .
Τι λέει η εταιρεία για το προϊόν : Ενυδατικά Αδιάβροχα Υγρά Μέικ Απ ΗD (High Definition) με σιλικόνη!
Ελαφριά υφή, υψηλή σταθερότητα που αντιστέκεται στο νερό, τα δάκρυα, τον ιδρώτα. Τα έλαια σιλικόνης εξαερώνονται κατά την εφαρμογή χωρίς να αφήνουν κανένα λιπαρό ‘φιλμ’ στο πρόσωπο. Φόρμουλα μελετημένη για να αντέχει την ζέστη και την υγρασία, τέλεια για το καλοκαιρινό μακιγιάζ.
Το υγρό αδιάβροχο make up μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υγρό αδιάβροχο σώματος 30 ml.
Η δική μου γνώμη : Αυτό το make up είναι πραγματικά σταθερό για ώρες. Δεν το νιώθεις ''βαρύ'' στο δέρμα, ούτε νιώθεις ίχνος λιπαρότητας ακόμα και μετά απο αρκετή ώρα. Αντέχει όντως σε ζέστη και υγρασία. Κάνει το δέρμα να δείχνει ομοιόμορφο και καλύπτει σχεδόν τελείως τις ατέλειες. Δεν έχω βρει κανένα άλλο make up μέχρι στιγμής που να καλύπτει τόσο καλά τις ατέλειες στο πρόσωπο μου. Απόδειξη οι φωτογραφίες που ακολουθούν
Πριν












Μετά


 










Εκτός του make up Atelier Paris που έχω χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο, στην περιοχή των ματιών που δεν πρέπει να βάζουμε make up έχω χρησιμοποιήσει το concealer της Inglot, στο οποίο έχω αναφερθεί εδώ http://mariasbeautifulworld.blogspot.gr/2013/07/concealer-inglot.html
Νομίζω οτι η εικόνα μιλάει απο μόνη της για την αποτελεσματικότητα του και εξηγεί και γιατί δεν ικανοποιούμαι τόσο εύκολα απο άλλες εταιρείες που δοκιμάζω! Είναι ανάλαφρο, πολύ σταθερό, καθόλου λιπαρό και πολύ καλυπτικό! Είναι το make up που χρησιμοποίησα για το μακιγιάζ του γάμου μου και όπως βλέπετε στην φωτογραφία του προφίλ, το δέρμα φαίνεται αψεγάδιαστο!
Τα προϊόντα της Atelier Paris εισάγει ο εκπαιδευτικός όμιλος Data Type (Atelier de Beaute). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους www.datatype.gr ή στις σελίδες τους στο facebook http://www.facebook.com/datatype και http://www.facebook.com/atelierdebeautegreece .