Ετικέτες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Review για προϊόντα ντεμακιγιάζ της Seventeen και της Tommy G


Καλησπέρα!!! Το σημερινό review έχει να κάνει με δύο προϊόντα ντεμακιγιάζ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα καλλυντικά μου.
Το ένα είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Tommy G Chamomile, το οποίο μου έδωσε η μητέρα μου. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα απο χαμομήλι, αγγούρι, πράσινα φύκη και witch hazel και αναφέρει οτι απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, διατηρώντας συγχρόνως την φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας. Η γνώμη μου; Δεν είδα καμία διαφορά απο οποιοδήποτε άλλο γαλάκτωμα καθαρισμού έχω χρησιμοποιήσει Για να αφαιρέσει το μακιγιάζ απο τα μάτια χρειάζεται ένα πέρασμα, καθάρισμα με βαμβάκι και δεύτερο πέρασμα και ξανά καθάρισμα με βαμβάκι, το οποίο συμβαίνει με όλα τα γαλακτώματα που έχω χρησιμοποιήσει και το βρίσκω φοβερά βαρετό! Ναι, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ούτε τσούζει τα μάτια. Αλλά άμα βρεθεί ένα γαλάκτωμα να καθαρίζει φουλ τα μάτια απο μάσκαρα και μολύβι με την πρώτη να μου το πείτε. Στα μείον του προϊόντος το οτι περιέχει parabens και triethanolamine, οπότε αποτελεί ένα ΟΧΙ για εμένα.

 

Το δεύτερο προϊόν είναι το 2-phase eye and lip make-up remover απο την Specifics της Seventeen. Το συγκεκριμένο είναι απαλό ντεμακιγιάζ με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Είναι 2 φάσεων και πριν το χρησιμοποιήσετε πρέπει να το ανακινήσετε γιατί αλλιώς είναι όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Το αγόρασα για να αφαιρέσω αδιάβροχη μάσκαρα αλλά το χρησιμοποίησα και με κανονική. Την αφαιρεί μεν αλλά τρίβεις το μάτι αρκετά με αποτέλεσμα στο τέλος να αρχίζει να ερεθίζεται το δέρμα. Με το πρώτο πέρασμα, τι περίεργο, δεν αφαιρείται όλο το μακιγιάζ απο τα μάτια. Ειδικά εάν έχεις βάλει μάσκαρα, eyeliner και σκιά. Γίνεται μια μεγάλη μουντζούρα, καθαρίζεσαι με βαμβάκι και πάμε πάλι! Πράγμα που όπως προανέφερα είναι βαρετοοοό! Επίσης, καθώς προσπαθείς να καθαριστείς με το βαμβάκι, σου αφήνει τις μουντζούρες απο τη μάσκαρα στη μύτη, το φρύδι, το μάγουλο και γενικά ένα πασάλειμα το παθαίνεις. Η υφή του είναι σαν λάδι και δυστυχώς μένει μετά στο πρόσωπο και τα μάτια οπότε θες να πας να ξεπλυθείς, πράγμα που συνήθως δεν αντέχω να κάνω τις ώρες που ξεβάφομαι. Αποτέλεσμα; Θα αναζητήσω κάποιο άλλο προϊόν για αδιάβροχη μάσκαρα και το υπόλοιπο μακιγιάζ θα το αφαιρώ με τα υπέροχα και εύχρηστα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στα οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενο ποστ! Αυτά απο εμένα, την περίεργη! Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; Σας βόλεψαν;