Ετικέτες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Haul #2!

Γεια σας κορίτσια! 
Το σημερινό μου ποστ αφορά τα πραγματάκια που αγόρασα απο την έκθεση ομορφιάς Περιστερίου που αφορά επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειαζόμουν πολλά πράγματα, κάποια συμπληρώματα μόνο για την χειμερινή σεζόν. Πήρα και ορισμένα πραγματάκια για εμένα. Πάμε να σας τα δείξω λοιπόν!


 Αυτή είναι η όμορφη τσάντα φάκελος
που πήρα απο την εταιρεία Macao


το ίδιο και αυτή, μεγαλύτερη σε μέγεθος


 και αυτά τα αξεσουάρ επίσης απο την Macao. Το κολιέ θα είναι ένα απο τα δώρα του giveaway!


 Αυτή την παλέτα, όπως βλέπετε την πήρα απο την εταιρεία Toyoko και την πήρα διπλή γιατί η μία θα είναι δωράκι για κάποια απο εσάς στο giveaway. Εξαιρετικές σκιές, τις αγαπώ πολύ και έχω γράψει και ανάλογο ποστ εδώ.


Απο τις εταιρείες Color Club και Peggy Sage πήρα τα μανό αυτά για να εμπλουτίσω την γκάμα των χρωμάτων μου. 2 απο αυτά θα τα κερδίσετε εσείς στο giveaway.


Αυτά είναι τα ημιμόνιμα βερνίκια που αγόρασα απο την εταιρεία B.S. Hybrid Polish. Πήρα και ένα Soak Off Gel, δηλαδή gel που αφαιρείται με ασετόν και όχι με λίμα και τροχό.


Ενδεικτικά, κάποια απο τα χρώματα που πήρα


Απο την εταιρεία Atelier De Beaute πήρα το εκπληκτικό make up για το οποίο σας είχα μιλήσει εδώ και όπως βλέπετε το πήρα διπλό, έτσι για να έχω! Πήρα και ένα eyeliner να δοκιμάσω.


Ακολουθούν τα swatches των μανό που πήρα. Enjoy! :-)








Αυτά ήταν όλα λοιπόν! Εύχομαι να σας άρεσαν! Θα κάνω σύντομα review για τα μανό και το eyeliner! Φιλάκια πολλά!!!