Ετικέτες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Mini Haul

Καλησπέρα κορίτσια! Mini Haul σας έχω για σήμερα! 
Έκανα μια βολτίτσα και πήρα λίγα πραγματάκια που χρειαζόμουν.

Τα Pom Pon γενικώς τα χρησιμοποιώ στην πράσινη συσκευασία και την ροζ και επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένη είπα νa δοκιμάσω και τα μοβ με argan oil.
Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα!
2,72 ευρώ το καθένα.



Είδα αυτή την προσφορά, 4 πακέτα μωρομάντηλα με 4,62 ευρώ (!!!) και είπα να τα πάρω. Ο βασικός λόγος είναι γιατί με τις βροχές τα ποδαράκια του σκύλου μου γεμίζουν λάσπες και τις βάζει μες το σπίτι (άσχετο έτσι;). Οπότε πρέπει να καθαρίζω τα πατούσια του κάθε φορά και πήρα τα μωρομάντηλα. Είχα επίσης ακούσει οτι τα μωρομάντηλα κάνουν καλό ντεμακιγιάζ και είπα να δοκιμάσω! Δεν το συνιστώ, με τα συγκεκριμένα τουλάχιστον, μου φάνηκαν άγρια, με έτσουξαν στα μάτια και η μάσκαρα δεν μπορώ να πω οτι έφυγε τελικά! 


Πήρα επίσης αυτή τη βαφή στην απόχρωση 6.31 Σκούρα Άμμος για να κάνω ανταύγειες στα μαλλιά μου. Χρησιμοποιώ ήδη τις βαφές της εταιρείας Sicura Professional και είμαι πολύ ικανοποιημένη.
Βαφή προσφορά απο 9,41 ευρώ στα 7,90. Οξυζενέ 1,93 ευρώ.


Πήρα και το Mirror μόνο και μόνο για να δοκιμάσω την κολόνια που έδινε δώρο, την Happy της Clinique. Πρώτη φορά τη δοκίμασα και μου άρεσε!
3,50 ευρώ



Πήρα μία τσατσάρα στον άντρα μου (0,80 καταξοδεύτηκα!) 2 γούρια για την Πρωτοχρονιά και τα αγαπημένα μου πλέον μολύβια της Dorothy L σε 2 νέες αποχρώσεις. Swatch soon!
5,75 τα μολύβια, το καθένα.



Αυτά απο εμένα. Θα κάνω τα ανάλογα reviews και swatches σύντομα! Φιλάκια!