Ετικέτες

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Review Eyeliner και Lipgloss Atelier de Beaute Paris

Καλησπέρα σας!!! 
Τι κάνετε, πως ήταν η μέρα σας; Εδώ στην Μυτιλήνη σήμερα είναι αργία, είχαν παρέλαση το πρωί και είναι όλα κλειστά!
Θα σας μιλήσω σήμερα για 2 προϊόντα της Atelie de Beaute τα οποία χρησιμοποίησα χθες το βράδυ.
Το πρώτο είναι το υγρό eyeliner της Atelier de Beaute σε μαύρη απόχρωση. Παλιότερα είχα δοκιμάσει το eyeliner σε μορφή gel της ίδιας εταιρείας αλλά, δεν ξέρω αν έφταιγα εγώ, πάντως μου ξεράθηκε όλο και αχρηστεύτηκε. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω eyeliner στην κλασική του μορφή!


Θα σας πω πρώτα τα θετικά. 
Απλώνει πολύ
καλά και με μικρή ποσότητα στο πινελάκι κάνεις όλη τη γραμμή. Δε χρειάζεται να το βουτάς και να το ξαναβουτάς στο μπουκαλάκι του. 
Επίσης, το φορούσα 9 ώρες και όταν επέστρεψα σπίτι να ξεβαφτώ δεν είχε χαλάσει ούτε στο ελάχιστο. Ήταν σαν να το είχα βάλει εκείνη τη στιγμή. Άθικτο σας λέω!
Τα αρνητικά του;
Εμένα προσωπικά λίγο με δυσκόλεψε το μήκος του πινέλου. Θα ήθελα να μπορώ να το κρατάω λίγο πιο κοντά! (Είμαι απο τους ανθρώπους που όταν γράφουν κρατάνε το στυλό κοντά στην μύτη του, αν σας λέει κάτι αυτό!)


Το άλλο αρνητικό είναι ότι περιέχει parabens. Πείτε με αφελή αλλά δεν είχα προσέξει ποτέ τα συστατικά σε πούδρες, eyeliner και lipgloss και απογοητεύτηκα πολύ με την διαπίστωση αυτή.


Το επόμενο προϊόν είναι το lipgloss της Atelier de Beaute σε απόχρωση HLA ABRICOT, όπως αναγράφει επάνω. Γενικά, lipgloss δεν φοράω συχνά. Αυτό το πήρα γιατί είναι πολύ φυσική η απόχρωση του, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.





Γενικώς τα Lipgloss δεν φημίζονται για την διάρκεια τους. Το συγκεκριμένο θα έλεγα οτι έχει λίγη παραπάνω διάρκεια απο τα συνηθισμένα και αυτό μου άρεσε γιατί ποτέ δεν θυμάμαι να το ανανεώσω! Μου αρέσει και η μυρωδιά του, θα την περιέγραφα φρουτένια, και το οτι δεν μου αφήνει άσχημη γεύση! Ναι, το παθαίνω αυτό με μερικά κραγιόν!
Απο αρνητικά θα ανέφερα ένα και μοναδικό, το οτι επίσης περιέχει parabens. Κρίμα, γιατί και τα δύο προϊόντα είναι πολύ καλά!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Atelier de Beaute μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα τους www.datatype.gr ή τις σελίδες τους στο facebook http://www.facebook.com/datatype και http://www.facebook.com/atelierdebeautegreece
Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Atelier de Beaute; Ποια η γνώμη σας;
Φιλάκια πολλά!