Ετικέτες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

The Body Shop Rainforest Radiance!


Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα μου! 

Σήμερα το ποστ μου είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα. Πάει πολύς καιρός που έψαχνα να βρω σαμπουάν που να μην περιέχει sodium lauryl/laureth sulphate! Σε πρόσφατη επίσκεψη στα μαγαζιά είπα να ρίξω μία ματιά στο The Body Shop, από το οποίο θα ομολογήσω ότι είχα δοκιμάσει μόνο την κολόνια White Musk όταν ακόμα πήγαινα σχολείο. Βρήκα λοιπόν αυτό το σαμπουάν, το Rainforest Radiance sampoo for coloured hair
και μόλις διαπίστωσα ότι δεν περιέχει Sulphates αλλά ούτε και Silicones, colourants και parabens, εννοείται ότι το αγόρασα αμέσως. Τσουχτερή θα την έλεγα την τιμή του, 9 ευρώ τα 400 ml αλλά λόγω συστατικών και μόνο τα έδωσα.

Περιέχει pracaxi oil, bilberry extract, linseed oil καθώς και ζάχαρη από την Παραγουάη από το πρόγραμμα δίκαιου εμπορίου (Community Trade). Φυσικά δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Εκτός αυτών, είναι και προϊόν ECO-Conscious. Τι σημαίνει αυτό; Θα σας πω εν συντομία ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο προϊόν σέβονται το υδάτινο περιβάλλον, δεν είναι τοξικά για τους θαλάσσιους οργανισμούς, είναι βιοδιασπώμενα, δηλαδή αποσυνθέτονται ταχέως κάτω από φυσικές συνθήκες, και περιορίζουν στο ελάχιστο δυνατό τα απορρίμματα συσκευασίας. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ
Πάμε τώρα στις εντυπώσεις μου! Καταρχήν μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του, που είναι σαν βατόμουρο, πολύ φρουτένια. Η σύνθεση του είναι σχετικά λεπτόρευστη και το χρώμα του ελαφρώς κίτρινο. Στην αρχή νόμιζα οτι δε θα κάνει αφρό αλλά κάνει και μάλιστα πλούσιο. Απο το πρώτο ''χέρι'' ένιωσα οτι είχαν ήδη καθαρίσει τα μαλλιά μου και όταν ξέβγαλα το δεύτερο μου έκανε εντύπωση που ένιωθα τα μαλλιά μου μαλακά πριν καν βάλω conditioner. Όταν τα στέγνωσα ήταν όντως λαμπερά. Ενθουσιάστηκα πολύ και δεν σκοπεύω να δοκιμάσω κανένα άλλο σαμπουάν εκτός και αν βρω άλλο που να μην περιέχει Sodium Lauryl/Laureth Sulphates και να μπορεί να δώσει αυτό το αποτέλεσμα! Λέω αυτές τις μέρες να πάω να πάρω και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Rainforest Radiance, τη μάσκα μαλλιών και το σπρέι για ξέμπλεγμα.
Περισσότερα για το The Body Shop και τα προϊόντα του μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα www.thebodyshop.com καθώς και στη σελίδα τους στο facebook www.facebook.com/TheBodyShopGreece .
Αυτά απο εμένα! Εσείς το έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο σαμπουάν ή κάποιο άλλο απο τα The Body Shop; Πείτε μου τη γνώμη σας! Φιλάκια!