Ετικέτες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion, Seaweed Pore Cleansing & Rainforest Radiance Hair Butter Review

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Κρύο, μπρρρρρρ! Πάγωσα! Δεν το αγαπώ το κρύο εκτός αν είναι όλα στρωμένα με χιόνι, τότε ναι, το ανέχομαι! Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 απο τα προϊόντα της The Body Shop που δοκίμασα.

Θα ξεκινήσω με το scrub προσώπου, Vitamin C Microdermabrasion. Είναι ένα scrub το οποίο λέει οτι περιέχει κόκκους απο πέτρες γρανίτη και οτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.
Μου μίλησε η πωλήτρια του καταστήματος για αυτό το προϊόν και όταν μου έβαλε λίγο στο χέρι να το δω, μου φάνηκε οτι δεν αισθανόμουν τους κόκκους και έτσι δεν το αγόρασα, παρότι εκείνη επέμενε. Δοκίμασα τελικά το δειγματάκι και το μετάνιωσα που δεν το πήρα. Είναι εκπληκτικό προϊόν. Κάνει πολύ καλή απολέπιση και όταν το βάζεις στο πρόσωπο δίνει την αίσθηση της άμμου. Δεν έχει τους μεγάλους ορατούς κόκκους αλλά έχει πολλούς μικρούς που το κάνουν πολύ αποτελεσματικό. Πραγματικά μετά τη χρήση του το πρόσωπο μου ήταν πολύ απαλό και πεντακάθαρο. Ούτε λιπαρότητα, ούτε ρύποι, ούτε νεκρά κύτταρα. Έπιανα το πρόσωπο μου και ήταν γυαλί! Δεν υπερβάλω, το δοκίμασε και ο άντρας μου και ενθουσιάστηκε! Σημαντικό επίσης το οτι δεν αφήνει αίσθηση τραβήγματος μετά τη χρήση και επίσης δεν περιέχει parabens και sulfates! Θα πάω να αγοράσω οπωσδήποτε την κανονική συσκευασία (είχα πάρει δείγμα).

Επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το scrub προσώπου Seaweed Pore Cleansing Facial Exfoliator. Αυτό το scrub το πήρα επειδή είδα οτι είχε μεγαλύτερους κόκκους απο το προηγούμενο και βιαστικά χωρίς να διαβάσω συστατικά. Όταν πήγα σπίτι και είδα οτι περιέχει και Sodium Laureth Sulfate και 5 διαφορετικά parabens, απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το δοκίμασα για να έχω άποψη. Κατά τη διάρκεια της χρήσης αισθάνεσαι τους κόκκους και οτι όντως καθαρίζει και απολεπίζει το πρόσωπο. Μυρίζει και πολύ ευχάριστα (εμένα μου θύμισε μέλι παρότι δεν υπάρχει σαν συστατικό ή άρωμα). Το κακό, εκτός των συστατικών του, είναι οτι μετά νιώθω αρκετά ξηρό το δέρμα και να με τραβάει και συνεχίζω να το νιώθω ακόμα και μετά την ενυδατική. Δεν 
είναι ένα προϊόν που θα ξαναπάρω.
Κόστος 11 ευρώ.




Τελευταίο προϊόν για σήμερα το hair butter Rainforest Radiance. Είναι μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά και ο λόγος που την πήρα είναι γιατί είχα δοκιμάσει το σαμπουάν της ίδιας σειράς και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη. Δεν περιέχει silicons και parabens. Δυστυχώς η μάσκα με απογοήτευσε. Λέει να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα στα μαλλιά (ίση με ένα ή δύο φουντούκια), να την αφήσεις τουλάχιστον 5 λεπτά, στην συνέχεια να κάνεις μασάζ με ζεστό νερό και να ξεπλύνεις. Έκανα την διαδικασία ακριβώς έτσι, δοκίμασα να την αφήσω και περισσότερο αλλά όταν την ξέπλενα τα μαλλιά μου ήταν πολύ σκληρά. Θα μου πείτε δεν υπόσχεται οτι θα τα κάνει μαλακά και ευκολοχτένιστα, το μόνο που λέει είναι οτι προστατεύει το χρώμα και δίνει λάμψη. Πραγματικά όμως, μου ήταν αδύνατον να τα ξεμπλέξω, εκτός αν αποχωριζόμουν τα μισά! Δεν μπορώ να σας πω αν όντως δίνει λάμψη και ο λόγος είναι γιατί αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω λαδάκι (Exotic Oil) ή και conditioner (Dove) προκειμένου να καταφέρω να τα χτενίσω. Επομένως το οτι μετά ήταν μαλακά δεν ξέρω σε ποιο προϊόν να το αποδώσω. Δεν θα την ξαναπάρω γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού με αναγκάζει να χρησιμοποιήσω και κάτι ακόμα μετά.
Κόστος 12 ευρώ.
Αυτά ήταν τα προϊόντα για σήμερα. Ακολουθεί άλλο ποστ με τα επόμενα που δοκίμασα!
Προς το παρόν, φιλάκια!