Ετικέτες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Comparison of 4 mascaras with pics / Σύγκριση 4 διαφορετικών μάσκαρα (Maybelline, Benefit και 2 Seventeen)


Γεια σας!!! Άλλο ένα μεταμεσονύχτιο ποστ έφτασε και εσείς θα το διαβάζετε λογικά μια νορμάλ πρωινή ώρα!
Όπως είπα και στην σελίδα μου στο facebook, θα σας κάνω μία σύγκριση με φωτογραφίες για τέσσερις διαφορετικές μάσκαρα για να δείτε και να αποφασίσετε. Βέβαια, δεν κάθονται σε όλα τα μάτια το ίδιο μιας και έχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άλλη κοπέλα απο μάσκαρα που εμένα με απογοήτευσε. Ας δούμε όμως τι έκαναν στα δικά μου μάτια.

Οι μάσκαρα που χρησιμοποίησα είναι:
1. Η The Colossal Volum' Express της Maybelline, η οποία είναι η αγαπημένη μου εδώ και αρκετό καιρό. Μερικές φορές μπαίνω στον πειρασμό και δοκιμάζω και άλλες αλλά πάντα σε αυτήν καταλήγω.

2. Η The Stylist της Seventeen, την οποία έχω ξανασυγκρίνει
με την Maybelline εδώ. Απο τότε, δηλαδή 1 Σεπτεμβρίου, δεν την χρησιμοποίησα ξανά. Έβγαζε πολύ προϊόν το βουρτσάκι με αποτέλεσμα να κολλάνε οι βλεφαρίδες και να μουτζουρώνομαι. Την άνοιξα τώρα, 4+ μήνες μετά, και έμοιαζε να έχει στεγνώσει λίγο, όχι με την κακή έννοια αλλά με την έννοια οτι πλέον το βουρτσάκι της έβγαζε τη σωστή ποσότητα για ένα καλό αποτέλεσμα.


3. Η X-traordinaire της Seventeen, την οποία αγόρασε φίλη και την δοκίμασα να δω πως είναι.


4. Η περίφημη και αντικείμενο πόθου πολλών They're Real της Benefit!


Πάμε λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα στα μάτια μου! Για αρχή, έτσι είναι χωρίς ίχνος μάσκαρα.


Maybelline The Colossal Volum' Express


Seventeen The Stylist




Seventeen Xtraordinaire



Benefit They're Real


 Νομίζω οτι πραγματικά είναι πάρα πολύ κοντά όλες απο θέμα απόδοσης. Δύσκολα μπορώ να ξεχωρίσω αν κάποια έκανε καλύτερη δουλειά απο κάποια άλλη. Αν έπρεπε να επιλέξω, πάλι στην Maybelline θα κατέληγα. Δεν ήταν απαραίτητο, τουλάχιστον για τις δικές μου βλεφαρίδες, να δώσω τόσα χρήματα στην Benefit όταν μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με την The Colossal Volum' Express που μου κόστισε με προσφορά 9 ευρώ! Παρόλα αυτά έχω δει την Benefit σε άλλες κοπέλες και τους έδινε πολύ πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Εσάς σας αρέσει κάποια περισσότερο απο τις υπόλοιπες; Στο επόμενο ποστ θα σας παρουσιάσω το make up Double Wear της Estee Lauder! Μέχρι τότε, φιλάκια πολλά!