Ετικέτες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Catrice Review!


Γεια σας και πάλι κορίτσια μου!
Για όποια δεν το κατάλαβε, απο τις γιορτές μέχρι τώρα επιδόθηκα σε τρελό shopping, δοκιμάζοντας πρώτη φορά εταιρείες όπως η Lovie, η Catrice, η Essence αλλά και η Benefit και η Estee Lauder. Θα κάνω reviews για όλα σταδιακά αρχίζοντας σήμερα απο την Catrice! Όταν επισκέφθηκα τα Hondos Center της Ερμού (δεν ξέρω αν την βρίσκετε κάπου αλλού), είδα τα προϊόντα της για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα απο τις χαμηλές τιμές και τις συσκευασίες που τα έκαναν να φαίνονται ποιοτικά και όχι φτηνιάρικα! Ας δούμε τι πήρα και πως μου φάνηκαν ένα ένα!

Πούδρα Multicolor Catrice



Αυτή η πούδρα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!
Μου αρέσει το γεγονός οτι είναι πολύχρωμη, νιώθω οτι προσαρμόζεται στο κάθε πρόσωπο. Δεν την χρησιμοποιώ μόνη της για να σας πω αν είναι καλυπτική, την βάζω πάντα πάνω απο τα make up και το concealer μου για να δώσει ματ όψη και να τα σταθεροποιήσει. Σε αυτό τον τομέα κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν εμφανίζω γυαλάδα για ώρες. Επίσης, λόγω του χρώματος της, δεν δίνει αυτή την όψη που έχουμε καμιά φορά απο ανοιχτόχρωμες πούδρες, σαν να μας ασβεστώσανε! Δίνει ζεστή απόχρωση στο πρόσωπο. 

Τιμή 5,19 ευρώ.

Catrice Matt Mousse Make Up

Για αυτό το make up σε μορφή mousse οι απόψεις διίστανται εντός του σπιτιού! Το αγόρασα για τη μητέρα μου, γι'αυτό είναι και λίγο σκούρο, αλλά είπα να το βάλω κι εγώ για να έχω άποψη! Όταν το έβαλα εγώ λοιπόν απογοητεύτηκα πλήρως! Καταρχήν, το έβαζα και δεν έβλεπα κανένα αποτέλεσμα στο πρόσωπο μου, καμία κάλυψη, ένιωθα λες και εξαφανίζεται το προϊόν την ώρα που το απλώνω. Επίσης, μετά απο λίγη ώρα είχε φύγει κάθε ίχνος του απο το πρόσωπο μου και εμφάνιζα γυαλάδα. Αυτό συνέβη στο δικό μου μεικτό δέρμα. Το έβαλα όμως και στη μητέρα μου, η οποία έχει κανονικό δέρμα, ούτε ξηρό ούτε λιπαρό. Της έκατσε υπέροχα στο πρόσωπο, της έδωσε ομοιόμορφη όψη και ματ αποτέλεσμα και το φορούσε 6 τουλάχιστον ώρες χωρίς να την φύγει. Αφού μετά το 6ωρο την ρώτησα αν πήγε και το ανανέωσε! 
Τιμή 5,69 ευρώ.

Ρουζ Catrice Defining Blush


Και αυτό το προϊόν το αγόρασα για την μητέρα μου. Εγώ που το φόρεσα δεν μου κράτησε αλλά δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να το κρίνω μιας και ξεχνιέμαι και βάζω πολύ συχνά τα χέρια μου στο πρόσωπο! Στη μητέρα μου, μαζί με το mousse make up, κράτησε 6+ ώρες. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, δεν χρειάζεται να επιμείνετε πολύ για να βγάλει χρώμα. Επίσης, το χρώμα του είναι πολύ ωραίο, δίνει ζωντάνια και φρεσκάδα στο πρόσωπο.
Τιμή 3,99 ευρώ.

Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof



Αυτό το μολύβι με εντυπωσίασε πολύ. Γράφει πολύ έντονα και χωρίς να χρειάζεται να το πιέσω, οπότε γράφει πολύ καλά και μέσα στο μάτι. Επίσης έχει όντως πολύ μεγάλη διάρκεια, χωρίς να μουτζουρώνεται το βλέφαρο μετά απο μερικές ώρες. Εντάξει, δεν δοκίμασα να βρέξω το πρόσωπο μου για να δω αν θα φύγει με το νερό. 
Τιμή 2,59 ευρώ

Catrice Eye Liner Pen και Catrice Liquid Liner Waterproof







 Αυτά τα δύο eyeliner τα βάζω μαζί για τον εξής λόγο: Παρότι το ένα λέει waterproof ενώ το άλλο όχι, έχουν και τα δύο την ίδια διάρκεια. Κρατάνε πάρα πάρα πολλές ώρες, εγώ τα φόρεσα 10 συνεχόμενες ώρες, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο το χρώμα. Ακόμα και αν ακουμπήσεις το μάτι σου με το χέρι, δεν βγαίνει καθόλου χρώμα. Πραγματικά δεν παθαίνουν τίποτα και έχω εντυπωσιαστεί τόσο που δε θα ξαναπάρω eyeliner άλλης εταιρείας. 
Στις διαφορές τους τώρα. Το πρώτο είναι στην απόχρωση 040 Black Grey οπότε, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, βγαίνει γκρι και είναι πιο διακριτικό το αποτέλεσμα του. Επίσης το πινέλο του θυμίζει μαρκαδόρο. Τιμή 3,39 ευρώ.
Το δεύτερο, το Liquid Liner, έχει πολύ έντονο μαύρο αποτέλεσμα και πινέλο με πολύ λεπτή μύτη μπροστά για πιο λεπτές γραμμές. Τιμή 4,39 ευρώ. Είναι όμως και τα δύο εξίσου καλά! 
Αυτά ήταν τα προϊόντα της εταιρείας Catrice που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής και σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απο τα προϊόντα τους; Φιλάκιαααα!