Ετικέτες

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Estee Lauder Double Wear Review + Easy Maquillage Step by Step!

Γεια σας παρεάκι μου όμορφο!!! Χάθηκα λίγο αλλά είμαι σε μία φάση μετακινήσεων πάλι! Παρόλα αυτά, ετοιμάζοντας χτες το review για το make up της Estee Lauder, Double Wear Stay-in-Place, είπα να σας δείξω και ένα εύκολο μακιγιάζ.
Θα ξεκινήσω με το review για το make up. 
Είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο make up και όταν επισκέφθηκα τα Sephora, ζήτησα να μου κάνουν εφαρμογή στο πρόσωπο για να το δω.
Η υπάλληλος βέβαια μου έβαλε υπερβολική ποσότητα και με ''στόκαρε'' εν ολίγοις αλλά με ξάφνιασε η καλυπτικότητα του και το γεγονός οτι το αποτέλεσμα του, τουλάχιστον στο δικό μου πρόσωπο, ήταν ματ και δεν χρειάστηκε απο πάνω πούδρα. Εγώ πάντα βάζω πούδρα πάνω απο τα make up μου αλλά πλέον σταμάτησα. Το αγόρασα επι τόπου να σας ενημερώσω. Είχε έκπτωση και απο 45 το πήρα 29 ευρώ. Τη μέρα εκείνη το φορούσα 9 ώρες και δεν έφυγε καθόλου αλλά ούτε και εμφάνισε καθόλου λιπαρότητα! Πλέον μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα και αναντικατάστατα make up μαζί με εκείνο της Atelier de Beaute!
Αν έπρεπε να πω κάτι αρνητικό, πέρα απο την τιμή, είναι το οτι το μπουκαλάκι έχει αυτή την τεράστια τρύπα και πρέπει να το τουμπάρεις για να βγάζεις το προϊόν. Μου μοιάζει σαν να του λείπει η αντλία ή κάτι τέτοιο... Επίσης έχει μία έντονη μυρωδιά οινοπνεύματος όταν το βάζεις αλλά εξαφανίζεται αμέσως οπότε δεν με ενοχλεί.


Εδώ βλέπετε το πριν και το μετά στο χέρι μου (συγνώμη για το σημάδι απο το ρολόι!)
Πάμε τώρα στο μακιγιάζ!
Ξεκινάμε με την ντροπιαστική φωτογραφία του προσώπου μου άβαφτου! (φορούσα μάσκαρα απο πριν)

Με το make up


Βάζω στη γωνία του ματιού σκούρα πράσινη/ κυπαρισσί σκιά και την απλώνω σε όλη την κόγχη. Βάζω και ελάχιστη στις κάτω βλεφαρίδες.


 Στο υπόλοιπο βλέφαρο βάζω λευκή σκιά.


Βάζω γκρι eyeliner της Catrice που σας έδειξα εδώ. Για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε μαύρο.

Βάζω κραγιόν και ρουζ και είμαι έτοιμη. Κραγιόν στις συγκεκριμένες φωτογραφίες έβαλα 3 διαφορετικά χρώματα της Dorothy L (έχω 7 αποχρώσεις πλέον που συνδυάζονται μεταξύ τους και δίνουν άπειρες) στην προσπάθεια μου να δώσω λίγο όγκο στα χείλη μου. 
Περίγραμμα έκανα με το 510, γέμισα με το 508 και στο κέντρο έβαλα και λίγο απο το 518 για λίγο λάμψη.



Ιδού το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε πάλι το πριν και το μετά.

Πως σας φαίνεται το μακιγιάζ;
Το make up το έχετε δοκιμάσει; Πείτε μου τη γνώμη σας κορίτσια μου!
 Και όπως είπα και στη σελίδα μου, θέλω να μου γράφετε στο τέλος του σχόλιου σας, αν έχετε blog, ποιο είναι γιατί θέλω να ξέρω απο ποια blogs με επισκέπτεστε και μου σχολιάζετε για να μπορώ να σας επισκέπτομαι άμεσα. Μου έτυχε να μην έχω προσέξει οτι πολλά απο τα μέλη μου έχουν Blog και να το μάθω τώρα πρόσφατα. Θέλω να ανταποδίδω την αγάπη και την στήριξη σας! Επίσης, αν έχετε κάνει κάποιο παρόμοιο ποστ μπορείτε να μου γράψετε τον σύνδεσμο να το δω. Φιλάκια πολλά!