Ετικέτες

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Golden Rose Review #2

Γεια σας και πάλι!
Απο τον Ιούλιο που έχω το blog 2 ήταν οι εταιρείες που μου έστειλαν δείγματα προϊόντων. Σήμερα θα σας μιλήσω για την πρώτη, την Golden Rose - Londessa. Ήταν η μοναδική εταιρεία με την οποία επικοινώνησα και δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, χωρίς καμία ερώτηση και καμία απαίτηση, να μου στείλει προϊόντα και μάλιστα κανονικού μεγέθους, χωρίς καμία χρέωση. Η μόνη τους ερώτηση ήταν η διεύθυνση μου! Ακόμα και όταν τους είπα οτι η γνώμη μου θα είναι εντελώς ειλικρινής και χωρίς καμία προσπάθεια ωραιοποίησης και διαφήμισης, δεν έφεραν καμία αντίρρηση. Τους ευχαριστώ, τους εκτιμώ και τους συγχαίρω!
Μετά απο αυτή την εισαγωγή λοιπόν, θα σας δείξω τι ακριβώς μου έστειλαν.


Καταρχήν το δεματάκι περιείχε ενημερωτικά φυλλάδια για τις μάσκαρα της εταιρείας αλλά και τα μανό Rich Color. Πραγματικά μου κίνησε την περιέργεια και θέλω να δοκιμάσω την Wonder Lash πάνω δεξιά. Απο προϊόντα είχε ένα lipgloss σε φλογερή κόκκινη απόχρωση, μία
σκιά και ένα μολύβι ματιών και τα δύο σε μπρονζέ απόχρωση.
Αρχίζω με το lipgloss Luxury Rich Color Lipgloss, το οποίο είναι όνομα και πράγμα. Με εξέπληξε πολύ ευχάριστα με το που το έβαλα, καθώς δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα lipgloss που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δεν είναι διάφανο που απλά να αφήνει λίγο χρώμα και δεν έχει την αίσθηση του κολλώδες gel στα χείλη. Έχει πολύ καλή και έντονη απόδοση χρώματος, δεν κολλάει όπως τα άλλα lipgloss και έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, αν το ταμπονάρετε με χαρτί για να φύγει αφήνει ένα ωραίο χρώμα στα χείλη σα να φοράτε κραγιόν! Πολύ ξεχωριστό lipgloss. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι στο κατά πόσο μου ταιριάζει το χρώμα. Δείτε φωτογραφίες.


Επόμενη η σκιά Terracotta Eyeshadow, η οποία φαίνεται καφέ/μπρονζέ (νούμερο 212) αλλά στο δέρμα βγαίνει πιο σομόν. Είναι ωραία απόχρωση και έχει ωραία υφή. Το μόνο μου παράπονο μαζί της είναι οτι δεν μου κρατάει πολύ. Βέβαια έχω αρκετή λιπαρότητα στα μάτια και ελάχιστες σκιές κρατάνε (και συνήθως αν τις βάλω βρεγμένες). Όσο για το μολύβι, Emily Eyeliner Pencil, είναι και αυτό καφέ/μπρονζέ (νούμερο 106) με πολύ καλή απόδοση χρώματος. Όταν το χρησιμοποιώ σαν eyeliner έχει μεγάλη διάρκεια, όταν το απλώσω στο βλέφαρο σαν σκιά, ούτε αυτό κρατάει αλλά είπαμε είναι μολύβι όχι σκιά. Εν ολίγοις είμαι πολύ ικανοποιημένη απο τα προϊόντα της εταιρείας Golden Rose και μάλιστα πρώτη φορά χρησιμοποίησα αυτές τις αποχρώσεις. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα προϊόντα τους! Δείτε παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες.








Η σελίδα τους στο facebook είναι https://www.facebook.com/goldenrosegreece, το site της εταιρείας είναι www.londessa.gr και εδώ μπορείτε να βρείτε ανάμεσα σε 133 καταστήματα ποιο σας βολεύει http://www.londessa.gr/company/stores .
Φιλάκια πολλά!