Ετικέτες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Haul #5 (Sephora, Lovie, Hondos Center)

Γεια σας και πάλι! Επιστρέφω με ένα Haul μετά απο εξόρμηση στο κέντρο που έκανα παρέα με την blogger Ιωάννα (το δικό της Haul είναι εδώ) και ένα θα σας πω: Αυτά που πήρα ήταν μετά απο μεγάλη προσπάθεια αυτοσυγκράτησης για να μην επιστρέψω σπίτι με τα διπλάσια!!!


Ξεκινάω λοιπόν με την επίσκεψη μας στο περίπτερο της Lovie
μέσα στο σταθμό του μετρό Συντάγματος. Απο εκεί πήρα τα περισσότερα, λόγω της χαμηλής τιμής! Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, πήρα ένα ρουζ, 2 μανό σε μπλε και μπλε/μοβ απόχρωση, ένα πινέλο για κοψίματα, πέρλες λάμψης, μία παλέτα σε άσπρες και γκρι αποχρώσεις και δύο σκιές, μία φιστικί και μία κυπαρισσί!





Στη συνέχεια επισκέφθηκα τα Sephora, τα οποία είχαν έκπτωση -35% σε foundations και δοκίμασα το Double Wear της Estee Lauder. Με το που τελείωσε η υπάλληλος την εφαρμογή στο πρόσωπο μου ενθουσιάστηκα τόσο που παρά την τσουχτερή του τιμή (29 ευρώ με την έκπτωση, 46 και κάτι αρχική) το πήρα. Ζήτησα επίσης να δοκιμάσω την μάσκαρα They're Real της Benefit, την οποία επίσης πήρα! Αυτά ήταν τα ακριβότερα προϊόντα της ημέρας.


Μετά πήγα στα Hondos Center, απο όπου πήρα 2 eyeliner απο την εταιρεία Catrice και ένα σπρέι για τα μαλλιά απο την Pantene που είχε έκπτωση 40% με αποτέλεσμα να μου κοστίσει μόλις 1,80 ευρώ!


Τέλος, περνώντας απο φαρμακείο για να αγοράσω κάτι άσχετο, είπα να δοκιμάσω και την μάσκα προσώπου με άργιλο της Apivita, για την οποία λέει τα καλύτερα η Ιωάννα, και αγόρασα ένα διπλό φακελάκι. Αυτά τα λίγα πήρα και τώρα πρέπει να κλειστώ σπίτι για να γλυτώσω την τσέπη μου! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο όλα όσα πήρα και ποια η γνώμη σας; Θα επανέλθω και με δεύτερο Haul, αυτή τη φορά με προϊόντα που πήρα για άλλον! Φιλιά!