Ετικέτες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το Haul της κουνιάδας + review!

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε, πως τα περνάτε;
Το σημερινό μου ποστ είναι ακριβώς αυτό που γράφει! Το Haul της κουνιάδας μου που είχε έρθει τα Χριστούγεννα απο Βραζιλία. Όπως καταλαβαίνετε, την πήγα στα μαγαζιά να αγοράσει ορισμένα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος και λόγω διαφορετικού χρώματος στο δέρμα ήταν διαφορετικές και ενδιαφέρουσες οι επιλογές της!
Πάμε να τα δούμε και για όσα είχα την ευκαιρία να δω πως αποδίδουν θα σας κάνω και review!
Με το που ήρθε την πήγα στα Hondos Center και εκεί ανέλαβε να την μακιγιάρει, για να δούμε τα προϊόντα, η κοπέλα στην Seventeen. Απο εκεί πήρε make up, πούδρα, ρουζ, σκιά ματιών και κραγιόν.
 Το make up που πήρε είναι το Natural Velvet longlasting matte foundation της Seventeen. Έχει δείκτη SPF 20 και η απόχρωση που πήρε είναι η Νο 90 Cafe Au Lait. Απο μόνο του παρέχει μέτρια κάλυψη, σε συνδυασμό με την πούδρα όμως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Δίνει όντως ματ τελείωμα και έχει μεγάλη διάρκεια, στο δικό της πρόσωπο τουλάχιστον. 
Η πούδρα που πήρε είναι η Natural Silky Transparent Compact Powder with Aloe Vera και SPF 15 της Seventeen στην απόχρωση Νο 08 Dark Caramel. Μου άρεσε πολύ η υφή της και έδινε περισσότερη κάλυψη σε συνδυασμό με το make up. Δεν την έβαλε ποτέ σκέτη για να σας πω το αποτέλεσμα αλλά συνδυαστικά το μακιγιάζ είχε μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, δεν έκατσα να φωτογραφίσω λεπτομερώς το πριν και το μετά όπως κάνω στα δικά μου μακιγιάζ και έχω να σας δέιξω μόνο αυτές τις 2 φωτογραφίες. Το πριν στο σπίτι και το μετά ενώ είμαστε ήδη έξω. 



Το ρουζ που πήρε, μετά απο την συμβουλή της κοπέλας στην Seventeen, είναι το Silky Blusher Pearly στην απόχρωση Νο 58 Dreamy Grape. Όπως βλέπετε, είναι μοβ/λιλά απόχρωση γιατί αυτή μου είπαν οτι ταιριάζει σε σοκολατί δέρματα. Εγώ βέβαια μετά που της έβαλα και κάποιο με απόχρωση προς το μπορντό της ταίριαζε μια χαρά.
Απο την Seventeen πήρε επίσης μία σκιά ματιών, την Silky Shadow Pearl στην απόχρωση Νο 405, την οποία δεν χρησιμοποίησε για να σας πω γνώμη, και ένα κραγιόν, του οποίου την ονομασία δεν συγκράτησα αλλά είναι στην απόχρωση Νο 14 και μπορείτε να δείτε και το swatch στο χέρι μου. 

Βλέπετε οτι στο χέρι δεν έχω μόνο το κραγιόν όμως! Οι σκιές που βλέπετε είναι απο παλέτα της Lovie που αγόρασε απο το περίπτερο που είχαν εντός του σταθμού μετρό στο Σύνταγμα. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ σκιές απο αυτή την εταιρεία και μετά απο την δική της αγορά ενθουσιάστηκα και έχω πάρει αρκετές για εμένα που θα σας δείξω σε επόμενο ποστ. Έχουν εκπληκτική απόδοση χρώματος και πουδρένια υφή και αρκεί πολύ μικρή ποσότητα για να γράψει όπως βλέπετε στην φωτογραφίες. Επίσης έχουν διάρκεια και είναι πολύ οικονομικές. Η συγκεκριμένη παλέτα πρέπει να είχε 3-4 ευρώ. 
 
Συνεχίζω με προϊόντα που αγόρασε εντός του Hondos Center και πάμε στο υπεραγαπημένο μου χοντρό μολύβι χειλιών της Dorothy L, το οποίο αγόρασε στην απόχρωση 510. Έχω μιλήσει για τα συγκεκριμένα μολύβια εδώ! 
 Στη συνέχεια πήγαμε στο σταντ της Essence, απο όπου πήρε 2 lipgloss και ένα πινέλο για το ρουζ. Τα Lipgloss είναι τα XXXL Shine και όπως μπορείτε να δείτε στο χέρι μου το πρώτο βγαίνει σχεδόν διάφανο ενώ το δεύτερο έχει καλή απόδοση. Το πιο ροζ είναι το Νο 08 και το πιο σκούρο είναι το Νο 07. 



 Απο αριστερά προς δεξιά βλέπετε το μολύβι της Dorothy L, το κραγιόν της Seventeen και τα lipgloss της Essence.








 Αυτό είναι το πινέλο που αγόρασε απο την Essence για ρουζ και μπορώ να πω μόνο οτι είναι πολύ απαλό και άπλωνε ωραία το ρουζ. Δεν ξέρω αν στην πορεία θα της μαδήσει.







Στη συνέχεια αγόρασε μία παλέτα σκιών απο την Toyoko που είναι αγαπημένη μου εταιρεία στις σκιές ματιών. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος, μεγάλη διάρκεια και χρησιμοποιούνται και βρεγμένες παρατείνοντας επιπλέον την διάρκεια τους.





Μέσα στο Hondos Center ανακάλυψα μαζί της την Ελληνική εταιρεία Body Farm, την οποία ερωτεύτηκα! Έχει εκπληκτικές μυρωδιές, μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών και, το σημαντικότερο, τα προϊόντα τους δεν περιέχουν parabens, silicones, paraffinum liquidum, mineral oil, propylene glycol ενώ υπάρχουν και αρκετά αφρόλουτρα που δεν περιέχουν ούτε sodium laureth/ lauryl sulfates! Πήρε το σετ με αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος και σαπούνι με άρωμα Cookies και πραγματικά μυρίζει σαν μπισκότα. Αν σας αρέσει η μυρωδιά των μπισκότων τρέξτε να το πάρετε! Μόνο κρατηθείτε γιατί θα θέλετε να τα φάτε!




Τέλος, απο την Lovie στο Σύνταγμα πήρε και 3 μανό και 3 ραπιτογράφους και μπορείτε να τα δέιτε παρακάτω. Δεν τα έχω δοκιμάσει, παρότι πήρα κι εγώ κάποια για τον εαυτό μου σε επόμενη επίσκεψη.








Αυτά λοιπόν αγόρασε για να πάρει μαζί της στη Βραζιλία! Εύχομαι να μην σας κούρασα με το μεγάλο ποστ! Αν έβαζα και τα ρούχα και παπούτσια που ψώνισε θα έγραφα ένα βιβλίο άνετα! :-P
Σας άρεσαν; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απο αυτά;

Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εταιρεία μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους:
https://www.bodyfarm.gr/el/
http://seventeencosmetics.com/el/
http://www.lovie.gr/
http://www.essence.eu/gr/home/
http://www.toyoko.gr/
https://www.facebook.com/DorothyLCosmetics/

Το επόμενο ποστ θα είναι haul απο την Lovie που ξεκίνησα να πάρω μία σκιά και πως έφυγα με 18 πράγματα κανείς δεν ξέρει!!! Φιλάκιααααα! <3