Ετικέτες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Collective Haul (H&M, Public, Sephora, Carefour etc)


Γεια σας και πάλι! Μεταμεσονύχτιο και το σημερινό ποστ μιας και περνάω μία περίοδο με πολλές υποχρεώσεις και ελάχιστο χρόνο και έχω παραμελήσει λίγο το blog! Πιστέψτε με έχω τουλάχιστον 8 ποστ σε αναμονή για δημοσίευση!!!!
Τον Ιανουάριο τον πέρασα όλο στην Αθήνα, μετά απο 6 μήνες Μυτιλήνη, και πραγματικά με έπιασε μανία να ψωνίσω ότι δεν έβρισκα εκεί! Έχω μαζέψει αρκετά προϊόντα λοιπόν είτε για Haul είτε για Reviews! Θα σας παρουσιάσω σήμερα διάφορα προϊόντα που αγόρασα απο διάφορα μαγαζιά και δεν αφορούν απαραίτητα την ομορφιά! Ξεκινάμε!
Σε επίσκεψη μου στα H&M πήρα δύο νεσεσέρ, ένα μανό και ένα ρουζ και απο τα Sephora
πήρα ένα κρεμώδες καμουφλάζ της Make up Forever.











Έπειτα επισκέφθηκα τα Carefour για κάποια βασικά προϊόντα και τα βρήκα όλα σε προσφορά! Πήρα για εμένα το σαμπουάν της Dove για βαμμένα μαλλιά, το οποίο δοκιμάζω πρώτη φορά, και είχε άλλο ένα ίδιου μεγέθους δώρο. Για τον άντρα μου πήρα το σαμπουάν της Ultrex (το οποίο λέει πάνω οτι είναι για γυναίκες!) που είναι αντι-πιτυριδικό για κανονικά μαλλιά και έδινε δώρο ένα μικρότερο για λιπαρά μαλλιά. Πρώτη φορά πήρα να δοκιμάσω και την μάσκα μαλλιών της Dove. Τέλος πήρα το αποσμητικό Talco της Dove, το οποίο έδινε δώρο ένα αφρόλουτρο της Dove! Πολύ Dove όπως καταλάβατε! :-)


Αγόρασα επίσης το περιοδικό In Style που έδινε δώρο το αφρόλουτρο της Perlier σε κανονικό μέγεθος με άρωμα Iris Blu.


Τα επόμενα πραγματάκια που πήρα, και είναι το μόνο είδος απο το οποίο ειλικρινά δεν έχω πολλά, είναι κοσμήματα απο διάφορα καταστήματα. 



Το κολιέ και τα βραχιόλια είναι απο το Alexi Andriotti Accessories, το δερμάτινο βραχιόλι απο τα Pink Woman, τα κρεμαστά σκουλαρίκια απο τα Accessorize και τα υπόλοιπα σκουλαρίκια απο τα Claire's.
Μετά, αποφάσισα έχοντας ακούσει πολλές διθυραμβικές κριτικές να αγοράσω το lip balm της εταιρείας Nuxe Reve de Miel για τον άντρα μου που τα χείλη του ξεραίνονται και σκάνε συνεχώς.


Για το τέλος σας άφησα τα βιβλία που αγόρασα απο τα Public. Μου φάνηκαν όλα πολύ ενδιαφέροντα, το καθένα στο είδος του, και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.  


Μπορείτε να διαβάσετε την υπόθεση του καθενός πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους
Για το Θέλω Το Κινητό Σου:
Για το Στη Σκιά Του Αυγερινού:
Για το Ένας Καλός Σκύλος:

 Αυτό ήταν ένα μέρος απο τα ψώνια που έχω κάνει λοιπόν. Το έχω παρακάνει νομίζω! Το επόμενο Haul θα είναι αποκλειστικά με προϊόντα που αγόρασα απο την εταιρεία Lovie! Μέχρι τότε φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!