Ετικέτες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Essence I Love Stage & Match 2 Cover Review

Καλησπέρα στο όμορφο παρεάκι μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που δοκίμασα απο την πολύ οικονομική εταιρεία Essence. Τα πήρα να τα δοκιμάσω πρώτη φόρα μαζί με προϊόντα απο την Catrice. Δείτε εδώ
Το πρώτο που πήρα, μετά απο πολλά καλά λόγια που είχα ακούσει, είναι η βάση σκιών I Love Stage. Απλώνετε μία μικρή ποσότητα σε όλο το βλέφαρο για να σταθεροποιεί και να δίνει διάρκεια στις σκιές. Δυστυχώς εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχήν αφήνει κιτρινίλα στο δέρμα μου, θα την ήθελα δηλαδή σε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα. Κατά δεύτερον δεν μου έδωσε καθόλου διάρκεια, αντιθέτως μετά απο λίγες ώρες η σκιά είχε φύγει αρκετά και μάζευε και στις γραμμές του ματιού. Ν τονίσω όμως οτι τα μάτια μου είναι αρκετά λιπαρά στα βλέφαρα, σε σημείο που όταν είμαι άβαφτη μετά απο κάποιες ώρες φαίνεται σαν να έχουν λάδι επάνω και γυαλάδα. Επομένως σε πιο νορμάλ βλέφαρα λογικά θα κάνει καλύτερη δουλειά. Τιμή 2,99 ευρώ.

Επόμενο προϊόν που πήρα είναι το διπλό concealer, Match 2 Cover Cream Concealer. Αρχικά μου άρεσε το οτι είναι διπλό και σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις το σωστό για εσένα χρώμα. Στην εφαρμογή όμως είναι που τα χαλάσαμε. Είναι κρεμώδες και με λίγη ποσότητα δεν δίνει και ιδιαίτερη κάλυψη. Μπορείς να επιμείνεις και να βάλεις παραπάνω ποσότητα για να το ''χτίσεις'' αλλά τότε γίνεται πολύ λιπαρό και λασπώνει αν πας να βάλεις μολύβι ή σκιά στις κάτω βλεφαρίδες και μουτζουρώνεσαι. Τιμή 3,29 ευρώ.


Όπως βλέπετε, με απογοήτευσαν και τα δύο προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας και κατά κάποιο τρόπο χαίρομαι που δεν βρήκα και κάποια ακόμα που έψαχνα τη συγκεκριμένη μέρα γιατί έτσι τα αγόρασα απο την Catrice, με την οποία είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Μπορείτε εδώ να δείτε review για τα προϊόντα της Catrice. Όπως μας ενημέρωσαν εντός του Hondos Center, ανήκουν και οι δύο μάρκες στην ίδια εταιρεία αλλά η Catrice είναι λίγο πιο ακριβή, σε σχέση πάντα με την Essence και όχι γενικά, και πιο ποιοτική θα πρόσθετα εγώ.
Αυτά απο εμένα! Εσείς τα έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα; Σας άρεσαν; Φιλάκια πολλά!