Ετικέτες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Haul (Be Up Cosmetics, The Body Shop, Hondos Center, Pink Woman)


Καλησπέρααα! Χτες και σήμερα βγήκα βόλτα στην αγορά των Ιωαννίνων και φυσικά δεν κατάφερα να γυρίσω σπίτι με άδεια χέρια! Θα σας παρουσιάσω σύντομα τα καλούδια που αγόρασα και σε επόμενο ποστ θα κάνω αναλυτικά review!
Ξεκινάω με ένα κατάστημα το οποίο ήθελα πολύ να επισκεφθώ, μια και δεν υπάρχει στην Αθήνα. Είναι το Be Up Cosmetics, με προϊόντα μακιγιάζ απο την Ιταλία. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο στα Γιάννενα και τα Τρίκαλα. Έχει αρκετή ποικιλία προϊόντων, τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να σας δείξω καθώς δεν μου επετράπη να τραβήξω φωτογραφίες παρά μόνο μία απ'έξω, παρότι ενημέρωσα οτι τις θέλω για το blog μου και επομένως για δωρεάν διαφήμιση τους. Anyway, έχει απο σκιές, πούδρες, bronzer, ρουζ, make up και κραγιόν μέχρι μανό, ασετόν και τα λοιπά!


Απο εκεί πήρα 2 κραγιόν τα οποία μου είπαν οτι είναι ματ και μακράς διάρκειας. Κοστίζουν 5,90 το καθένα.



Επίσης, πήρα μία παλέτα με concealer στα 10,90. Το ωραίο σε αυτό το κατάστημα είναι οτι ανά 10 ευρώ ανεβαίνει και η έκπτωση που σου κάνουν. Δηλαδή, στα 10 ευρώ έχεις 10% έκπτωση, στα 20 ευρώ 20%, στα 30 ευρώ 30%!


Επόμενη επίσκεψη τα γνωστά και πολυαγαπημένα μου The Body Shop! Τα επισκέφθηκα για να πάρω μία κρέμα χεριών που είχα ήδη δοκιμάσει αλλά κατέληξα να πάρω άλλη, την Vitamin E hand and nail treatment. Θα σας κάνω συγκριτικό ποστ σύντομα!
Πήρα επίσης το λαδάκι με άρωμα Indian Night Jasmine, που λατρεύω και έχω ήδη το body lotion (εις διπλούν κιόλας!). Αγόρασα και μία κολόνια στον άντρα μου (να τον γλυκάνω μόλις με δει με τις σακούλες :-p), την αντρική White Musk. Τέλος, πήρα σε φακελάκι την μάσκα Tea Tree Face Mask.
 Με αυτά μου έδωσαν και δειγματάκια (χωρίς καν να αναφέρω οτι έχω blog). Μου έδωσαν την κρέμα ημέρας της σειράς Vitamine E, την απλή (Vitamine E Moisture Cream) αλλά και εκείνη με SPF 15 (Vitamine E SPF 15 Moisture Lotion), την Vitamine E Cool BB Cream  και το Vitamine E Overnight Serum-in-oil, που είναι serum με λαδάκι το οποίο εφαρμόζουμε απο το βράδυ για να έχουμε το πρωί έξτρα ενυδάτωση στο πρόσωπο. 


Έπειτα, επισκέφθηκα τα Hondos Center, στα οποία είχα και ραντεβού για να με βάψει ο μακιγιέρ της Radiant. Απο εκεί αγόρασα την μάσκαρα Magna Lash, όχι τόσο για το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μου όσο για το χρώμα της, Plum Brown, δηλαδή καφέ μοβ! Πήρα και ένα concealer, το Perfect Coverage Concealer. Στη συνέχεια αγόρασα απο την Tommy G το 3 in 1 Stick Foundation για να κάνω φωτοσκιάσεις και ένα πινέλο απο Toyoko για να τις ''σβήνω''. Το τελευταίο που πήρα, επειδή μου τελειώνει το εξαιρετικό σπρέι της Pantene και με τρώει η περιέργεια να δοκιμάζω άλλα προϊόντα, είναι το μαλακτικό νερό της Lorvenn, Salon Exclusive Conditioning Water.


Στο γυρισμό για το σπίτι, μπήκα και στο Pink Woman, όπου έδειξα (επιτέλους πια!) μεγάλη αυτοσυγκράτηση και πήρα μόνο ένα καρό πουκάμισο, έτσι επειδή είναι της μόδας! :-)


Αυτά τα λίγα λοιπόοοοον! Πως σας φαίνονται; Ποια απο αυτά έχετε ή θα θέλατε να αποκτήσετε; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα όπου και αν είσαστε!

Υ.Γ. Θα ενημερώσω τις τιμές αργότερα γιατί δεν έχω εύκαιρες τις αποδείξεις τώρα!