Ετικέτες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Haul Lovie

Γεια σας και πάλι!!! Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω τα υπόλοιπα προϊόντα που αγόρασα κατά τη διάρκεια της μανίας που με έπιασε μόλις επέστρεψα στην Αθήνα! Τα προηγούμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και αφορούσαν διάφορα μαγαζιά και είδη προϊόντων. Σήμερα θα σας δείξω τι συνέβη όταν επισκέφθηκα την Lovie στο σταθμό του μετρό Συγγρού - Φιξ. 
Ξεκίνησα λοιπόν ένα ωραίο πρωί με σκοπό να πάρω μία σκιά ματιών. Το πίστευα πραγματικά οτι θα πάρω τη σκιά και θα φύγω, το δήλωνα και σε φίλες μου. Πως ξεκίνησα να πάρω αυτή τη σκιά
και κατέληξα με αυτά
και αυτό

είναι κάτι ανεξήγητο!

 Εγώ μια σκιά ήθελα, αλλά με τέτοιες τιμές ξεμυαλίζεσαι ρε παιδί μου! Είχα ήδη πάρει στο παρελθόν κάποια προϊόντα δοκιμαστικά, μια και λόγω των χαμηλών τιμών θεωρούσα οτι δεν θα είναι καλά και δεν τα πλησίαζα. Έμεινα λοιπόν πολύ ικανοποιημένη με αρκετά και τελικά τα τίμησα δεόντως. Δεν είναι και λίγο να αγοράζεις σκιά με 2 ευρώ και να είναι καλύτερη απο άλλες που κοστίζουν 10-12!
Τα προηγούμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και όπως βλέπετε ξαναπήρα και πινέλο και ρουζ και σκιές, επομένως έμεινα ικανοποιημένη! 
Απο σκιές πήρα αυτά τα δύο χρώματα τα οποία γράφουν απίστευτα και διαρκούν ώρες! Το αριστερό είναι το νούμερο LM-21 και το δεξί είναι το LM-17.
Πήρα επίσης δύο ρουζ, έχοντας ήδη δοκιμάσει ένα σε άλλη απόχρωση, τα οποία επίσης έχουν μεγάλη διάρκεια και απόδοση χρώματος! Το αριστερό είναι η απόχρωση 102 και το δεξί το 113.







Επίσης πρόσθεσα και άλλα χρώματα μανό στη συλλογή μου, μετά τα μπλέ/μοβ που είχα πάρει. 
Είπα να δοκιμάσω κι εγώ, πρώτη φορά γενικώς, φόρμες για 3D σχέδια στα νύχια και διάλεξα αυτές τις δύο.
Επίσης, πήρα αυτά για τα νύχια που τα κόβεις σε ότι σχήμα θες και τα εφαρμόζεις και δίνουν την εντύπωση οτι έχεις βάλει φίλντισι. 
 Πάμε τώρα στα σύνεργα του μακιγιάζ! Μετά απο το πινέλο που είχα πάρει για κοψίματα που μου άρεσε πολύ, πήρα ένα πινέλο για ρουζ, σφουγγαράκια για πούδρα και για make up! Μου αρέσουν όλα πολύ! Το πινέλο είναι εξαιρετικά απαλό και απλώνει το ρουζ ομοιόμορφα δίνοντας πολύ φυσικό αποτέλεσμα!


Τέλος πήρα αυτό το νεσεσέρ για να χωράνε πλέον όλα μέσα!
Εδώ μπορείτε να δείτε σύνολο τελικά τι έχω απο Lovie! Μόνο τα περίφημα κραγιόν τους δεν έχω δοκιμάσει!

Νομίζω οτι πλέον δεν υπάρχει λόγος να περνάω ούτε απ'έξω απο το μαγαζί τους!!! Είναι καταστροφή!

Εσείς τι απο αυτά έχτε δοκιμάσει και ποιες οι εντυπώσεις σας; Φιλάκια πολλά!!!