Ετικέτες

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Be Up Style Mat Lipstick VS Dorothy L Super Longlasting Lipstick Pencil

Γεια σας ομορφιές μου! Εμφανίστηκα πάλι! Για όποια δεν διαβάζει τη σελίδα μου στο facebook, ενημερώνω οτι δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι δυστυχώς και επομένως για να ανεβάζω νέα ποστ πρέπει να τρέχω στις καφετέριες! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνω συχνά, αλλιώς απο  θέμα υλικού έχω τουλάχιστον 10 ποστ σε αναμονή!!!
Σήμερα αποφάσισα όχι μόνο να σας πω τη γνώμη μου για τα κραγιόν που είχα πάρει πριν λίγο καιρό απο την εταιρεία Be Up Cosmetics, αλλά να τα συγκρίνω και με τα αγαπημένα μου κραγιόν/μολύβια της Dorothy L.

Be Up Style Mat Lipstick

Την εταιρεία Be Up Cosmetics την γνώρισα πρώτη φόρα πριν ένα μήνα που μετακόμισα στα Ιωάννινα και είδα το κατάστημα τους. Είναι προϊόντα απο την Ιταλία και στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο καταστήματα, ένα στα Ιωάννινα και ένα στα Τρίκαλα. Η γκάμα τους έχει προϊόντα μακιγιάζ (make up, κραγιόν, ρουζ, πούδρες, concealer και λοιπά) και προϊόντα περιποίησης νυχιών (μανό, ασετόν και λοιπά). Εγώ διάλεξα 2 κραγιόν και μία παλέτα concealer, για την οποία θα σας μιλήσω σε επόμενο ποστ. 
Ας μιλήσω για τα κραγιόν. Εγώ γενικά δεν τα αγαπώ και δεν τα βολεύομαι τα κραγιόν γιατί δεν έχουν διάρκεια και δε θυμάμαι ποτέ να το ανανεώσω όταν έχω βγει. Πήρα λοιπόν να δοκιμάσω τα Style Mat Lipsticks γιατί μου είπαν οτι έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Με εντυπωσίασε βέβαια και το οτι είναι ματ. Βγαίνουν σε 6 αποχρώσεις και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Εγώ διάλεξα την 207 που είναι ροζ ροδακινί και την 210 που είναι κόκκινο. 






Μη σας ξεγελάει το κόκκινο που γυαλίζει μετά απο λίγο γίνεται ματ. Ποιες οι εντυπώσεις μου; 

Θετικά 
  • Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος
  • Δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη
  • Έχουν διάρκεια περίπου 4 ωρών με χρώμα σχεδόν αναλλοίωτο. Μετά τις 4 ώρες εξακολουθείς να έχεις χρώμα στα χείλη αλλά όχι το ίδιο έντονο με την αρχή. 

Αρνητικά
  • Δεν είναι εντελώς σταθερά με αποτέλεσμα να μεταφέρεται χρώμα αν φιλήσετε ή στα ποτήρια κλπ 
  • Περιέχουν parabens

Τιμή 5,90 ευρώ


Dorothy L Longlasting Lipstick Pencil

Για αυτά τα μολύβια σας έχω μιλήσει και σε παλαιότερο ποστ που μπορείτε να δείτε εδώ. Μου αρέσουν τόσο που πλέον έχω 6 αποχρώσεις, τις 3 νέες δεν τις έχω φωτογραφίσει. Στο χέρι μου μπορεί να φαίνονται γυαλιστερά αλλά δεν είναι, αν δείτε στις φωτογραφίες φαίνονται ματ.

Θετικά

  • Εξαιρετική απόδοση χρώματος
  • Πολύ μεγάλη διάρκεια και αντοχή ακόμα και στο φαγητό
  • Δεν μεταφέρονται στο φιλί ή σε ποτήρια (ο άντρας μου τα αγαπάει επίσης γι'αυτό το λόγο)

Αρνητικά
  • Μπορεί να νιώσετε τα χείλη σας ξηρά
Τιμή 5.50 ευρώ






Εγώ προσωπικά ανάμεσα στα δύο διαλέγω τα Dorothy L. Δεν έχω όμως γενικά θέμα ξηρότητας στα χείλη μου και σκάνε σπάνια. Ακόμα και αν σκάσουν όμως την επόμενη μέρα είναι μια χαρά.
 Εσείς ποιο θα διαλέγατε; Θα σας ενδιέφερε να δοκιμάσετε κραγιόν της Be Up Cosmetics δωράκι απο εμένα;
Περιμένω τα σχόλια σας! Φιλάκια πολλά!

Facebook Be Up Cosmetics : https://www.facebook.com/BeUp.Greece
Facebook Dorothy L : https://www.facebook.com/DorothyLCosmetics