Ετικέτες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Mini Haul No2!

Καλησπέρα παρεάκι μου! Τι μου κάνετε;
Σήμερα σας έχω ένα mini haul απο την επίσκεψη μου σε σούπερ μάρκετ και φαρμακείο! Λίγα τα πραγματάκια που θα σας δείξω αλλά όλα καινούρια για μένα.

Apivita Express Beauty with Honey
Το πρώτο πράγμα που έτρεξα να πάρω απο το φαρμακείο είναι η μάσκα προσώπου της Apivita με μέλι! Όσες με παρακολουθείτε στο facebook θα ξέρετε οτι κάτι έχει συμβεί και το πρόσωπο μου απο μεικτό έγινε κανονικό με τάση για ξηρό και έψαχνα κάτι να το ενυδατώσει. Μου πρότειναν λοιπόν αυτή τη μάσκα και την πήρα να τη δοκιμάσω.
Bodyfarm White Mush Shower Gel
Απο την εταιρεία Bodyfarm έχω ήδη ένα αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος και θα σας κάνω ένα review με όλα μαζί. Αυτή τη φόρα διάλεξα ένα αφρόλουτρο απο την σειρά 0% που σημαίνει οτι δεν περιέχει SLES, Sulfates, Propylene Glycol, Parabens, Silicons, Mineral Oil, Ethanolamines. Το γεγονός, εκτός απο όλα τα άλλα συστατικά, του οτι δεν περιέχει SLES (Sodium Laureth/Lauryl Sulphates) το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί αφρόλουτρα και σαμπουάν χωρίς το συγκεκριμένο συστατικό είναι πραγματικά δυσεύρετα! Κοιτάξτε τα δικά σας να δείτε. 
Dettol Αντισηπτικό gel για τα χέρια
Αυτό το πήρα γιατί γενικά είμαι λίγο βρωμίλος και πιάνω όλα τα αδέσποτα που συναντάω και με θεωρώ ιδανική υποψήφια για καμιά μόλυνση ή αρρώστια οπότε είπα να έχω ένα στην τσάντα μου. Ήταν προσφορά όμως και έτσι θα έχω δύο! :-)
Dove Original αποσμητικό
Ήθελα να πάρω αποσμητικό αλλά όχι σε σπρέι και διάλεξα της Dove που ήδη φοράω τα σπρέι της και τα αγαπώ. Είναι Deodorant και όχι Anti-perspirant (σας έχω πει παλαιότερα να τα αποφεύγετε τα anti-perspirant) και είναι χωρίς αλκοόλ.
Sanex 0% Anti White Marks αποσμητικό
Επειδή είπαμε οτι όταν είμαι σε δίλημμα το λύνω αγοράζοντας και τα δύο, πήρα άλλο ένα αποσμητικό roll on. Είναι της Sanex και είναι χωρίς aluminum chlorohydrate, alcohol και parabens και είναι κατά των άσπρων σημαδιών που αφήνουν άλλα αποσμητικά.
Bic Pure 3 Lady ξυραφάκια
Τέλος πήρα τα ξυραφάκια της Bic. Είναι με 3 λεπίδες που σημαίνει πολύ πιο άνετο και εύκολο ξύρισμα και έχουν ταινία με Aloe Vera που αφήνει το δέρμα απαλό και χωρίς ερεθισμούς!

Όλα όσα πήρα σήμερα θα τα δοκιμάσω πρώτη φορά και ανυπομονώ! 
Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο απο αυτά; Τι γνώμη έχετε;
Φιλάκια πολλά!