Ετικέτες

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

The Body Shop Vitamine E Hand & Nail Treatment VS The Body Shop Almond Hand & Nail Cream

Γεια σας και πάλι κορίτσια μου όμορφα! Καλή Σαρακοστή!
 Πρόσφατα αγόρασα κάποια πραγματάκια απο το The Body Shop ανάμεσα στα οποία και η κρέμα χεριών Vitamine E Hand & Nail Treatment. Έχοντας ήδη πάρει και δοκιμάσει παλιότερα άλλη κρέμα χεριών επίσης απο τα The Body Shop, την Almond Hand & Nail Cream, είπα να σας κάνω review και σύγκρισή των δύο!

Θα ξεκινήσω με την πρώτη μου αγορά, την Almond Hand & Nail Cream

Αυτό που με είχε κερδίσει τότε ήταν το οτι δεν περιέχει parabens. Δυστυχώς είχα την λανθασμένη εντύπωση οτι κανένα απο τα προϊόντα της The Body Shop δεν θα περιέχει parabens ή άλλα βλαβερά συστατικά. Η αλήθεια είναι οτι είχα δυσκολευτεί να βρω parabens free προϊόντα και αυτή η κρέμα ήταν ένα απο αυτά. Το επόμενο που μου άρεσε είναι το άρωμα της. Βγαίνει και με άρωμα Wild Rose και Absinthe, αλλά το Almond ήταν αυτό που προτίμησα. Είναι γλυκό αλλά όχι βαρύ ώστε να θεωρηθεί ενοχλητικό. Τέλος, σαν ενυδάτωση είναι ελαφριά. Απορροφάται αμέσως και αφήνει τα χέρια απαλά, ενυδατωμένα και ελαφρώς αρωματισμένα! Δεν τα αισθάνεσαι μετά να κολλάνε ή να είναι λιπαρά! Η τιμή της 8.50 ευρώ τα 100 ml.
Συνοψίζοντας
  • Ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρότητα
  • Μυρίζει πολύ ωραία αλλά όχι έντονα
  • Είναι parabens free

Θα την αγόραζα ξανά; Οπωσδήποτε.

Η επόμενη, που αγόρασα πρόσφατα λοιπόν είναι η Vitamine E Hand & Nail Treatment.

Την πήρα πολύ βιαστικά, παρασυρμένη απο τη μυρωδιά και την ωραία αίσθηση που άφησε στα χέρια μου εντός του καταστήματος. Με το που πήγα σπίτι το μετάνιωσα για τον απλούστατο λόγο του οτι περιέχει parabens, όχι ένα ή δύο αλλά πέντε παρακαλώ! Σαν μυρωδιά μου άρεσε πολύ. Μου θυμίζει κάτι λουλουδένιο και δροσερό. Απο πλευράς ενυδάτωσης, είναι πολύ καλή, την ένιωσα πιο ενυδατική απο την Almond, ειδικά στην περιοχή των νυχιών και επωνυχίων, αλλά μου φάνηκε και πιο λιπαρή. Νιώθω σαν να αφήνει μία κολλώδη αίσθηση μετά που δεν μου πολυαρέσει. Κοστίζει 7.50 ευρώ τα 75 ml.
Συνοψίζοντας

  • Μυρίζει πολύ ωραία
  • Ενυδατώνει καλά
  • Αφήνει λιπαρότητα
  • Περιέχει parabens
Θα την αγόραζα ξανά; Όχι. Και λόγω parabens και λόγω λιπαρότητας. Υπάρχουν στο εμπόριο πολύ πιο οικονομικές κρέμες χεριών χωρίς ίχνος parabens.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απο τις δύο και ποια η γνώμη σας;
Μην ξεχνάτε οτι τρέχει giveaway με δύο νικήτριες που θα το βρείτε εδώ!
Φιλάκια πολλά και επανέρχομαι σύντομα γιατί έχω πολλά reviews έτοιμα!