Ετικέτες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

The Body Shop Vitamine E products review

Καλησπέρα παρεάκι μου! Πως τα πάτε με τον μουντό καιρό; Εγώ δεν τον συμπαθώ καθόλου!

Πριν λίγες μέρες είχα επισκεφθεί τα The Body Shop, όπου είχα αγοράσει την κρέμα χεριών απο την σειρά Vitamine E. Μπορείτε να δείτε τη γνώμη μου εδώ. Τότε μου είχαν δοθεί και δείγματα απο άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς (δείτε τα εδώ) τα οποία δοκίμασα και θα σας πω την γνώμη μου.

Το πρώτο που δοκίμασα ήταν το Vitamine E Overnight Serum-in-oil! Είναι serum μαζί με λάδι, το οποίο εφαρμόζεται στο πρόσωπο πριν τον ύπνο. Υπόσχεται πρόσωπο αναζωογονημένο, πιο απαλό, πιο λαμπερό και πιο ξεκούραστο. Η ποσότητα που είχε το δείγμα μου έφτασε για 4 εφαρμογές. Σε αυτό το σύντομο διάστημα που το χρησιμοποίησα λοιπόν δεν είδα καμία απολύτως διαφορά. Είναι βέβαια πολύ μικρό το διάστημα οπότε δεν μπορώ να πω οτι όντως δεν κάνει τίποτα αν το χρησιμοποιήσετε ένα συνεχόμενο μήνα και παραπάνω.




Τα επόμενα που δοκίμασα ήταν η κρέμα ημέρας Vitamine E moisture cream και η κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας Vitamine E SPF15 moisture lotion. Η ποσότητα μου έφτασε για δύο χρήσεις απο την καθεμία. Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ανάμεσα τους, πέρα απο τον δείκτη προστασίας, γι'αυτό τις αναφέρω μαζί. Έχουν ωραία υφή, απλώνονται ωραία, αρκεί λίγη ποσότητα, ενυδατώνουν και δροσίζουν και δεν τις ένιωσα καθόλου βαριές ή λιπαρές στο πρόσωπο μου. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση που άφηναν αλλά επίσης και το άρωμα τους. Μου έμοιαζε λουλουδένιο, μου θύμιζε κάπως την κρέμα Nivea στην μεταλλική συσκευασία. Θα πήγαινα να τις αγοράσω αμέσως αν δεν περιείχαν και οι δύο parabens! 


Τέλος, δοκίμασα την Vitamine E Cool BB Cream. Το φακελάκι έφτασε για δύο χρήσεις. Μία φορά έβαλα εγώ και την άλλη η μητέρα μου. Της άρεσε τόσο πολύ που πήγε και αγόρασε την κανονική συσκευασία και έτσι είχα την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσω. Εγώ γενικά είχα πολύ κακή σχέση με τις BB Cream. Είχα δοκιμάσει δύο διαφορετικές εταιρείες και δε μου άρεσαν καθόλου και όπου άκουγα BB cream έτρεχα μακρυά! Η συγκεκριμένη λοιπόν μου άλλαξε γνώμη. Είναι αρκετά παχύρρευστη και φαίνεται και σκούρα όταν την βάζεις στην αρχή αλλά μετά απλώνεται ομοιόμορφα, απορροφάται αμέσως και παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. 

 Με εντυπωσίασε καταρχήν γιατί έχει λίγο περισσότερη καλυπτικότητα απο τις άλλες που είχα δοκιμάσει και, κατά δεύτερον, γιατί ένιωσα και ενυδάτωση αλλά κυρίως γιατί δεν ένιωσα καθόλου λιπαρότητα ούτε και εμφάνισα γυαλάδα, όπως μου είχε συμβεί με τις άλλες. Δεν πιάνεις το πρόσωπο σου και να το αισθανθείς εντελώς στεγνό, νιώθεις οτι κάτι φοράς αλλά χωρίς να σε κάνει να νιώθεις οτι έχεις ''γλίτσα'' στο πρόσωπο. Συγγνώμη για την έκφραση αλλά έτσι ένιωθα με τις άλλες και έτρεχα να πλυθώ. Θα την αγόραζα σίγουρα αν δεν περιείχε ΚΑΙ αυτή parabens! Απο ότι είδα κοιτώντας και μία μάσκα της ίδιας σειράς, περιέχουν όλα parabens και είναι κρίμα για μία τόσο καλή σειρά που διαφημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε.
 Σας παραθέτω φωτογραφίες χωρίς και με την BB cream. Φαίνεται μία μικρή διαφορά νομίζω και επίσης φαίνεται το πόσες δυσχρωμίες έχει το πρόσωπο μου, εξ ου και δύσκολα ικανοποιούμαι απο την κάλυψη των προϊόντων. 


Αυτά λοιπόν! Εσείς ποια απο αυτά έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκαν; Φιλιά!

Υ.Γ. Αν δεν έχετε πάρει μέρος στο Giveaway προλαβαίνετε ακόμα! Δείτε το εδώ!