Ετικέτες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Dorothy L Super Longlasting Lipstick Pencil Swatches

Γεια σας και πάλι με ένα μεταμεσονύχτιο ποστ απο το νυχτοπούλι/Μαρία!

Σήμερα είπα να σας δείξω όλα τα χρώματα που έχω αγοράσει απο τα εξαιρετικά, αγαπημένα και αναντικατάστατα (ουάου) χοντρά μολύβια χειλιών της Dorothy L, Super Longlasting Lipstick Pencil! Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτά εδώ και εδώ και εν συντομία τα αγαπώ γιατί έχουν πολύ  μεγάλη διάρκεια και αντοχή στο φιλί, σε ποτό ακόμα και σε κάποια φαγητά. Εντάξει άμα ρουφάτε τα μακαρόνια με τη σαλτσούλα τους και μετά σκουπίζεστε μην περιμένετε να το βρείτε το κραγιόν στη θέση του!
Πάμε να τα δούμε λοιπόν!


Εδώ μπορείτε να τα δείτε και στα εξαίσια (:-Ο ) χείλη μου! Όπως βλέπετε, κάποια είναι ματ κάποια γυαλιστερά! Το πολύ θετικό τους είναι οτι φορώντας τη μία απόχρωση πάνω ή κάτω απο την άλλη φτιάχνετε συνέχεια νέες αποχρώσεις. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Ειδικά το πρώτο χρώμα, το 517, το οποίο θεωρώ πολύ άσχημο φορεμένο απο εμένα, κάνει για παράδειγμα τις κόκκινες αποχρώσεις πιο ήπιες με μοβ τόνους.


Για να καταλάβετε, αυτό είναι το 510 και απο πάνω του το 517. (Ξέρω δεν τα πάω καλά με το σωστό περίγραμμα...Είναι που τα χείλη μου δεν έχουν περίγραμμα!)


Αυτά είναι τα χρώματα που έχω προς το παρόν! Πείτε μου, ποιο σας άρεσε περισσότερο;
Φιλάκια!!!