Ετικέτες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αποσμητικό Klorane Deodorant Efficacite 24h with white Althea



Γεια σας ομορφιές μου! Τι κάνετε; Χάθηκα, το ξέρω και συγνώμη αλλά είμαι πάλι σε μία φάση μετακινήσεων και δεν έχω χρόνο να κάτσω να γράψω όπως εγώ θα ήθελα. Για να μην γράψω κάτι πρόχειρο λοιπόν δεν γράφω τίποτα! 
Πριν λίγο καιρό αγόρασα κάποια πραγματάκια απο το φαρμακείο pharmacy295, ανάμεσα στα οποία ήταν και το αποσμητικό της εταιρείας Klorane, Deodorant Efficacite 24h with White Althea. Ο λόγος που αποφάσισα να το πάρω ήταν οτι, εκτός απο τους κρυστάλλους, είναι το πρώτο αποσμητικό με άρωμα που βρήκα που δεν περιέχει άλατα αλουμινίου είτε ως aluminium chlorohydrate είτε ως pottasium alum. Έχω δοκιμάσει και το άοσμο αποσμητικό της Vichy αλλά ήθελα αυτό που έχει και άρωμα. Το πήρα λοιπόν έχοντας μεγάλες προσδοκίες, το πλήρωσα και 6,37 ευρώ (με έκπτωση 30%) και έτρεξα να το χρησιμοποιήσω!



Περιγραφή

Το αποσμητικό 24ωρης αποτελεσματικότητας με λευκή αλθέα εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις σωματικές οσμές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σύνθεσή του χωρίς άλατα αλουμινίου, σέβεται τη φυσική διαδικασία εφίδρωσης. Το ευχάριστο και ελαφρύ του άρωμα, σας χαρίζει μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Μετά την εφαρμογή, αφήνει το δέρμα δροσερό, απαλό, μαλακό και ελαφρώς αρωματισμένο. Κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα.
Χωρίς άλατα αλουμινίου
Δεν αφήνει σημάδια
Χωρίς paraben

Η γνώμη μου

Δυστυχώς δεν έχω να πω και πολλά καλά πράγματα. Ήταν μία απο τις πιο απογοητευτικές μου αγορές! Αν έχω να πω κάτι καλό είναι οτι μυρίζει όμορφα. 
Το πρώτο πράγμα που με παραξένεψε και δεν μου άρεσε είναι οτι είναι σαν να ψεκάζεσαι με αρωματισμένο νερό. Όταν λέω νερό το εννοώ, αν ψεκάσεις παραπάνω απο 2 φορές αρχίζει να τρέχει στα πλευρά ή τα χέρια σου και θέλει λίγη ώρα να εξατμιστεί/στεγνώσει. Δείτε στη φωτογραφία την υφή του.


Το θέμα της υφής του είπα να το προσπεράσω και να δω την διάρκεια του, που λέει οτι είναι 24 ώρες. Σε εμένα προσωπικά, σε μέρα δροσερή που δεν θα ιδρώσω κρατάει ένα 4ωρο με 6ωρο με το ζόρι. Σε μέρα όμως με ζέστη και ήλιο πραγματικά στην μία ώρα βρωμοκόπησα. Συγνώμη για την έκφραση αλλά είναι η αλήθεια και με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.
Το τελευταίο που με έκανε να σταματήσω να το φοράω στην βδομάδα πάνω, ήταν οτι αρκετές φορές όταν το έβαζα (χωρίς να έχω ξυριστεί μια και έχω κάνει λέιζερ) με έτσουζε! Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο αλλά ήταν πολύ ενοχλητικό και έντονο τσούξιμο και με έκανε να το σταματήσω εντελώς και να επιστρέψω στα γνωστά μου αποσμητικά.
Λυπάμαι πραγματικά για αυτή μου την αγορά. Αν ήταν αποτελεσματικό δεν θα με πείραζε να έδινα και 10 ευρώ αλλά για εμένα προσωπικά ήταν μία σκέτη απογοήτευση και δεν τολμάω τώρα να δοκιμάσω ούτε την roll on μορφή του.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πείτε μου την γνώμη σας.
Σας φιλώ γλυκά! <3