Ετικέτες

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Mixed Haul No2



Καλησπέρα!!! Τι κάνετε;

Θέλω να κάνω τόσα review αλλά τελικά όλο haul καταλήγω να κάνω! Είναι και αυτή η Αθήνα, πειρασμούς έχει παντού! 
Θα σας δείξω τι πραγματάκια πήρα τον τελευταίο καιρό που είμαι Αθήνα λοιπόν! 
Καταρχήν πήρα αρώματα τύπου απο δύο αγαπημένα μου καταστήματα, τα αρώματα των οποίων έχουν μεγάλη διάρκεια και όντως η μυρωδιά είναι όπως του αυθεντικού αρώματος. Το πρώτο, αριστερά είναι το Happy της Clinique και το πήρα απο το κατάστημα Aromatopolitan (www.aromatopolitan.gr) της Αργυρούπολης. Εδώ μπορείτε να δείτε που αλλού έχει καταστήματα. 
Το δεύτερο, δεξιά, είναι το πολυαγαπημένο μου L'Instant Magic απο Guerlain το οποίο δεν μπόρεσα να βρω πουθενά αλλού σε ''τύπου'' παρά μόνο στο εξαιρετικό li)ke SENSE στην Καλλιθέα. Είναι το κατάστημα, νομίζω, με την μεγαλύτερη ποικιλία και ακόμα και αν κάποιο άρωμα δεν το έχει, μπορείς να το ζητήσεις. Έτσι έγινε με εμένα και μου το βρήκε! Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα τους www.likesense.gr


Απο το περιοδικό ELLE πήρα το λαδάκι μαλλιών της Kerastase, Elixir Ultime, που είχα καιρό στην wishlist.



Επόμενα πραγματάκια που πήρα είναι απο το The Body Shop το λαδάκι με Tea Tree Oil, για να καταπολεμά τοπικά τα σπυράκια, και το lip butter σοκολάτα. Μου έδωσαν ένα δειγματάκι απο το νέο τους body scrub ροδάκινο! 


Απο την Fresh Line, παρότι έχω απογοητευτεί πολύ απο τη μάσκα μαλλιών που είχα δοκιμάσει (Ερατώ), είπα να δοκιμάσω το σαμπουάν μαλλιών Terpsichore για θαμπά βαμμένα μαλλιά. Μου έδωσαν και ένα δείγμα απο κρέμα ημέρας για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες, την Hesperides.


 Στη συνέχεια πήρα απο τα Hondos Center αυτές τις δύο αντρικές μάσκες καθαρισμού προσώπου. Είχα βάλει στον άντρα μου την πρώτη και είχε πολύ καλά αποτελέσματα και έτσι πήρα και άλλες. Μαζί πήρα και κάποια στρασάκια για τα νύχια μου. Το πως έκανα τελικά τα νύχια μου μπορείτε να το δείτε εδώ.


 Για το τέλος σας άφησα τα μπιζού που αγόρασα απο ένα πανηγύρι που έγινε στο Ελληνικό (μην γελάτε, στα πανηγύρια έχει πολύ ωραία μπιζού και παλιότερα είχα βρει και τα πιο πρωτότυπα σκουλαρίκια!) αλλά και απο ένα μπαζάρ που διοργάνωσε ζωοφιλική.


Αυτά τα ολίγα! Πως σας φάνηκαν; Θέλετε review για κάποιο συγκεκριμένο; 
Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό express που τρέχει στη σελίδα μου στο facebook με δώρο μία σκιά απο την Be Up Cosmetics! Δείτε τον εδώ!
Φιλάκια!