Ετικέτες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Mixed Haul once again!

Καλησπέρα στο όμορφο παρεάκι μου! Τι κάνετε, πως περάσατε σήμερα που είχε ήλιο, βγήκατε καμιά βόλτα να λιαστείτε; Εγώ επισκέφθηκα τα Σύβοτα και είναι πραγματικά πανέμορφα! Παραλίγο να βουτήξω!

Ας περάσω όμως στο θέμα μας που είναι οτι πάλι βγήκα και ψώνισα! Έχω κάνει τόσα haul που φανταστείτε πόσα review έχω να κάνω! 


Τα κοσμήματα που βλέπετε, τα πήρα απο το μπαζάρ που διοργάνωσε η ΖΩ.Ο.Π.Ι. (Ζωοφιλική Ομάδα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εξαιρετική αυτή ζωοφιλική ομάδα στην ιστοσελίδα τους www.zwopi.gr καθώς και στο facebook στο www.facebook.com/pages/ΖΩΟΠΙ-University-of-Ioannina-Animal-Welfare-group/153320661365967 
Γενικά έχω μεγάλη αγάπη στα σκουλαρίκια αλλά είπα να πάρω και αυτό το εντυπωσιακό κολιέ τώρα που έρχεται καλοκαιράκι!




Seventeen Matte Lipstick SPF15
Μετά επισκέφθηκα τα Hondos Center. Σας ορκίζομαι οτι πήγα για να πάρω απλά ΕΝΑ ματ κραγιόν της Seventeen. Με είχαν παραπληροφορήσει οτι έχει μόνο 6 αποχρώσεις και έτσι είπα εύκολο το έργο μου αλλά είχε σίγουρα πάνω απο δέκα και, αφού δοκίμασα 5 εντός του καταστήματος με την κοπέλα να με βάφει και να με ξεβάφει, πήρα 2.


 Όπως βλέπετε, το κόκκινο είναι το Νο10 και το ροζ το Νο04.

Seventeen Super Smooth, Waterproof & Longstay Eye Liner Pencil
Μετά σκέφτηκα να πάρω και κανένα μολύβι ματιών απο την Seventeen, που είχα δει στο βίντεο της αγαπημένης μου Ιωάννας εδώ (αν δε θέλετε να το δείτε όλο πηγαίνετε στο 3:44) οτι γράφει πολύ ωραία μέσα στο μάτι. Είχε όμως τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που κατέληξα με 3!


No26 Pastel Blue
No47 Silver Sky
No22 Tinkerbell

Erre Due Smart Pencil
Λέω μετά ας πάρω και το αγαπημένο μου της Erre Due που έχει αντοχή και διάρκεια και σας έχω μιλήσει για αυτό εδώ.


Δείτε τα swatches 


 MAC Pro Longwear Paint Pot
 Τέλος, μια και η MAC στα Ιωάννινα βρίσκεται μέσα στα Hondos Center και είχε έκπτωση -25%, αποφάσισα να πάρω την περίφημη σκιά/βάση Pro Logwear Paint Pot στην απόχρωση Painterly!


Αυτά ήταν λοιπόν και τα έχω ήδη δοκιμάσει! Θέλετε review για κάποιο συγκεκριμένο;
Εσείς ποια απο αυτά έχετε δοκιμάσει και πως σας φάνηκαν;
Φιλάκια πολλά!