Ετικέτες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Προϊόντα που με απογοήτευσαν μέρος 1ο

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε;
Όσες παρακολουθείτε τη σελίδα μου στο facebook θα είχατε δει που είπα οτι θα κάνω ένα ποστ με προϊόντα που δοκίμασα και με απογοήτευσαν! Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει πάρα πολλά διαφορετικά προϊόντα, είτε απο δείγματα (πολλά!), είτε δικές μου αγορές είτε απο τη μητέρα μου! Πολλά με απογοήτευσαν και πολλά με εντυπωσίασαν! Σήμερα θα σας μιλήσω για τα πρώτα!

Αρχίζω με τον αφρό καθαρισμού της Erre Due, Smooth Cleansing Foam with bamboo & aloe extract, που δοκίμασα απο την μητέρα μου. Ο λόγος που τον χρησιμοποίησα αρχικά ήταν για να κάνω ντεμακιγιάζ. Είχα συνηθίσει τον αφρό Nutriganics απο τα The Body Shop που αφαιρεί τέλεια όλο το μακιγιάζ μου, ακόμα και τη μάσκαρα και το eyeliner (δείτε τον εδώ). Αυτός όμως δεν το αφαίρεσε καθόλου αλλά αντιθέτως απλά μουτζουρώθηκα. Θα μου πείτε δεν είναι αυτή η χρήση του. Το χρησιμοποίησα και άλλες φορές απλά για καθαρισμό του προσώπου μου και μετά το ένιωθα τόσο ξηρό και να με τραβάει που ήταν ανυπόφορο. Και φανταστείτε οτι το δέρμα μου τη δεδομένη περίοδο ήταν μεικτό προς λιπαρό ενώ αναφέρει οτι είναι ιδανικός για ξηρά δέρματα. Αν τραβούσε το δικό μου δεν ξέρω τι θα έκανε σε ένα ξηρό δέρμα.

Επόμενο το περίφημο λαδάκι μαλλιών της Kerastase, Elixir Ultime. Το πήρα δώρο σε περιοδικό και περίμενα να κάνει θαύματα. Στο δικό μου μαλλί, το οποίο θεωρώ πολύ απαιτητικό λόγω μήκους (μέχρι τη μέση), λεπτής τρίχας και 12 συναπτών χρόνων βαφής, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Καμία γυαλάδα, λάμψη, απαλότητα, ξέμπλεγμα, θρέψη. Τίποτα, το κενό. Σαν να μην έβαλα τίποτα. Πραγματικά απόρησα γιατί είναι αγαπημένο προϊόν πολλών και αρκετά ακριβό. Το μόνο που μου άρεσε είναι η μυρωδιά του. Κατέληξα πάλι στο Exotic Oil μου!

Θα συνεχίσω με προϊόντα μαλλιών και όπως θα καταλάβετε είναι πολύ δύσκολο να βρω κάτι ικανοποιητικό για τα μαλλιά μου. Αυτό το δείγμα είναι απο παραγγελία μου σε on line φαρμακείο και το δοκίμασα με πολύ ενθουσιασμό. Είναι το Express Conditioner Phytobaume Hydratation της Phyto Paris. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι είναι οτι χειρότερο έχω δοκιμάσει ποτέ απο προϊόντα μαλλιών. Τα μαλλιά έγιναν ξηρά, έμπλεξαν και έγιναν ένα κουβάρι και μετά το ξέβγαλμα του δεν τα έσωζε τίποτα. Πέρασα ένα μαρτύριο για να τα χτενίσω.

Τα ίδια ακριβώς έχω να πω και για αυτό το conditioner απο την σειρά Olivia by Papoutsanis. Το πήρα δώρο και αυτό σε περιοδικό και υπόσχεται μαλλιά απαλά, λαμπερά, ευκολοχτένιστα. Δυστυχώς για εμένα, ήταν επίσης σαν να μην έβαλα τίποτα στα μαλλιά. Αν είχε ένα θετικό είναι οτι μυρίζει ωραία. Αυτό! Κατά τα άλλα δεν ταίριαξε καθόλου στα μαλλιά μου. Ίσως σε μαλλιά που δεν είναι βαμμένα ή ταλαιπωρημένα να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Συνεχίζω με τα προϊόντα μαλλιών, μια και είναι ο μεγάλος μου καημός και δοκιμάζω συνέχεια καινούρια. Πήρα λοιπόν το μαλακτικό νερό απο την Lorvenn, Salon Exclusive Conditioning Water, το οποίο υπόσχεται ευκολοχτένιστα απαλά μαλλιά. Το εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά για να χτενιστούν πιο εύκολα. Χωρίς καμία δόση υπερβολής ήταν σαν να ψέκασα στα μαλλιά μου κόλλα! όπου έπεσε το σπρέι κόλλησαν οι τούφες μεταξύ τους και δεν μπορούσα να τα χτενίσω καθόλου. Ότι και να έβαζα μετά δεν διορθωνόταν το πρόβλημα με τίποτα και το ίδιο συνέβαινε και την επόμενη μέρα και ας είχαν πλέον στεγνώσει. Μου έκανε τόσο κακή εντύπωση αυτό το προϊόν που σκεφτόμουν οτι αποκλείεται να είναι έτσι κανονικά και να λέγεται και Salon Exclusive. Πιστεύω οτι παίζει και να ήταν χαλασμένο ή προβληματικό.

Επόμενο δείγμα που δοκίμασα είναι απο την εταιρεία Fresh Line. Δεν είχα παρατηρήσει οτι έχουν και προϊόντα περιποίησης προσώπου και ενθουσιάστηκα πολύ όταν μου το έδωσαν. Είναι η ενυδατική κρέμα προσώπου Hesperides. Δυστυχώς όμως, παρότι είναι για μεικτά και κανονικά δέρματα, δεν μου ταίριαξε καθόλου. Μετά την εφαρμογή άφηνε κάτι σαν κρούστα στο πρόσωπο μου και αν το ακουμπούσα έφευγαν σαν κομματάκια, σαν τρίμματα. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι θέλω να πω. Το ίδιο και αν έβαζα make up. Επίσης, δεν μου άρεσε και η μυρωδιά της. 

Αυτό το προϊόν, το αποσμητικό της Adidas, Happy Game, το έφεραν δώρο στη μητέρα μου και εκείνη το έδωσε σε εμένα. Μυρίζει πάρα πολύ ωραία και χάρηκα πολύ όταν μου το έδωσε αλλά μετά που το φόρεσα ήρθε η απογοήτευση. Ωραία η μυρωδιά αλλά δεν έχει καθόλου διάρκεια και έτσι και έχει και ζέστη και ιδρώσεις πάει. Δεν καλύπτει καθόλου τη μυρωδιά του ιδρώτα. Έμεινε και αυτό σχεδόν αχρησιμοποίητο να το καμαρώνω. 
Άλλο ένα απο τα δείγματα που δοκίμασα αυτό τον καιρό είναι η κρέμα ματιών του Κορρέ Άγριο Τριαντάφυλλο. Είναι κρέμα για λάμψη, για τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους και έχει και δείκτη προστασίας SPF15, γεγονός που με ενθουσίασε. Εννοείται οτι απο ένα και μόνο δείγμα δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το αν έχει αποτέλεσμα στις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους, μπορώ όμως να καταλάβω αν μου ταιριάζει σαν υφή. Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου. Μου φάνηκε πολύ λιπαρή, η υφή της έκατσε κάτω απο τα μάτια μου σαν αντηλιακό, γυαλιστερή, και δεν απορροφήθηκε εύκολα. Το χειρότερο όμως ήρθε μετά. Έτρεξε μέσα στα μάτια μου (κάτι το οποίο δεν μου έχει συμβεί ποτέ με καμία κρέμα ματιών και έχω δοκιμάσει αρκετές) και με έτσουζαν και δάκρυζαν για τις επόμενες δύο ώρες. Αν σας έχει πάει ποτέ αντηλιακό στα μάτια, ήταν ακριβώς η ίδια αίσθηση. 



 Τελευταίο προϊόν το αντηλιακό της Frezyderm με χρώμα, Face Cream Tinted SPF50, το οποίο υπεραγαπούσα πέρυσι και είχα γράψει το καλύτερο review. Το πήρα λοιπόν και φέτος μες τον ενθουσιασμό αλλά μόλις το έβαλα ήταν σαν να έβαλα άλλο προϊόν απο το περσινό. Πολύ πιο αραιό, πιο λιπαρό και καθόλου καλυπτικό. Πέρσι ήταν πηχτό και πολύ πολύ καλυπτικό εκείνο που είχα αγοράσει, δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι φέτος. Μπορείτε να δείτε την υφή του και την γυαλάδα που αφήνει στο δέρμα στις παρακάτω φωτογραφίες.




























Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που με χαρά δοκίμασα και κατέληξα καθόλου χαρούμενη! Για να μην νομίζετε όμως οτι είμαι καμία ξινή και περίεργη, το επόμενο ποστ που ετοιμάζω είναι με προϊόντα που δοκίμασα και με ενθουσίασαν! Εσείς τι εμπειρίες έχετε απο τα συγκεκριμένα προϊόντα;

Υ.Γ. Η εμπειρία είναι καθαρά προσωπική και δεν σημαίνει οτι σας αποτρέπω απο το να τα αγοράσετε. Εννοείται οτι στο κάθε δέρμα ή μαλλί το κάθε προϊόν κάθεται διαφορετικά και η κάθε κοπέλα έχει άλλες ανάγκες ή απαιτήσεις απο τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.