Ετικέτες

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Fragrancex.com


Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;
Όπως σας είπα στο Facebook, είχα κάνει μία παραγγελία απο το site www.fragrancex.com με 3 αρώματα απο τα οποία το ένα ήταν για τον άντρα μου ενώ τα άλλα τα πήρε μία φίλη μου. Θα κάνω λοιπόν τη σύγκριση με το αυθεντικό άρωμα που είχα αγοράσει παλιότερα απο τα Hondos Center και θα σας πω τη γνώμη μου.

Το άρωμα που πήρα για τον άντρα μου είναι το Ultraviolet Man απο Paco Rabanne που λατρεύω. Κόστισε μόλις 25 ευρώ τα 100ml. Είχα κρατήσει το αυθεντικό μπουκάλι για να μπορέσω να το συγκρίνω και σας παραθέτω φωτογραφίες για να δείτε κι εσείς.
Όπως βλέπετε, σαν πρώτη εικόνα είναι σχεδόν ίδιο και αν δεν έχεις την αυθεντική συσκευασία μπορεί να μην καταλάβεις κάποια διαφορά. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα είναι οτι στο σημείο που αναγράφεται η επωνυμία το υλικό είναι διαφορετικό. Στην αυθεντική είναι σκληρό πλαστικό σε σκούρο μωβ με λιλά γράμματα. Στη συσκευασία που παρέλαβα απο το fragrancex υπάρχει μεν μωβ πλαστικό αλλά καλύπτεται απο πάνω με διάφανο πλαστικό πάνω στο οποίο είναι χαραγμένο το όνομα του αρώματος και μάλιστα με διαφορετική γραμματοσειρά.



Η επόμενη διαφορά που παρατήρησα είναι στο κάτω μέρος του μπουκαλιού. Εκεί στο αυθεντικό είναι χαραγμένη η επωνυμία, ο τόπος προέλευσης και η ποσότητα ενώ στη συσκευασία του fragrancex υπάρχει μόνο η προέλευση και η ποσότητα.


Βλέποντας αυτές τις δύο τόσο βασικές διαφορές καταλήγω στο συμπέρασμα οτι το άρωμα που παρέλαβα δεν είναι αυθεντικό. Παρόλα αυτά όμως έχω να τονίσω οτι μυρίζει ακριβώς όπως το αυθεντικό και έχει και ίδια διάρκεια. Δεν είναι σαν κάποια αρώματα τύπου που μερικές φορές μοιάζουν αλλά δεν μυρίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με το αυθεντικό ή που δεν έχουν διάρκεια. Κρατάει πολλές ώρες, είναι έντονο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά. 

Επίσης, να τονίσω οτι δεν προκάλεσε κάποια αλλεργική αντίδραση ούτε στο δέρμα μου (ναι, το φόρεσα κι εγώ) ούτε στου άντρα μου, γιατί καμιά φορά το θέμα μας δεν είναι αν είναι αυθεντικό αλλά μήπως είναι επίφοβο για αλλεργίες. Επομένως, εγώ προσωπικά καταλήγω στο οτι προτιμώ να δώσω 25 ευρώ, για παράδειγμα, και να κρατάει το άρωμα όσο το αυθεντικό παρά να δώσω απο 10 μέχρι 18 για άρωμα τύπου το οποίο δεν διαρκεί και τόσο.

Να προσθέσω οτι απο τα άλλα δύο αρώματα που πήρα για τη φίλη μου, το ένα μου επέτρεψε να το ανοίξω και να το συγκρίνω με του πατέρα μου. Ήταν το Chrome by Azzaro και είχε κι εκείνο κάποιες διαφορές στη συσκευασία. Καταρχήν είχε κι εκείνο διαφορά στα γράμματα στο κάτω μέρος της συσκευασίας, καθώς έλειπε επίσης η επωνυμία, και επιπλέον είχε διαφορετικό χρώμα το άρωμα το ίδιο. Το αυθεντικό Chrome είναι πράσινο/θαλασσί ενώ αυτό που παρέλαβα ήταν γαλάζιο. Μύριζε όμως κι εκείνο ακριβώς όπως το αυθεντικό και ο άντρας της είπε οτι δεν είδε καμία διαφορά στη μυρωδιά και τη διάρκεια.

Αυτό ήταν τα δικά μου συμπεράσματα και οι δικές μου εντυπώσεις. Απο εκεί και πέρα δεν προτρέπω ούτε αποτρέπω κάποια απο εσάς να αγοράσει απο το συγκεκριμένο site. Σας παρέθεσα όλα τα στοιχεία και η επιλογή είναι καθαρά στο χέρι σας.

Εσείς έχετε αγοράσει ποτέ άρωμα απο site του εξωτερικού και αν ναι απο ποιο;
Φιλιά πολλά!