Ετικέτες

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Haul Hondos Center & Admiral etc


Γεια σας κορίτσια! 

Το Σάββατο επισκέφθηκα το εκπτωτικό χωριό MacArthur Glen στα Σπάτα και αγόρασα κάποια πραγματάκια και είπα να σας τα δείξω κι εσάς!

Αρχικά πήγα στα Hondos Center, απο όπου ήθελα να πάρω το νερό ντεμακιγιάζ micellaire της Garnier, μιας και τελειώνει το Bioderma που χρησιμοποιώ απο τον Ιανουάριο. Με το που μπήκα όμως είδα οτι υπήρχαν μεγάλες εκπτώσεις στις τσάντες 40-50% και έτσι δεν αντιστάθηκα και πήρα την τσάντα που βλέπετε στην φωτογραφία.



Η αλήθεια είναι οτι δεν την κολακεύει και πολύ η φωτογραφία. Είναι μάρκας Biege, δεν την έχω ξανακούσει, πολύ βολική, χωράει αρκετά πράγματα και μπαίνει χιαστί, που είναι ο βασικός λόγος που την πήρα. Απο 56 ευρώ την πήρα 33,50 και την έχω λατρέψει.
Στη συνέχεια θυμήθηκα τον λόγο για τον οποίο είχα μπει στα Hondos και είπα να πάω να πάρω το νερό! Βρέθηκαν στον δρόμο μου όμως κάτι αποσμητικά που ήταν ακαταμάχητα ( :-p ) και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τσουπ, πήρα 3!


Το νεράκι ήθελα καιρό να το δοκιμάσω καθώς έχω ακούσει απο πολλές οτι είναι αντάξιο της Bioderma σε καλύτερη τιμή. Τα 400ml είχαν 6.30 ευρώ. Τα αποσμητικά της Neutro Roberts Derma Zero τα είδα πρώτη φορά, νομίζω οτι βγήκαν τώρα, και είναι χωρίς antiperspirants, alcohol, parabens και το σημαντικότερο χωρίς αλουμίνιο! Ήταν και σε προσφορά 1+1 δώρο με 4.23 ευρώ οπότε που να αντισταθώ! Το αποσμητικό της Nivea το έχω με άλλο άρωμα και είπα να δοκιμάσω και το jasmine. Είναι και αυτό χωρίς αλουμίνιο, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Κόστισε 3.62 ευρώ.
 Στη συνέχεια επισκέφθηκα την Admiral για να πάρει ο άντρας μου κάτι και είδα τα συγκεκριμένα παπούτσια και μου άρεσαν πολύ, οπότε τα πήρα! Μόνο 12,50 ευρώ!


 Μετά φύγαμε και πήγαμε Σύνταγμα (δίπλα δηλαδή απο τα Σπάτα βρε!) οπού συναντήθηκα με το Ιωαννάκι μου (Beauty Diaries by Ioanna Chiotelli) και μου έφερε δωράκι απο την e.l.f. το τζελ που ήθελα για βλεφαρίδες και φρύδια! Περάσαμε και μία βόλτα απο την Dust & Cream που άνοιξε στην Αιόλου στον αριθμό 73 και πήρα επιτέλους κι εγώ 2 απο τα περίφημα κραγιόν της Golden Rose, Velvet Matte, το νούμερο 02 και το νούμερο 12, με κόστος 4 ευρώ το καθένα.




Μικρό το haul αυτή τη φορά αλλά έχουμε και κρίση λέμε και περιμένω και μία παραγγελία απο iherb που ήταν αρκετών ευρώ και έχει μέσα παλέτες απο Physicians Formula να σας δείξω!
Θα κάνω πολύ σύντομα review, κυρίως για τα αποσμητικά που έχω δοκιμάσει χωρίς αλουμίνιο και είναι αρκετά (6 αν δεν ξεχνάω κάποιο!).
Μέχρι τότε φιλάκια πολλά και καλά μπανάκια!