Ετικέτες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Bozikis, iherb, oggi haul

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω τόσα ποστ σε αναμονή αλλά τελικά όλο haul καταλήγω να σας δείχνω γιατί θέλω να βλέπετε κάποια προϊόντα που παίρνω! 


Αυτή τη βδομάδα ήρθε τελικά η παραγγελία που περίμενα απο το iherb για περισσότερο απο μήνα. Πήγα επίσης στο Oggi στο Μοναστηράκι για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά ψώνισε μόνο ο άντρας μου. Τέλος, μιας και έπιασαν τα κρύα, πέρασα απο τον Μποζίκη και αγόρασα 2 ζευγάρια παπούτσια. Πάμε να τα δείτε όλα αναλυτικά!

iherb


Η παραγγελία που παρέλαβα αυτή τη φορά είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες μιας και δεν ασχολήθηκα καθόλου με προϊόντα μακιγιάζ. Διάλεξα προϊόντα σχετικά με τη διατροφή περισσότερο. 

Το πρώτο που πήρα είναι οργανικό κακάο σε σκόνη της εταιρείας Now Healthy Foods. Είναι 100% αγνό οργανικό κακάο και θα το βάζω στο γάλα μου μαζί με stevia που αγόρασα επίσης απο το iherb (δείτε εδώ). Είναι 340 γραμμάρια και κόστισε 7.56 ευρώ.

Έπειτα, επέλεξα κάποια σνακς αποξηραμένων φρούτων για να αποφεύγω τα γλυκά. Το πρώτο είναι απο την εταιρεία Bob's Red Mill και περιέχει αποξηραμένα μήλα κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού. Είναι ιδανικά είτε για να τα τρώτε σκέτα, είτε για μέσα στα δημητριακά σας είτε μέσα σε κέικ και άλλες συνταγές. Είναι 170 γραμμάρια και κόστισε 4.24 ευρώ. 
Η επόμενη συσκευασία είναι απο την Eden Organic και περιέχει αποξηραμένα οργανικά Cranberries τα οποία έχουν κάνει πιο γλυκά χρησιμοποιώντας οργανικό χυμό μήλου. Είναι 113 γραμμάρια και κόστισαν 3.19 ευρώ. 
Τέλος, πήρα ένα πακέτο με 6 κουτάκια σταφίδες απο την εταιρεία Made in Nature, οι οποίες επίσης δεν περιέχουν ζάχαρη ή κάποιο άλλο συστατικό πέρα απο οργανικό ηλιέλαιο. Είναι 42 γραμμάρια το κάθε κουτάκι και κόστισαν 3 ευρώ.

Πήρα 2 συσκευασίες 100% Pure Tea Tree Oil απο την εταιρεία 21st Century, το οποίο χρησιμοποιώ τοπικά στα σπυράκια μου αλλά και για τους μύκητες στα νύχια των ποδιών του άντρα μου. Ενημερωτικά σας λέω οτι κόστισε το κάθε μπουκαλάκι 6.02 ευρώ και περιέχει 60ml ενώ το αντίστοιχο των The Body Shop στην ίδια τιμή είναι 30ml.

Απο τα προϊόντα που είναι σε χαμηλή τιμή προς δοκιμή για μία μόνο φορά (trials) διάλεξα ένα σαμπουάν/αφρόλουτρο για μωρά της εταιρείας Mild By Nature, το For Baby.  Δεν περιέχει parabens, sulfates, χρωστικές, ζωικά συστατικά, ούτε έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι 65ml και κόστισε 2.20 ευρώ. Επιπλέον, πήρα 2 lip balms της εταιρείας Sierra Bees, το ένα με οργανικό ρόδι και βιταμίνη Ε και το άλλο με οργανικό μέλι και βιταμίνη Ε. Είναι 4.25 γραμμάρια το καθένα και κόστισαν 0.73 ευρώ έκαστο.
Μου έστειλαν και τη συγκλονιστική γόμα του iherb!!! Εκστασιάστηκα! :-p

Εάν αποφασίσετε να κάνετε παραγγελία για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό RCD671 θα έχετε έκπτωση 10 δολάρια για παραγγελίες άνω των 40 δολαρίων και 5 δολάρια για παραγγελίες μικρότερες των 40 δολαρίων. Επιπλέον μέχρι 30 Οκτωβρίου για οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 40 δολαρίων έχετε έκπτωση 10% όλες και όχι μόνο όσες βάζετε πρώτη φορά.

Μποζίκης 
  

Ο Μποζίκης είναι ένα απο τα αγαπημένα μου καταστήματα παπουτσιών καθώς βρίσκω σχεδόν πάντα αυτό που θέλω και οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές. Αυτή τη φορά αγόρασα αυτά τα 2 ζευγάρια μποτάκια 29.90 το καθένα. Δοκίμασα σίγουρα πάνω απο 20 ζευγάρια (ναι, εδώ μπορείτε όλες μαζί να λυπηθείτε τον άντρα μου που δεν παραπονέθηκε λεπτό!).

Oggi 


Για να ηρεμήσει απο την ταλαιπωρία που τον υπέβαλα λοιπόν τον άντρα μου, τον πήγα στο Oggi Shop, όπου έπαθε σοκ με τις τιμές και είπε να αγοράσει κάποια πραγματάκια για τον εαυτό του. Ναι, κρατήθηκα και δεν πήρα τίποτα!!!
Πήρε λοιπόν σοκολατάκια κουτί με 2 ευρώ και σοκολάτες με γεύση στρατσιατέλα 0.80 λεπτά η μία (προφανώς και δεν έχει θέμα με τα κιλά του και βασανίζει εμένα!). Πήρε 2 σφουγγάρια για το ντουζ με 1 ευρώ, 1 σαμπουάν/αφρόλουτρο Adidas Pure Game με άρωμα Guaiac Wood με 2 ευρώ, 1 σαμπουάν Axe Ready Just Clean επίσης με 2 ευρώ, 1 αποσμητικό Nautica Blue με 2 ευρώ και τέλος 1 Body Spray Copacabana (μυρίζει ακριβώς σαν την κολόνια Le Male του Gaultier) με 1 ευρώ.

Επιπλέον, βρήκα στο φαρμακείο εντός των Carrefour Αλίμου αντισηπτικά μαντηλάκια με 75% οινόπνευμα με κόστος 1 ευρώ. 


Τέλος, αυτά τα προϊόντα τα κέρδισα σε διαγωνισμό που έκανε το Μαράκι απο το Beauty-followers.blogspot.gr . Είναι απο την Aroma Esti και τα έχω ήδη ερωτευτεί απο τη μυρωδιά τους αλλά και επειδή είχα ήδη δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα χεριών και ήταν εξαιρετική. (δείτε το review εδώ).


Αυτά τα λίγααααα... Πως σας φάνηκαν, έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;