Ετικέτες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Empties #2

Γεια σας αγάπες!
Σήμερα έχω να σας παρουσιάσω empties, κάτι που δεν κάνω ποτέ γιατί ξεχνιέμαι και τα πετάω! Αυτή τη φορά όμως μάζεψα αρκετά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!


Όπως βλέπετε, τελείωσα δύο διαφορετικά νεράκια καθαρισμού micellaire. Το ένα είναι της Garnier και το άλλο της Bioderma το Sensibio Η2Ο. Είναι και τα δύο λατρεμένα απο πολλές και μάλιστα θεωρούνται αντάξια παρότι της Bioderma είναι πιο ακριβό. 
Η δική μου προσωπική εμπειρία λέει οτι το Bioderma είναι ελαφρώς καλύτερο. Αφαιρεί το μακιγιάζ απο τα μάτια λίγο πιο εύκολα απο ότι της Garnier. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω οτι συμφωνώ με το ''αφαιρεί το μακιγιάζ απο τα μάτια χωρίς τρίψιμο''. Θέλει στην αρχή λίγο βαμβάκι ποτισμένο με το νερό να μείνει στα μάτια μέχρι να μαλακώσει λίγο η μάσκαρα και μετά θέλει 5-6 φορές τριψιματάκι αλλιώς δεν φεύγει εντελώς απο τις βλεφαρίδες. Αυτό που με ''χαλάει'' στο micellaire της Garnier είναι οτι έχει μία μυρωδιά, όχι πολύ έντονη, αλλά έχει. Επίσης, με ενοχλεί οτι με το παραμικρό τράνταγμα του μπουκαλιού το προϊόν αφρίζει.
Και τα δύο προϊόντα αφήνουν το δέρμα πεντακάθαρο, χωρίς να το ξηραίνουν και να τραβάει αλλά και χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Το αρνητικό που παρατήρησα εγώ και με τα δύο προϊόντα, αλλά περισσότερο με το Bioderma, είναι οτι μετά τον καθαρισμό νιώθω τα μάτια μου ξηρά και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και χρησιμοποιώ φυσικά δάκρυα για να τα ενυδατώσω. 
Τα συστατικά τους είναι εντελώς διαφορετικά σε αντίθεση με το micellaire της Garnier και της L'oreal που είναι ολόιδια.


Περνάω στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Τελείωσα επιτέλους μετά απο ένα χρόνο, μπορεί και παραπάνω, την μάσκα 3 Minute Miracle Color Deep Treatment της Aussie. Είναι μία απο τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για τα δικά μου μαλλιά. Τα κάνει πολύ απαλά και ευκολοχτένιστα και μοσχομυρίζει και σας είχα μιλήσει για αυτήν εδώ. Ο λόγος που έκανα τόσο καιρό να την τελειώσω είναι η υπερκαταναλωτική μου φύση που με έκανε να αγοράσω άλλες 10 διαφορετικές εταιρείες σε συνδυασμό με τις συνεχείς μετακομίσεις που με κάνουν να ξεχνάω και να χάνω πράγματα!
Ακόμα ένα προϊόν για τα μαλλιά που τελείωσα είναι το conditioner της Pantene Pro-V Προστασία & Απαλότητα. Είναι ένα αρκετά καλό conditioner. Νιώθω αρκετά απαλά τα μαλλιά μου την ώρα που το ξεβγάζω αλλά δεν αρκεί μόνο του για να μπορέσω να τα ξεμπλέξω. 


Επόμενο, το σαμπουάν της Dove, Damage Solutions colour care για βαμμένα μαλλιά. Είναι ένα απο τα αγαπημένα μου σαμπουάν και απο τα λίγα που κάνουν τα μαλλιά μου μαλακά πριν καν βάλω conditioner.


Συνεχίζω με το spray μαλλιών της Schwarzkopf, Bonacure Moisture Kick, το οποίο μου είχε σταλεί σε δείγμα μαζί με παραγγελία που είχα κάνει απο το site www.prommar.gr . Είχα παραγγείλει βαφές μαλλιών και μου το έβαλαν μέσα στο κουτί χωρίς να ζητήσω δείγματα ή να αναφέρω οτι έχω blog, έτσι απλά για να ευχαριστήσουν τον πελάτη, γεγονός πολύ σημαντικό. Μου έφτασε για τουλάχιστον 10 χρήσεις και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Με το που το ψεκάζω στα μαλλιά ξεμπλέκουν αμέσως και το σημαντικότερο χωρίς πόνο! Υπάρχουν και άλλα προϊόντα που μου τα ξεμπλέκουν αλλά τόσο εύκολα κανένα! Θα αγοράσω την κανονική συσκευασία σίγουρα.


Είχα αγοράσει και αυτό το σαπούνι της εταιρείας Clean Skin με κόκκους καφέ και εκχύλισμα καφεΐνης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Εντάξει, εννοείται οτι δεν περίμενα να φύγει η κυτταρίτιδα απλά με ένα σαπούνι. Ο λόγος που το πήρα ήταν επειδή έχει μεγάλους κόκκους και κάνει πολύ καλή απολέπιση. Κατά τα άλλα δεν το χρησιμοποιούσα καθημερινά για να σας πω αν κάνει κάτι στην κυτταρίτιδα μιας και το δέρμα μου δεν τα πάει καλά με τα σαπούνια, με πιάνει φαγούρα και τρέχω με την πετσέτα να βάλω ενυδατική!


Απο προϊόντα μακιγιάζ, είναι μεγάλο επίτευγμα που κατάφερα να τελειώσω κάτι! Συνήθως όλο και κάτι παίρνω και δεν προλαβαίνω να τελειώσω το προηγούμενο και μου λήγουν. Αυτή τη φορά όμως κατάφερα να τελειώσω το make up της εταιρείας Atelier Paris, το οποίο λατρεύω και το είχα καταβολευτεί. Σας έχω μιλήσει για αυτό εδώ. Έχω προμηθευτεί ήδη άλλες δύο συσκευασίες αλλά έχω μία αίσθηση οτι κάτι έχει αλλάξει στη σύσταση...


Με τη βοήθεια του άντρα μου, εξαφανίσαμε την οδοντόκρεμα Sea Fresh της εταιρείας Jason, που είχα πάρει απο το iherb. Είναι μία οδοντόκρεμα χωρίς fluoride, sulfates, συντηρητικά, propylene glycol και τεχνητά χρώματα ή γλυκαντικά. Η γεύση της λέει οτι είναι Deep Sea Spearmint. Είναι πολύ καλή οδοντόκρεμα για όσους αποφεύγουν τα βλαβερά συστατικά. Κάνει τόσο αφρό όσο πρέπει και νιώθεις οτι έχει μέσα κόκκους. Ένιωθα τα δόντια μου πεντακάθαρα και είχαν μία λάμψη μετά τη χρήση της. Το μόνο αρνητικό που της βρήκα είναι οτι η γεύση της μου φαινόταν πικρή. Αγόρασα πάλι απο την ίδια εταιρεία οδοντόκρεμα με άλλη γεύση (powerfull peppermint) και ήδη έχω παραγγείλει άλλες 3 (powerfull peppermint, cinnamon powermint και vanilla powermint). Θα τις δείτε όλες σύντομα σε review.


Τα επόμενα που τελείωσα είναι μεν δείγματα αλλά μου έφτασαν για αρκετές χρήσεις το καθένα και ήθελα να τα αναφέρω. Είναι της εταιρείας Bioderma το Sebium AKN και το Sebium Global. Το AKN είναι για δέρματα με κοκκινίλες και σπυράκια και το Global για δέρματα με ακμή και λέει οτι μειώνει τα σημάδια. Τα χρησιμοποιούσα και τα δύο εναλλάξ το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου την περίοδο που λόγω πολυκυστικών γέμισα σπυριά και είδα μεγάλη διαφορά. Μείωναν όντως τις κοκκινίλες και τα σπυράκια, το πρωί το πρόσωπο μου είχε ηρεμήσει και δεν ήταν τόσο λιπαρό.



Αυτά είναι τα επόμενα προϊόντα που κατάφερα να τελείωσω.


 Το Dettol αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο με άρωμα λεβάντας είναι απο τα καλύτερα κρεμοσάπουνα για τα χέρια. Εκτός του οτι μυρίζει πολύ ωραία και οτι λέει οτι εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, δεν ξηραίνει καθόλου τα χέρια. Αντιθέτως, μετά τη χρήση του είναι πολύ απαλά. Έχω ήδη πάρει δέυτερο.
Το spray conditioner της Pantene Pro-V είναι ένα πολύ καλό spray. Βοηθάει πολύ στο ξέμπλεγμα των μαλλιών μου και έχω κάνει review εδώ. Είναι μία πολύ καλή επιλογή αν δεν θέλετε να δώσετε τα 12 ευρώ που κοστίζει το Bonacure που σας έδειξα νωρίτερα, αν και εκείνο είναι καλύτερο.
Τώρα, με τα πολλά σπυράκια που εμφάνισα, τελείωσα και το Tea Tree Oil απο το The Body Shop. Είναι ένα προϊόν πολύ αποτελεσματικό. Το έβαζα τοπικά πάνω σε σπυράκια και στην δεύτερη ή τρίτη εφαρμογή είχαν ξεραθεί ή εξαφανιστεί. Το χρησιμοποίησε επίσης ο άντρας μου για τους μύκητες στα νύχια και είδε μεγάλη βελτίωση. Δεν θα το ξαναπάρω γιατί πολύ απλά βρήκα στο iherb στην ίδια τιμή, την διπλάσια ποσότητα. Θα δω αν είναι και αυτό που πήρα τώρα το ίδιο αποτελεσματικό.
Τέλος, τελείωσα το Blackhead Clearing Daily Scrub της Clean & Clear. Αυτό που βλέπετε μέσα στη συσκευασία δεν βγαίνει με τίποτα και πρέπει να το κόψω με ψαλίδι αλλά δεν θα το κάνω, το χαιρέτησα ήδη! Είναι ένα απλό scrub για καθημερινή χρήση. Δεν κάνει και θαύματα και ήδη χρησιμοποιώ άλλων εταιρειών. Σας έχω μιλήσει και για αυτό εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα empties που κατάφερα να μαζέψω απο τον Αύγουστο που δεν είχα το λαπτοπ! Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποια απο αυτά; Περιμένω τις απόψεις σας. Φιλάκια πολλά!