Ετικέτες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Οι τρεις αγαπημένες μου κρέμες σώματος


Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;
Σήμερα θα σας μιλήσω για τις 3 αγαπημένες μου κρέμες σώματος. Δεν είναι αγαπημένες της εβδομάδας ή του μήνα αλλά αρκετών μηνών, απο το καλοκαίρι που τις απέκτησα.

Θα ξεκινήσω με την κρέμα της εταιρείας Lavera, την οποία είχα την τύχη να μου στείλουν να δοκιμάσω μαζί με άλλα προϊόντα τους. Είναι η Honey Moments Gentle Body Lotion που περιέχει βιολογικό γάλα και βιολογικό μέλι καθώς επίσης βιταμίνες, βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και βιολογικό βούτυρο Shea. Μυρίζει υπέροχα! Τρελαίνομαι να την βάζω βράδυ γιατί νιώθω οτι με χαλαρώνει η μυρωδιά της. Δεν είναι ιδιαίτερα λεπτόρευστη, είναι πολύ ενυδατική και το σημαντικότερο είναι οτι απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Επιπλέον, δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά, parabens, σιλικόνη, παραφίνη και ορυκτέλαιο (mineral oil), ενώ περιέχει συστατικά απο πιστοποιημένες οργανικές/ βιολογικές καλλιέργειες και φυσικά αιθέρια έλαια. 
Το σωληνάριο είναι 150ml και κοστίζει περίπου 8-9 ευρώ αναλόγως απο που θα το αγοράσετε.


Επόμενη είναι μία κρέμα σώματος που αγόρασα απο το iherb. Είναι απο την εταιρεία Desert Essence Organics η Spicy Vanilla Chai Hand and Body Lotion. Δεν μου μυρίζει καθόλου βανίλια, μυρίζει όμως κανέλα την οποία εγώ λατρεύω είτε σε κρέμες, είτε σε αφρόλουτρα είτε σε φαγητά και γλυκά, οπότε καταλαβαίνετε τη χαρά μου όταν την άνοιξα να την μυρίσω. Είναι λεπτόρευστη αλλά ενυδατώνει την επιδερμίδα και απορροφάται και αυτή αμέσως. Το μόνο αρνητικό είναι οτι μετά απο λίγη ώρα δεν μυρίζει πλέον η κανέλα στο δέρμα.
Περιέχει οργανικό βούτυρο shea και οργανικό έλαιο jojoba για βαθιά ενυδάτωση, καθώς και οργανικό μαύρο τσάι και οργανικό εκχύλισμα βανίλιας με αντι-οξειδωτικά για την προστασία του δέρματος.
Δεν περιέχει parabens, sulfates, phthalates, τεχνητά αρώματα ή χρώματα, σιλικόνες, EDTA, γλυκόλη ή συστατικά με βάση το πετρέλαιο. Επιπλέον, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι βιοδιασπώμενο.
Η συσκευασία περιέχει 237ml και κοστίζει 4,87 ευρώ. Μπορείτε να την δείτε εδώ.





Τελευταία είναι ακόμα μία κρέμα απο το iherb που αποτέλεσε μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα αλλά εξακολουθώ να την φοράω. Είναι απο την εταιρεία Kiss My Face η Super Hydrating Coconut Moisturizer. Όπως λέει και το όνομα της, μυρίζει καρύδα. Όποτε την φορούσα με ρωτούσαν τι φοράω και μοσχομυρίζω. Έχει λίγο περίεργη υφή, πολύ λεπτόρευστη που όταν απλώνεται μοιάζει διάφανη και με glitter αλλά δεν αφήνει glitter στην επιδερμίδα. Παρότι δείχνει τόσο αραιή, η ποσότητα που βλέπετε στην φωτογραφία αρκεί για ολόκληρο το χέρι απο την παλάμη μέχρι τον ώμο! Απλώνεται πολύ εύκολα και ενυδατώνει αμέσως ενώ απορροφάται και αμέσως χωρίς ίχνος λιπαρότητας και η μυρωδιά της διαρκεί πολύ.
Δεν περιέχει parabens, phthalates ή ζωικά συστατικά. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, έχει ισορροπημένο ph και είναι βιοδιασπώμενη.
Η συσκευασία περιέχει 473ml και κοστίζει 7,39 ευρώ, πολύ συμφέρουσα νομίζω!
Μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ.



Αυτές ήταν οι κρέμες σώματος που έχω λατρέψει απο την ημέρα που τις δοκίμασα λοιπόν! Ειλικρινά, για εμένα είναι απο τις πιο ποιοτικές και ευωδιαστές κρέμες και τις προτείνω ανεπιφύλακτα!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απο αυτές;

Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους δύο διαγωνισμούς που ''τρέχουν'' αυτή τη στιγμή στο blog. 
Ο ένας είναι για μία ενυδατική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lavera


Ο άλλος είναι με δώρο φτιαγμένο απο τα χεράκια μου, μια δερμάτινη τσάντα φάκελο.