Ετικέτες

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

iherb mini haul again!

Καλησπέρα κορίτσια!

Πρόσφατα σας είχα δείξει στην σελίδα μου στο Facebook το κουτάκι που παρέλαβα απο iherb. 


Ήρθε η ώρα να σας δείξω αναλυτικά το περιεχόμενο του. Η παραγγελία ήταν μικρή λόγω βάρους. Δεν μπορούσα δηλαδή να προσθέσω και άλλα προϊόντα αλλιώς τι νομίζετε, τόσα λίγα θα έπαιρνα;;;
Πάμε να τα δούμε!


Το πρώτο προϊόν που διάλεξα είναι το σπρέι ξεμπερδέματος μαλλιών της εταιρείας Mane 'n Tail, το Detangler Spray. Είναι 355ml και κόστισε μόλις 2.79 ευρώ. Το είδα απο την γλυκύτατη Έλενα του Cream and Treat και μου το πρότεινε ανεπιφύλακτα!

Μετά, διάλεξα ένα σαμπουάν για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά της εταιρείας Organix South, το Theraneem Naturals Shampoo Volumizing Therape, το οποίο υπόσχεται να δώσει όγκο στα λεπτά μαλλιά και είναι parabens, sulfates, gluten και cruelty free. Είναι 360ml και κόστισε 6.84 ευρώ.

Στη συνέχεια διάλεξα δύο προϊόντα που έχω ήδη δοκιμάσει ξανά. Το ένα είναι η stevia σε υγρή μορφή της εταιρείας NuNaturals, Clear Nu Stevia (εδώ) . Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είναι εξαιρετική. Περιέχει 59ml και κοστίζει 6.64 ευρώ.

Το δεύτερο είναι το lip balm της εταιρείας Sierra Bees, το Organic Vanilla Beeswax Lip Balm with Vitamine E. Έχω ήδη πάρει σε προηγούμενη παραγγελία άλλα δύο, το ένα με ρόδι και το άλλο με βούτυρο κακάο, και είναι πολύ καλά (δείτε εδώ). Περιέχει 4.25 γραμμάρια και κόστισε μόλις 0.75 ευρώ.
























Τέλος, τίμησα δεόντως τις οδοντόκρεμες της εταιρείας Jason Natural. Είχα ήδη δοκιμάσει δύο (εδώ και εδώ) και αποφάσισα να αγοράσω και αυτές τις 3. Η πρώτη είναι η Powersmile Antiplaque&Whitening Toothpaste Cinnamon Powermint, την οποία δοκίμασα και λατρεύω, η δεύτερη η Powersmile Antiplaque&Whitening Toothpaste Vanilla Powermint και η τρίτη η Powersmile Antiplaque&Whitening Toothpaste Powerfull Peppermint, την οποία είχα ήδη σπίτι και μας άρεσε. Είναι 170 γραμμάρια η καθεμία και κοστίζουν 4.26 ευρώ.


Αυτά ήταν τα λίγα πραγματάκια που αγόρασα και θα σας κάνω άμεσα review μιας και τα έχω ήδη δοκιμάσει όλα!

Υπενθυμίζω οτι εάν αποφασίσετε να κάνετε πρώτη φορά παραγγελία στο iherb.com μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό RDC671 για να έχετε έκπτωση 10 δολάρια για παραγγελία άνω των 40 δολαρίων και 5 δολάρια για παραγγελία κάτω των 40 δολαρίων.

Επίσης, εάν δεν έχετε ήδη πάρει μέρος, τρέχει διαγωνισμός με δώρο μία ενυδατική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lavera (μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ) . Εάν πήρατε μέρος, ελέγξτε τα βήματα γιατί έχω αρκετές άκυρες συμμετοχές. Τα 4 πρώτα βήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Σας ετοιμάζω άλλον ένα διαγωνισμό με δωράκι χειροποίητη τσάντα απο τα χεράκια μου!
Φιλιά πολλά!