Ετικέτες

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Toni&Guy Casual Sea Salt Texturising Spray Review

Πολλές γλυκές καλημέρες/καλησπέρες!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι σε φάση που μετακομίζω πάλι και έχω τρεξίματα αλλά σιγά σιγά θα γράφω πιο συχνά γιατί ξέρω οτι έχω παραμελήσει το blog λίγο.

Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για ένα σπρέι μαλλιών της εταιρείας Toni&Guy. Είναι το Sea Salt Texturising Spray, το οποίο, όπως λέει και το όνομα του, περιέχει θαλασσινό αλάτι για να δίνει υφή και όγκο στα μαλλιά. Ουσιαστικά, το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε στα μαλλιά μας αυτή την όψη που έχουν μετά τη θάλασσα. Τα δικά μου μετά τη θάλασσα γίνονται κυματιστά και με λίγο παραπάνω όγκο, οπότε ενθουσιάστηκα πολύ όταν το είδα και έσπευσα να το αποκτήσω.



 Είναι 200ml και μου κόστισε γύρω στα 12 ευρώ. Λέει οτι μπορείς να το εφαρμόσεις είτε σε νωπά είτε σε στεγνά μαλλιά. Εγώ το δοκίμασα σε νωπά μαλλιά, τους έδωσα με τα δάχτυλα τη μορφή που ήθελα και στη συνέχεια τα στέγνωσα με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας την φυσούνα. Το αποτέλεσμα ήταν για εμένα πολύ εντυπωσιακό. Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πως είναι το κανονικό μου μαλλί στα αριστερά και πως έγινε με τη χρήση του σπρέι και το στέγνωμα με το πιστολάκι στα δεξιά.
Εκτός απο την όψη, αυτό που βρήκα επίσης πολύ εντυπωσιακό είναι ότι δεν κοκκάλωσε τα μαλλιά μου, όπως συμβαίνει όταν βάζω αφρό. Ήταν ανάλαφρα και δεν κόλλησαν μεταξύ τους.

 Περνάω τώρα όμως σε αυτά που δεν μου άρεσαν.
Καταρχήν τα συστατικά του, που δεν έκατσα να δω μέσα στο κατάστημα. Είναι γεμάτο parabens, όπως βλέπετε και εσείς. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο ''περνάνε'' απο τα μαλλιά στον οργανισμό μας, αλλά απο ένα προϊόν των 12 ευρώ μίας εταιρείας που διαφημίζεται ως επαγγελματική θα περίμενα λίγη παραπάνω προσοχή σε αυτό τον τομέα.


Κατά δεύτερον, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είχε διάρκεια 3-4 ωρών μόνο. Στην συνέχεια τα μαλλιά μου έδειχναν απλά αχτένιστα και φριζαρισμένα. Προσπάθησα να τα ξαναφορμάρω αλλά δεν κατάφερα κάτι πέρα απο το να κολλήσουν. Το επόμενο πρωί οι άκρες ήταν άγριες και χτενίζονταν δύσκολα αλλά ακόμα και όταν τα χτένισα έδειχναν φριζαρισμένα και θαμπά. Ήταν σε μία κατάσταση ούτε κατσαρά αλλά ούτε ίσια, λεία και λαμπερά και αναγκάστηκα να λουστώ πάλι για να τα στρώσω.

Απο τότε δεν το χρησιμοποίησα ξανά γιατί δεν με βολεύει καθόλου να γίνεται έτσι το μαλλί μου για ένα αποτέλεσμα τόσο λίγων ωρών. Με χρήση αφρού και φυσούνας τα κάνω κατσαρά για ολόκληρη μέρα και μπορώ να τα φορμάρω πάλι για άλλες δύο μέχρι να τα λούσω ξανά, οπότε το συγκεκριμένο σπρέι είναι απλά πολλή φασαρία για το τίποτα.

Οφείλω να τονίσω οτι τα μαλλιά μου γενικά δύσκολα κρατάνε χτενίσματα, συνήθως ισιώνουν πάλι γρήγορα, οπότε μπορεί στα δικά σας μαλλιά να δουλέψει πολύ καλύτερα.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με το σπρέι της Toni&Guy, το οποίο τελικά θα χαρίσω ολοκαίνουριο. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Μήπως η δική σας εμπειρία ήταν καλύτερη;

Φιλιά πολλά κορίτσια μου!