Ετικέτες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Unboxing Memebox Hair & Body 4 Spa Edition



Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Στολίσατε, ψωνίσατε για τις γιορτές;

Σήμερα θα σας δείξω το περιεχόμενο του πρώτου μου κουτιού απο το Memebox. Διάλεξα το Special Memebox Hair & Body 4 Spa Edition, το οποίο κόστιζε 23 δολάρια +6.99 δολάρια τα έξοδα αποστολής του και έλεγε οτι θα περιέχει 5-7 full size προϊόντα. Σας προειδοποιώ οτι θα είναι ένα αρνητικό ποστ...


Μόλις το άνοιξα μοσχομύρισε το δωμάτιο και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Πάνω πάνω ήταν το φυλλάδιο που αναφέρει αναλυτικά τα προϊόντα και απο κάτω 6 προϊόντα.

Αυτό που με παραξένεψε είναι το μέγεθος κάποιων απο τα περιεχόμενα, καθώς δεν έμοιαζαν με full size. Διαβάζοντας όμως το φυλλάδιο είδα οτι θεωρούνται όλα full size και μάλιστα κάποια με παράλογες τιμές.


 Πάμε να σας τα δείξω αναλυτικά και να σας πω και τη γνώμη μου για όσα δοκίμασα.

Πρώτο προϊόν που περιείχε το κουτάκι μου είναι ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, το Pink Lovely Fast Shampoo της εταιρείας Milky Dress. Η συσκευασία περιέχει 200ml και το φυλλάδιο γράφει οτι κοστίζει 40 δολάρια. Κάγκελο η Μαρία! 40; 40; Να ξαναρωτήσω; 40 δολάρια για ένα σαμπουάν;;; Παίρνω εξαιρετικότατα σαμπουάν απο το iherb με 5-7 ευρώ και, ακόμα και τώρα που άλλαξαν τα έξοδα αποστολής, τα 40 δολάρια δεν τα φτάνουν!(Μπήκα λοιπόν στο site και βλέπω να πουλιέται το σαμπουάν μόνο του και να λέει ''Προσφορά απο 32 δολάρια αρχική τιμή στα 18. Χμμμμμ... Δείτε το εδώ).
Είναι ένα σαμπουάν πολύ κρεμώδες, τόσο που θυμίζει κρέμα σώματος. Κάνει όντως πολύ αφρό και καθαρίζει αλλά δυστυχώς μου λαδώνουν τα μαλλιά αμέσως.



Επόμενο προϊόν η μάσκα μαλλιών Malus Intensive Hair Treatment της εταιρείας Mstar. Είναι μία συσκευασία 30 γραμμαρίων που σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω full size καθώς την χρησιμοποίησα δύο φορές και έχει μείνει ποσότητα για άλλη μία. Την κοστολογούν στα 15 δολάρια, το οποίο θεωρώ απλά γελοίο. Δεν έκανε τίποτα στα δικά μου πολύ απαιτητικά ομολογουμένως μαλλιά.


 Άλλο ένα full size προϊόν (ούτε καν) είναι αυτό το κουτάκι με άλατα μπάνιου σε μορφή ταμπλέτας. Είναι της Nadu Skin το Aroma Mini Bathroom. Όπως βλέπετε, είναι σε μέγεθος νομίσματος των 2 ευρώ. Αυτό είναι που έκανε όλο το κουτάκι να μοσχομυρίζει. Δυστυχώς δεν έχω μπανιέρα, οπότε για να τα δοκιμάσω μόνο σε ποδόλουτρο υπάρχει μία πιθανότητα. Είναι 20 γραμμάρια όλα μαζί και πάλι καλά που τα κοστολογούν στα μόλις 2 δολάρια. Παρόλα αυτά εγώ θα πω οτι με 3.50 ευρώ παίρνεις ολόκληρη μπάλα οξυγόνου σε μέγεθος μπάλας του τένις.




Στο κουτάκι μου επίσης είχε αυτή τη συσκευασία που έχει μέσα κάλτσες που κάνουν απολέπιση στα πόδια. Είναι της εταιρείας Zamian το Clean Foot. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα πόδια μου τώρα είναι μια χαρά οπότε καλό καλοκαίρι! Στο συγκεκριμένο προϊόν δε νομίζω οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καν ο όρος full size καθώς είναι μίας χρήσης. Η τιμή τους είναι 36 δολάρια. Δε θα σχολιάσω...


 Ένα ακόμα προϊόν είναι της Dermahouse η κρέμα για ραγάδες Stretch Care Cream. Είναι ένα πραγματικά full size προϊόν των 180ml με κόστος 20 δολάρια το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.


Τελευταίο προϊόν αυτό το μικρό μπουκαλάκι της εταιρείας Swanicoco με το 100% Natural Peeling Herb Pack. Είναι peeling σε μορφή σκόνης απο 100% φυτικά συστατικά. Η συσκευασία περιέχει μόλις 25ml και κοστίζει 12 δολάρια. Δεν μυρίζει και πολύ ευχάριστα και έχει δύο τρόπους εφαρμογής. Για το σώμα λέει να το βάλεις όλο πάνω σε μία πετσέτα, να το ανακατέψεις με αφρόλουτρο και να τρίψεις το σώμα σου. Για το πρόσωπο λέει να βάλεις σε ένα μπολ 1/3 νερό και 2-3 κουταλιές απο τη σκόνη και με το μείγμα να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο και να ξεπλύνεις. Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε αυτό για να σας πω γνώμη προς το παρόν.


 Αυτά ήταν τα περιεχόμενα του πολύ απογοητευτικού για εμένα Memebox. Ο κύριος λόγος που δεν μου άρεσε είναι το μέγεθος των προϊόντων που σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ full size, εκτός απο το σαμπουάν και την κρέμα για τις ραγάδες. Επίσης, περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό απο ένα κουτί που ήταν έκδοση σπα όπως ένα peeling σώματος σε πιο εύχρηστη μορφή, μία κρέμα ή μάσκα προσώπου ή κάτι άλλο. Δεν θεωρώ οτι άξιζε όχι τα 30 δολάρια που βγαίνει το κόστος του αλλά ούτε τα 20 που το πήρα εγώ με κάποιον εκπτωτικό κωδικό.

 Έχω δει πολύ καλύτερα κουτάκια που τα ζήλεψα όπως το πρόσφατο της Crazy Jazzy (δείτε το εδώ) και ευτυχώς υπάρχουν και άλλες αρνητικές κριτικές στο site τους για να μην είμαι εγώ η ξινή της παρέας! :-)
Εσάς πως σας φάνηκε; Έχετε πάρει άλλα κουτάκια απο την συγκεκριμένη εταιρεία ή μεμονωμένα προϊόντα;


Επίσημο site us.memebox.com

Υ.Γ. Έχει ανακοινωθεί και η νικήτρια του διαγωνισμού για την δερμάτινη χειροποίητη τσάντα και είναι η Athina I. Karaiskou!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου όμορφο, καλοφόρετη σου εύχομαι!