Ετικέτες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Unboxing Memebox Super Luckybox #11

Γεια σας κορίτσια μου!

Πριν λίγο καιρό είχα λάβει ένα άκρως απογοητευτικό συνδρομητικό κουτάκι απο το Memebox που αν είχα κάποιον απο την εταιρεία μπροστά μου θα του το πετούσα στο κεφάλι (δείτε το εδώ)!

Μετά απο λίγες μέρες έλαβα και το δεύτερο που είχα παραγγείλει και ευτυχώς δεν υπήρχε καμία σύγκριση μεταξύ τους. Είναι το Super Luckybox #11 και πραγματικά με ενθουσίασε! Πάμε να σας το δείξω!



Με το που το άνοιξα δεν μύριζε κάτι ευχάριστο, όπως στο άλλο (που με τη μυρωδιά έμεινα τελικά!). Παρόλα αυτά είδα πολλά και full size προϊόντα!


Όπως βλέπετε, είχε μέσα 6 προϊόντα, 5 εκ των οποίων full size και μου κόστισε 25 δολάρια με κάποιον εκπτωτικό κωδικό που είχα χρησιμοποιήσει. Κανονικά μαζί με τα μεταφορικά στοιχίζει 29.90 δολάρια.


1. Too Cool For School - Mcgirly Good Morning Rice Wash Set
Περιέχει 10 φακελάκια των 2 γραμμαρίων το καθένα με ρύζι, βρώμη και άλλα συστατικά σε σκόνη. Το ανακατεύεις με νερό και το απλώνεις στο πρόσωπο και προσφέρει βαθιά θρέψη, σύσφιγξη και λάμψη. Το κόστος του είναι 6 δολάρια.



2.The Yeon - Jeju Hallabong Energy Mild All-in-One Serum 100ml.
Serum για το πρόσωπο με οργανικά συστατικά. Περιέχει πορτοκάλι, ακτινίδιο, μπρόκολο και aloe vera που θρέφουν, απαλύνουν και προστατεύουν το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωί και βράδυ. Κόστος 20 δολάρια.


3. Mise En Scene - Perfect Repair Treatment Pack 180 ml.
Μάσκα μαλλιών που προσφέρει βαθιά θρέψη, επανόρθωση και προστασία στις ξηρές και κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών. Κόστος 16 δολάρια.  




4. Dr.G - Bling Bling Cream SPF35 PA++ 45ml.

Είναι μία BB Cream με μεγάλο δείκτη προστασίας, η οποία λέει οτι είναι ελαφριά και αφήνει αίσθηση μεταξένιας απαλότητας και λάμψης στην επιδερμίδα χωρίς να λιώνει ή να σκουραίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου για ενυδάτωση και αναζωογόνηση και εκχύλισμα φασκόμηλου για να ελέγχει την έκκριση σμήγματος και να διατηρεί την επιδερμίδα μεταξένια και χωρίς ατέλειες. 
Βγαίνει μόνο σε μία απόχρωση που θεωρούν οτι θα ταιριάζει σε όλες τις ανοιχτόχρωμες και ασιατικές επιδερμίδες. Στο χέρι μου κάνει μία μικρή αντίθεση σαν να πορτοκαλίζει και φαίνεται πολύ καλυπτική, σαν make up, αλλά στο πρόσωπο μου ταίριαξε μια χαρά. Με τη χρήση φλας όντως κάνει γυαλάδες και δεν ξέρω αν θα φαίνεται έτσι και στο πρόσωπο, δεν το επιχείρησα αλλά θα το κάνω σε αναλυτικό review. Κοστίζει 24 δολάρια.

5. Soy BIO+ - Fermented Lumpoule 5ml x 2.
Είναι αμπούλες με Κορεατική σόγια, οι οποίες συμβάλλουν στην πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και φωτίζουν την επιδερμίδα. Η συσκευασία περιείχε 2 αμπούλες ενώ η κανονική περιέχει 14 και κοστίζει 170 δολάρια (υπερβολή!).



6. Revecen - Face Control Foundation Violet 17gr.
Αυτό είναι ένα διορθωτικό make up που χρησιμεύει στο να καλύπτουμε τις ατέλειες, τη θολή επιδερμίδα και τις κιτρινίλες. Το απλώνουμε στο πρόσωπο πριν το make up για να κάνει το πρόσωπο μας να φαίνεται πιο υγιές και καθαρό, χωρίς δυσχρωμίες. Λέει οτι περιέχει εκχυλίσματα απο πράσινο τσάι και μανόλια που το κάνουν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κοστίζει 22 δολάρια.


 Το συγκεκριμένο κουτάκι μου άρεσε πάρα πολύ, μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα όλα τα προϊόντα του και σίγουρα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω. Ιδιαίτερα όμως ενθουσιάστηκα με την μάσκα μαλλιών, την BB Cream και το foundation. Θα τα δοκιμάσω σίγουρα όλα, μερικά τα έχω δοκιμάσει ήδη, και θα ακολουθήσει review. 

Το site τους είναι το
www.memebox.com
και το συγκεκριμένο κουτάκι το βρίσκεται στο

Εσάς πως σας φάνηκε αυτό το κουτάκι; Θα το παίρνατε; Έχετε πάρει κάποια άλλα απο το memebox να μου προτείνετε;

Φιλάκια πολλά και καλές γιορτές!