Ετικέτες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Empties #2

Γεια σας αγάπες!
Σήμερα έχω να σας παρουσιάσω empties, κάτι που δεν κάνω ποτέ γιατί ξεχνιέμαι και τα πετάω! Αυτή τη φορά όμως μάζεψα αρκετά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!


Όπως βλέπετε, τελείωσα δύο διαφορετικά νεράκια καθαρισμού micellaire. Το ένα είναι της Garnier και το άλλο της Bioderma το Sensibio Η2Ο. Είναι και τα δύο λατρεμένα απο πολλές και μάλιστα θεωρούνται αντάξια παρότι της Bioderma είναι πιο ακριβό. 
Η δική μου προσωπική εμπειρία λέει οτι το Bioderma είναι ελαφρώς καλύτερο. Αφαιρεί το μακιγιάζ απο τα μάτια λίγο πιο εύκολα απο ότι της Garnier. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω οτι συμφωνώ με το ''αφαιρεί το μακιγιάζ απο τα μάτια χωρίς τρίψιμο''. Θέλει στην αρχή λίγο βαμβάκι ποτισμένο με το νερό να μείνει στα μάτια μέχρι να μαλακώσει λίγο η μάσκαρα και μετά θέλει 5-6 φορές τριψιματάκι αλλιώς δεν φεύγει εντελώς απο τις βλεφαρίδες. Αυτό που με ''χαλάει'' στο micellaire της Garnier είναι οτι έχει μία μυρωδιά, όχι πολύ έντονη, αλλά έχει. Επίσης, με ενοχλεί οτι με το παραμικρό τράνταγμα του μπουκαλιού το προϊόν αφρίζει.
Και τα δύο προϊόντα αφήνουν το δέρμα πεντακάθαρο, χωρίς να το ξηραίνουν και να τραβάει αλλά και χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Το αρνητικό που παρατήρησα εγώ και με τα δύο προϊόντα, αλλά περισσότερο με το Bioderma, είναι οτι μετά τον καθαρισμό νιώθω τα μάτια μου ξηρά και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και χρησιμοποιώ φυσικά δάκρυα για να τα ενυδατώσω. 
Τα συστατικά τους είναι εντελώς διαφορετικά σε αντίθεση με το micellaire της Garnier και της L'oreal που είναι ολόιδια.


Περνάω στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Τελείωσα επιτέλους μετά απο ένα χρόνο, μπορεί και παραπάνω, την μάσκα 3 Minute Miracle Color Deep Treatment της Aussie. Είναι μία απο τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για τα δικά μου μαλλιά. Τα κάνει πολύ απαλά και ευκολοχτένιστα και μοσχομυρίζει και σας είχα μιλήσει για αυτήν εδώ. Ο λόγος που έκανα τόσο καιρό να την τελειώσω είναι η υπερκαταναλωτική μου φύση που με έκανε να αγοράσω άλλες 10 διαφορετικές εταιρείες σε συνδυασμό με τις συνεχείς μετακομίσεις που με κάνουν να ξεχνάω και να χάνω πράγματα!
Ακόμα ένα προϊόν για τα μαλλιά που τελείωσα είναι το conditioner της Pantene Pro-V Προστασία & Απαλότητα. Είναι ένα αρκετά καλό conditioner. Νιώθω αρκετά απαλά τα μαλλιά μου την ώρα που το ξεβγάζω αλλά δεν αρκεί μόνο του για να μπορέσω να τα ξεμπλέξω. 


Επόμενο, το σαμπουάν της Dove, Damage Solutions colour care για βαμμένα μαλλιά. Είναι ένα απο τα αγαπημένα μου σαμπουάν και απο τα λίγα που κάνουν τα μαλλιά μου μαλακά πριν καν βάλω conditioner.


Συνεχίζω με το spray μαλλιών της Schwarzkopf, Bonacure Moisture Kick, το οποίο μου είχε σταλεί σε δείγμα μαζί με παραγγελία που είχα κάνει απο το site www.prommar.gr . Είχα παραγγείλει βαφές μαλλιών και μου το έβαλαν μέσα στο κουτί χωρίς να ζητήσω δείγματα ή να αναφέρω οτι έχω blog, έτσι απλά για να ευχαριστήσουν τον πελάτη, γεγονός πολύ σημαντικό. Μου έφτασε για τουλάχιστον 10 χρήσεις και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Με το που το ψεκάζω στα μαλλιά ξεμπλέκουν αμέσως και το σημαντικότερο χωρίς πόνο! Υπάρχουν και άλλα προϊόντα που μου τα ξεμπλέκουν αλλά τόσο εύκολα κανένα! Θα αγοράσω την κανονική συσκευασία σίγουρα.


Είχα αγοράσει και αυτό το σαπούνι της εταιρείας Clean Skin με κόκκους καφέ και εκχύλισμα καφεΐνης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Εντάξει, εννοείται οτι δεν περίμενα να φύγει η κυτταρίτιδα απλά με ένα σαπούνι. Ο λόγος που το πήρα ήταν επειδή έχει μεγάλους κόκκους και κάνει πολύ καλή απολέπιση. Κατά τα άλλα δεν το χρησιμοποιούσα καθημερινά για να σας πω αν κάνει κάτι στην κυτταρίτιδα μιας και το δέρμα μου δεν τα πάει καλά με τα σαπούνια, με πιάνει φαγούρα και τρέχω με την πετσέτα να βάλω ενυδατική!


Απο προϊόντα μακιγιάζ, είναι μεγάλο επίτευγμα που κατάφερα να τελειώσω κάτι! Συνήθως όλο και κάτι παίρνω και δεν προλαβαίνω να τελειώσω το προηγούμενο και μου λήγουν. Αυτή τη φορά όμως κατάφερα να τελειώσω το make up της εταιρείας Atelier Paris, το οποίο λατρεύω και το είχα καταβολευτεί. Σας έχω μιλήσει για αυτό εδώ. Έχω προμηθευτεί ήδη άλλες δύο συσκευασίες αλλά έχω μία αίσθηση οτι κάτι έχει αλλάξει στη σύσταση...


Με τη βοήθεια του άντρα μου, εξαφανίσαμε την οδοντόκρεμα Sea Fresh της εταιρείας Jason, που είχα πάρει απο το iherb. Είναι μία οδοντόκρεμα χωρίς fluoride, sulfates, συντηρητικά, propylene glycol και τεχνητά χρώματα ή γλυκαντικά. Η γεύση της λέει οτι είναι Deep Sea Spearmint. Είναι πολύ καλή οδοντόκρεμα για όσους αποφεύγουν τα βλαβερά συστατικά. Κάνει τόσο αφρό όσο πρέπει και νιώθεις οτι έχει μέσα κόκκους. Ένιωθα τα δόντια μου πεντακάθαρα και είχαν μία λάμψη μετά τη χρήση της. Το μόνο αρνητικό που της βρήκα είναι οτι η γεύση της μου φαινόταν πικρή. Αγόρασα πάλι απο την ίδια εταιρεία οδοντόκρεμα με άλλη γεύση (powerfull peppermint) και ήδη έχω παραγγείλει άλλες 3 (powerfull peppermint, cinnamon powermint και vanilla powermint). Θα τις δείτε όλες σύντομα σε review.


Τα επόμενα που τελείωσα είναι μεν δείγματα αλλά μου έφτασαν για αρκετές χρήσεις το καθένα και ήθελα να τα αναφέρω. Είναι της εταιρείας Bioderma το Sebium AKN και το Sebium Global. Το AKN είναι για δέρματα με κοκκινίλες και σπυράκια και το Global για δέρματα με ακμή και λέει οτι μειώνει τα σημάδια. Τα χρησιμοποιούσα και τα δύο εναλλάξ το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου την περίοδο που λόγω πολυκυστικών γέμισα σπυριά και είδα μεγάλη διαφορά. Μείωναν όντως τις κοκκινίλες και τα σπυράκια, το πρωί το πρόσωπο μου είχε ηρεμήσει και δεν ήταν τόσο λιπαρό.



Αυτά είναι τα επόμενα προϊόντα που κατάφερα να τελείωσω.


 Το Dettol αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο με άρωμα λεβάντας είναι απο τα καλύτερα κρεμοσάπουνα για τα χέρια. Εκτός του οτι μυρίζει πολύ ωραία και οτι λέει οτι εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, δεν ξηραίνει καθόλου τα χέρια. Αντιθέτως, μετά τη χρήση του είναι πολύ απαλά. Έχω ήδη πάρει δέυτερο.
Το spray conditioner της Pantene Pro-V είναι ένα πολύ καλό spray. Βοηθάει πολύ στο ξέμπλεγμα των μαλλιών μου και έχω κάνει review εδώ. Είναι μία πολύ καλή επιλογή αν δεν θέλετε να δώσετε τα 12 ευρώ που κοστίζει το Bonacure που σας έδειξα νωρίτερα, αν και εκείνο είναι καλύτερο.
Τώρα, με τα πολλά σπυράκια που εμφάνισα, τελείωσα και το Tea Tree Oil απο το The Body Shop. Είναι ένα προϊόν πολύ αποτελεσματικό. Το έβαζα τοπικά πάνω σε σπυράκια και στην δεύτερη ή τρίτη εφαρμογή είχαν ξεραθεί ή εξαφανιστεί. Το χρησιμοποίησε επίσης ο άντρας μου για τους μύκητες στα νύχια και είδε μεγάλη βελτίωση. Δεν θα το ξαναπάρω γιατί πολύ απλά βρήκα στο iherb στην ίδια τιμή, την διπλάσια ποσότητα. Θα δω αν είναι και αυτό που πήρα τώρα το ίδιο αποτελεσματικό.
Τέλος, τελείωσα το Blackhead Clearing Daily Scrub της Clean & Clear. Αυτό που βλέπετε μέσα στη συσκευασία δεν βγαίνει με τίποτα και πρέπει να το κόψω με ψαλίδι αλλά δεν θα το κάνω, το χαιρέτησα ήδη! Είναι ένα απλό scrub για καθημερινή χρήση. Δεν κάνει και θαύματα και ήδη χρησιμοποιώ άλλων εταιρειών. Σας έχω μιλήσει και για αυτό εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα empties που κατάφερα να μαζέψω απο τον Αύγουστο που δεν είχα το λαπτοπ! Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποια απο αυτά; Περιμένω τις απόψεις σας. Φιλάκια πολλά!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Bozikis, iherb, oggi haul

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω τόσα ποστ σε αναμονή αλλά τελικά όλο haul καταλήγω να σας δείχνω γιατί θέλω να βλέπετε κάποια προϊόντα που παίρνω! 


Αυτή τη βδομάδα ήρθε τελικά η παραγγελία που περίμενα απο το iherb για περισσότερο απο μήνα. Πήγα επίσης στο Oggi στο Μοναστηράκι για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά ψώνισε μόνο ο άντρας μου. Τέλος, μιας και έπιασαν τα κρύα, πέρασα απο τον Μποζίκη και αγόρασα 2 ζευγάρια παπούτσια. Πάμε να τα δείτε όλα αναλυτικά!

iherb


Η παραγγελία που παρέλαβα αυτή τη φορά είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες μιας και δεν ασχολήθηκα καθόλου με προϊόντα μακιγιάζ. Διάλεξα προϊόντα σχετικά με τη διατροφή περισσότερο. 

Το πρώτο που πήρα είναι οργανικό κακάο σε σκόνη της εταιρείας Now Healthy Foods. Είναι 100% αγνό οργανικό κακάο και θα το βάζω στο γάλα μου μαζί με stevia που αγόρασα επίσης απο το iherb (δείτε εδώ). Είναι 340 γραμμάρια και κόστισε 7.56 ευρώ.

Έπειτα, επέλεξα κάποια σνακς αποξηραμένων φρούτων για να αποφεύγω τα γλυκά. Το πρώτο είναι απο την εταιρεία Bob's Red Mill και περιέχει αποξηραμένα μήλα κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού. Είναι ιδανικά είτε για να τα τρώτε σκέτα, είτε για μέσα στα δημητριακά σας είτε μέσα σε κέικ και άλλες συνταγές. Είναι 170 γραμμάρια και κόστισε 4.24 ευρώ. 
Η επόμενη συσκευασία είναι απο την Eden Organic και περιέχει αποξηραμένα οργανικά Cranberries τα οποία έχουν κάνει πιο γλυκά χρησιμοποιώντας οργανικό χυμό μήλου. Είναι 113 γραμμάρια και κόστισαν 3.19 ευρώ. 
Τέλος, πήρα ένα πακέτο με 6 κουτάκια σταφίδες απο την εταιρεία Made in Nature, οι οποίες επίσης δεν περιέχουν ζάχαρη ή κάποιο άλλο συστατικό πέρα απο οργανικό ηλιέλαιο. Είναι 42 γραμμάρια το κάθε κουτάκι και κόστισαν 3 ευρώ.

Πήρα 2 συσκευασίες 100% Pure Tea Tree Oil απο την εταιρεία 21st Century, το οποίο χρησιμοποιώ τοπικά στα σπυράκια μου αλλά και για τους μύκητες στα νύχια των ποδιών του άντρα μου. Ενημερωτικά σας λέω οτι κόστισε το κάθε μπουκαλάκι 6.02 ευρώ και περιέχει 60ml ενώ το αντίστοιχο των The Body Shop στην ίδια τιμή είναι 30ml.

Απο τα προϊόντα που είναι σε χαμηλή τιμή προς δοκιμή για μία μόνο φορά (trials) διάλεξα ένα σαμπουάν/αφρόλουτρο για μωρά της εταιρείας Mild By Nature, το For Baby.  Δεν περιέχει parabens, sulfates, χρωστικές, ζωικά συστατικά, ούτε έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι 65ml και κόστισε 2.20 ευρώ. Επιπλέον, πήρα 2 lip balms της εταιρείας Sierra Bees, το ένα με οργανικό ρόδι και βιταμίνη Ε και το άλλο με οργανικό μέλι και βιταμίνη Ε. Είναι 4.25 γραμμάρια το καθένα και κόστισαν 0.73 ευρώ έκαστο.
Μου έστειλαν και τη συγκλονιστική γόμα του iherb!!! Εκστασιάστηκα! :-p

Εάν αποφασίσετε να κάνετε παραγγελία για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό RCD671 θα έχετε έκπτωση 10 δολάρια για παραγγελίες άνω των 40 δολαρίων και 5 δολάρια για παραγγελίες μικρότερες των 40 δολαρίων. Επιπλέον μέχρι 30 Οκτωβρίου για οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 40 δολαρίων έχετε έκπτωση 10% όλες και όχι μόνο όσες βάζετε πρώτη φορά.

Μποζίκης 
  

Ο Μποζίκης είναι ένα απο τα αγαπημένα μου καταστήματα παπουτσιών καθώς βρίσκω σχεδόν πάντα αυτό που θέλω και οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές. Αυτή τη φορά αγόρασα αυτά τα 2 ζευγάρια μποτάκια 29.90 το καθένα. Δοκίμασα σίγουρα πάνω απο 20 ζευγάρια (ναι, εδώ μπορείτε όλες μαζί να λυπηθείτε τον άντρα μου που δεν παραπονέθηκε λεπτό!).

Oggi 


Για να ηρεμήσει απο την ταλαιπωρία που τον υπέβαλα λοιπόν τον άντρα μου, τον πήγα στο Oggi Shop, όπου έπαθε σοκ με τις τιμές και είπε να αγοράσει κάποια πραγματάκια για τον εαυτό του. Ναι, κρατήθηκα και δεν πήρα τίποτα!!!
Πήρε λοιπόν σοκολατάκια κουτί με 2 ευρώ και σοκολάτες με γεύση στρατσιατέλα 0.80 λεπτά η μία (προφανώς και δεν έχει θέμα με τα κιλά του και βασανίζει εμένα!). Πήρε 2 σφουγγάρια για το ντουζ με 1 ευρώ, 1 σαμπουάν/αφρόλουτρο Adidas Pure Game με άρωμα Guaiac Wood με 2 ευρώ, 1 σαμπουάν Axe Ready Just Clean επίσης με 2 ευρώ, 1 αποσμητικό Nautica Blue με 2 ευρώ και τέλος 1 Body Spray Copacabana (μυρίζει ακριβώς σαν την κολόνια Le Male του Gaultier) με 1 ευρώ.

Επιπλέον, βρήκα στο φαρμακείο εντός των Carrefour Αλίμου αντισηπτικά μαντηλάκια με 75% οινόπνευμα με κόστος 1 ευρώ. 


Τέλος, αυτά τα προϊόντα τα κέρδισα σε διαγωνισμό που έκανε το Μαράκι απο το Beauty-followers.blogspot.gr . Είναι απο την Aroma Esti και τα έχω ήδη ερωτευτεί απο τη μυρωδιά τους αλλά και επειδή είχα ήδη δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα χεριών και ήταν εξαιρετική. (δείτε το review εδώ).


Αυτά τα λίγααααα... Πως σας φάνηκαν, έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;


Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Beauty Festival, Oggi & iherb haul

Γεια σας κορίτσια! 

Επανήλθα μετά απο απουσία 2+ μηνών! Η τελευταία ανάρτηση μου ήταν στις 4 Αυγούστου (ντροπή μου και αίσχος μου!) γιατί μετά το λάπτοπ αποφάσισε να κάνει διάλειμμα και επανήλθε στη ζωή πριν μία εβδομάδα! Όπως καταλαβαίνετε, έχω μαζέψει πραγματικά άπειρα προϊόντα για review και δεν ξέρω απο που να αρχίσω! Φανταστείτε ότι έχω μέχρι και empties να παρουσιάσω που συνήθως τα πετάω!

Σήμερα θα σας δείξω τις αγορές που έκανα τον τελευταίο καιρό απο iherb, Oggi και το Φεστιβάλ Ομορφιάς στο Περιστέρι.

Ξεκινάω με τις πιο παλιές αγορές μου που είναι μία πολύ μικρή παραγγελία που είχα κάνει στο iHerb. 


Το πρώτο που πήρα ήταν μία κρέμα σώματος για μωρά της εταιρείας Rainbow Research. Λέγεται Baby Oh Baby και είναι φυτική, χωρίς άρωμα, υποαλλεργική, δεν περιέχει mineral oil, parabens, τεχνητά χρώματα, ζωικά συστατικά και είναι cruelty free. Την πήρα για μία φίλη που περιμένει μωράκι μέσα στο μήνα μαζί με το επόμενο προϊόν, που είναι Baby Powder. Είναι 475 ml και κόστισε 5.88 ευρώ.

Το baby powder που σας είπα είναι της εταιρείας Nature's Baby Organics και λέγεται Silky Dusting Powder. Λέει οτι είναι Cornstarch & Talc free, δεν περιέχει δηλαδή ταλκ και άμυλο καλαμποκιού (το οποίο δεν έχω ψάξει γιατί είναι αρνητικό), δεν περιέχει parabens, propylene glycol, γλουτένη, είναι υποαλλεργικό, cruelty free, organic και vegan. Είναι 113.4 γραμμάρια και κόστισε 6.05 ευρώ.

Για εμένα πήρα δύο κρέμες σώματος. Η πρώτη είναι της εταιρείας Kiss My Face η Super Hydrating Coconut. Όπως καταλάβατε, μυρίζει καρύδα! Είναι 473 ml και μου κόστισε 7.21 ευρώ. Δεν περιέχει parabens ή phthalates, είναι cruetly free, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, δεν περιέχει ζωικά συστατικά και είναι βιοδιασπώμενη.

Η δεύτερη είναι της εταιρείας Desert Essence Organics η Spicy Vanilla Chai. Μυρίζει κανέλα που λατρεύω! Είναι οργανική και vegan και δεν περιέχει parabens, sodium lauryl/laureth sulfates, phthalates, τεχνητά χρώματα ή αρώματα, σιλικόνη, EDTA, glycol ή συστατικά με βάση το πετρέλαιο. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι 237 ml και κόστισε 4.75 ευρώ.

Τέλος, πήρα μία πούδρα απο την εταιρεία Physician's Formula Inc. Λέγεται Talc-free Mineral Face Powder SPF16 και την πήρα στην απόχρωση Translucent, δηλαδή διάφανη. Είναι talc-free, υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, γλουτένη ή parabens, για δέρμα ευαίσθητο και με τάση για σπυράκια και μαύρα στίγματα. Είναι 9 γραμμάρια και μου κόστισε 10.52 ευρώ.

Αυτά πήρα απο το iherb. Εάν αποφασίσετε να κάνετε πρώτη φορά παραγγελία, με τον κωδικό RCD671 θα έχετε έκπτωση 5-10 δολάρια ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

 Συνεχίζω με τις αγορές που έκανα απο το Oggi, το οποίο επισκέφθηκα πρώτη φορά μαζί με την Λάουρα ( http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/ ). 


Απο εκεί διάλεξα ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά απο την Palmolive το οποίο είναι 200ml και μου κόστισε μόλις 1 ευρώ! 

Πήρα επίσης ένα αποσμητικό απο την εταιρεία OE Originel&Essentiel που δεν έχω ξανακούσει. Είναι 200ml και κόστισε 2.50 ευρώ.

Διάλεξα και ένα after shave για τον άντρα μου απο την εταιρεία Fa, το Black Sun που είναι 100ml και κόστισε 2.50 ευρώ. 

Απο τα πολλά μικρά αρωματάκια του ενός ευρώ διάλεξα το Joy Us και είναι 15ml.

Πήρα και άλλα πράγματα αλλά επειδή είναι σπιτιού δεν τα φωτογράφισα. Ενδεικτικά αναφέρω σετ 7 σφουγγαράκια για τα πιάτα με 1 ευρώ, 2 ρολά κουζίνας 1.20 ευρώ και σακούλες σκουπιδιών 45 λίτρων τα δέκα τεμάχια 1 ευρώ! 
Oggi Shop Facebook Pagehttps://www.facebook.com/pages/Oggi-Shop/546333132088192

Τέλος, χτες πήγα στην έκθεση για επαγγελματίες Φεστιβάλ Ομορφιάς στο Περιστέρι και ενώ δεν ήθελα κάτι ουσιαστικό να πάρω, δεν κρατήθηκα πάλι.


Απο την εταιρεία Imel πήρα μάσκα μαλλιών και σαμπουάν με argan oil! Μυρίζουν θεϊκά, καραμελένια! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.

Απο την China Glaze πήρα ένα μανό σε απόχρωση φούξια σκούρο που μοβίζει λίγο. Αγόρασα επίσης ένα τζελ για τεχνητά νύχια απο την εταιρεία Dream Land.

Δεν μπόρεσα για μία ακόμη φορά να αντισταθώ στην Lovie. Πήρα 2 ρουζ για τη μητέρα μου, 3 κραγιόν, τα δύο για τη μητέρα μου, και πήρα να δοκιμάσω για πρώτη φορά μολύβια ματιών, 2 για εμένα και 2 για τη μητέρα μου.

Αγόρασα, επίσης για τη μητέρα μου, το Apricot Facial Scrub απο την εταιρεία Beauty Formulas. Εννοείται οτι θα το χρησιμοποιώ κι εγώ.

Τέλος, πήρα απο την αγαπημένη Bomb Cosmetics δύο σαπουνάκια που μυρίζουν λεμόνι. Η αλήθεια είναι οτι τα πήρα για να τα βάλω ανάμεσα στα ρούχα να μυρίζουν και όχι για να πλένομαι, μιας και τα σαπούνια με ενοχλούν απίστευτα στο δέρμα.

Αυτά ήταν όλα! Εσείς έχετε κάποιο απο αυτά; Περιμένω απο όσες πήγατε και στην έκθεση να μου δείξετε και τις δικές σας αγορές!