Ετικέτες

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Unboxing Memebox Global #15

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;
Πριν λίγο καιρό παρέλαβα άλλα 3 κουτάκια απο το Memebox, που πλέον σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα, και θα σας τα παρουσιάσω σε 3 διαφορετικά ποστ. Μπορώ να πω οτι μου άρεσαν όλα, το ένα μάλιστα είναι για τον άντρα μου!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Memebox Global #15, το οποίο διάλεξα γιατί είχε ήδη reviews που ανέφεραν πάνω-κάτω το περιεχόμενο του και μου άρεσε.

Αυτά τα δύο προϊόντα είναι ο λόγος που διάλεξα το κουτάκι! Η Mise en Scene Perfect Repair μάσκα μαλλιών υπήρχε και σε προηγούμενο κουτάκι (δείτε το εδώ) και είναι εξαιρετική! Κόστος 16 δολάρια, 180ml.
Μόλις διάβασα οτι περιέχει και το αντίστοιχο Mise en Scene Perfect Serum ενθουσιάστηκα! Εννοείται οτι θα σας πω την γνώμη μου όταν το δοκιμάσω.
Κόστος 9 δολάρια, 70ml.


Στο κουτάκι μου επίσης υπήρχε η BCDation All Master SPF30 απο Tony Moly, η οποία λέει οτι αποτελεί BB, CC cream και Foundation 3 σε 1. Απο το λίγο που την δοκίμασα μου φάνηκε λιπαρή αλλά θα σας πω γνώμη όταν θα την έχω δοκιμάσει περισσότερο καιρό. Κόστος 24 δολάρια τα 50 γραμμάρια. Η δική μου συσκευασία είναι 20 γραμμάρια και είναι το μοναδικό απο τα 7 προϊόντα που δεν είναι full size. Παρόλα αυτά είναι αξιοσέβαστη ποσότητα.
Ένα προϊόν που θέλω πολύ να δοκιμάσω είναι και ο αφρός καθαρισμού Ariul Stress Relieving Purefull Cleansing Foam που λέει οτι αφαιρεί το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα μαύρα στίγματα. Κόστος 8 δολάρια, 75ml.
Το επόμενο προϊόν με ενθουσίασε που θα μπορέσω να το δοκιμάσω και είναι το αντι-ρυτιδικό σέρουμ σαλιγκαριού Miss.age Snail Anti Wrinkle Serum. Κοστίζει 53 δολάρια και περιέχει 50ml.























Τελευταία δύο προϊόντα μακιγιάζ. Δεν τρελαίνομαι να δοκιμάσω τέτοια προϊόντα απο την Κορέα, είναι η αλήθεια, αλλά αφού τα είχε ήταν ευκαιρία. Το πρώτο είναι το Tosowoong Makeon Lip Manicure 30 seconds. Είναι ένα κραγιόν σε μορφή gloss με μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα. Το έβαλα δύο φορές και δεν μου άρεσε γιατί κολλάνε τα χείλη μόλις στεγνώσει και δεν έχει καν μεγάλη διάρκεια. Κόστος 12 δολάρια, 5.5 γραμμάρια.
Το επόμενο είναι το μολύβι ματιών Shara Shara I Wanna Pencil Gel Liner. Λέει οτι είναι αδιάβροχο και μακράς διάρκειας. Κόστος 8 δολάρια. 


Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το κουτάκι. Τα προϊόντα του αξίζουν 130 δολάρια και τα πήρα με 25. Πέρα απο το μακιγιάζ, τα υπόλοιπα 5 είναι πολύ ενδιαφέροντα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός οτι είναι full size. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να αγοράσω πλέον κουτάκια απο το Memebox καθώς δεν μου αρέσει κανένα απο τα ελληνικά. Εσάς πως σας φάνηκαν;

Στο επόμενο ποστ θα σας δείξω τι είχε μέσα το Luckybox #12 και στη συνέχεια το αντρικό κουτάκι περιποίησης. 
Φιλάκια πολλά!