Ετικέτες

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Unboxing Memebox Luckybox #12

Γεια σας και πάλι κορίτσια!
Μετά το Global #15 που σας έδειξα στο προηγούμενο ποστ (εάν δεν το είδατε δείτε το εδώ), ήρθε η ώρα να σας δείξω τι είχε μέσα το Luckybox #12.


Τα πρώτα προϊόντα που είδα και μου κίνησαν το ενδιαφέρον είναι πρώτον το Langsre Rose Berry 70 Sleeping Pack που είναι εντατική ενυδατική θεραπεία προσώπου. Το απλώνουμε στο πρόσωπο πριν τον ύπνο, το αφήνουμε να απορροφηθεί τελείως και το πρωί υπόσχεται λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα. Κοστίζει 30 δολάρια και περιέχει 50ml.
Δεύτερο προϊόν το Unni Recipe Vitamin Recharger Essence. Είναι ένα έλαιο για ενυδάτωση του αφυδατωμένου και θαμπού δέρματος που περιέχει 6 διαφορετικές βιταμίνες, εκχυλίσματα λεμονιού, πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, λάιμ και niacinamide (μορφή βιταμίνης Β3 που χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία πολλών ασθενειών). Κοστίζει 18 δολάρια και περιέχει 55ml.


Επόμενο προϊόν το Pisteo Bright & Pure C Serum. Είναι ένα σέρουμ με καθαρή βιταμίνη C που βοηθάει στην ενυδάτωση και την σύσφιγξη των λεπτών γραμμών. Η κανονική συσκευασία κοστίζει 100 δολάρια και περιέχει 4 φιαλίδια των 7 ml.
Όποιος είδε το προηγούμενο μου κουτάκι, Global #15, βλέπει οτι παρέλαβα πάλι την BCDaption All Master SPF30 απο Tonymoly. Όπως είχα πει, είναι κρέμα 3 σε 1 BB, CC Cream και Foundation μαζί. Η κανονική συσκευασία περιέχει 50 γραμμάρια και κοστίζει 24 δολάρια. Η συσκευασία που έλαβα περιέχει 20 γραμμάρια. 


Τελευταία προϊόντα το Pureplus+ Lip Treatment για σκασμένα χείλη, που περιέχει κολλαγόνο και κοστίζει 9 δολάρια τα 10 γραμμάρια, και το RiRe Pigment, το οποίο είναι shimmering pigment σε χρυσή απόχρωση και κοστίζει 12 δολάρια τα 2,5 γραμμάρια. 





















Αυτά ήταν τα περιεχόμενα του Luckybox #12. 4 full size προϊόντα και 2 σε ποσότητα tester αλλά αρκετή για ολοκληρωμένη άποψη. Το συνολικό κόστος του κουτιού ξεπερνάει τα 100 δολάρια ενώ μου κόστισε 25. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη αν και το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο. Εσάς πως σας φαίνεται;
Επόμενο ποστ το αντρικό κουτάκι! Φιλιά πολλά!