Ετικέτες

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Make Up Academy products review


Καλησπέρα κορίτσια!

Πριν αρκετό καιρό είχα αγοράσει κάποια προϊόντα απο την εταιρεία Make Up Academy, που εδρεύει στην Αγγλία. Είχα ακούσει πολλά θετικά σχόλια για τα προϊόντα τους και έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω κάποια κι εγώ. Θα σας τα παρουσιάσω τώρα αναλυτικά και θα σας πω την άποψη μου.



Brow Kit Fair - Mid 

Πήρα το κιτ φρυδιών στην απόχρωση fair - mid που είναι η πιο ανοιχτή. Περιλαμβάνει δύο σκιές για το γέμισμα των φρυδιών, μία για χρήση κάτω απο το φρύδι ώστε να δημιουργεί την εντύπωση οτι το φρύδι είναι πιο ανασηκωμένο, ένα τζελ για σταθεροποίηση, ένα πινελάκι και ένα μικρό τσιμπιδάκι.
Η συσκευασία δεν ξέρω αν είναι ελαττωματική, πάντως δεν κουμπώνει το καπάκι, απλά ακουμπάει. Το αποτέλεσμα είναι να μου πέφτουν συνέχεια το πινελάκι και το τσιμπιδάκι και να τα χάσω. Καθόλου βολική. Η σκιά έχει πολύ καλή απόδοση, ''γεμίζει'' ωραία τα φρύδια, ταίριαξε απόλυτα στο χρώμα μου και το τζελ όντως τα σταθεροποιεί. Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν με βόλεψε καθόλου αυτός ο τρόπος και έτσι έμεινε στο νεσεσέρ αχρησιμοποίητο το κιτ και επέστρεψα και στα κλασικά αγαπημένα μολύβια φρυδιών.
Κόστος 4.30 ευρώ και το βρίσκετε εδώ


Hide & Conceal Cover Up Stick

Απο την σειρά με την μία λίρα (1.23 ευρώ) διάλεξα αυτό το concealer σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, την Fair και την Natural. Όπως βλέπετε, είναι σε μορφή στικ. Είναι μαλακό και αρκετά καλυπτικό. Το χρώμα που μου ταίριαξε καλύτερα είναι τελικά το fair. Το αγόρασα συγκεκριμένα για την περιοχή κάτω απο τα μάτια, καθώς στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν έχω κάποια ιδιαίτερα σημάδια ή σπυράκια που να χρειάζονται έξτρα κάλυψη πέρα απο το make up. Δυστυχώς, είναι πολύ λιπαρό και δεν σετάρεται ούτε με την πούδρα. Η περιοχή κάτω απο τα μάτια νιώθω λες και έχει ''λασπώσει'' όταν το φοράω και ανυπομονώ να πάω σπίτι να το αφαιρέσω. Ούτε αυτά χρησιμοποιήθηκαν παραπάνω απο 3-4 φορές. Για χρήση σε σπυράκια και σε πιο ξηρό δέρμα ίσως να είναι ιδανικά.
Κόστισαν 1.23 ευρώ το καθένα και τα βρίσκετε εδώ.


Pearl Eyeshadow & Matte Eyeshadow

Διάλεξα δύο μονές σκιές. Η μία είναι απο την σειρά Pearl στην απόχρωση 21 και η άλλη απο την σειρά Matte στην απόχρωση 18. Δεν μου άρεσαν καθόλου καθώς η απόδοση τους είναι ανύπαρκτη. Θέλει πολύ κόπο για να βγάλουν λίγο χρώμα και δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου, όπως δυστυχώς και τα προηγούμενα προϊόντα τους. 
Ανήκουν στην σειρά με την μία λίρα άρα κόστισαν 1.23 ευρώ και βρίσκετε εδώ τις ματ και εδώ τις περλέ.


Lipstick Shade 16 Nectar

Αυτό το κραγιόν είναι επίσης απο την σειρά με την μία λίρα. Βλέποντας στο στο site τους, μου φάνηκε καλοκαιρινό αλλά λίγο πιο φυσικό χρώμα. Όταν ήρθε όμως μου φάνηκε υπερβολικά φλουό και ''φτηνό'' σαν χρώμα Δεν μου πάει καθόλου και επίσης έχει μία πολύ περίεργη αίσθηση στα χείλη που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι κάτι παραπάνω απο ενυδατικό. Είναι λιπαρό, νομίζω οτι θα μου τρέξει έξω απο το περίγραμμα και μου δίνει μία αίσθηση ''πλαστικίλας''! Δεν το φόρεσα ποτέ μετά τη δοκιμή.
Κόστισε 1.23 ευρώ και το βρίσκετε εδώ.


Μαζί με αυτό είχα πάρει άλλο ένα κραγιόν στην απόχρωση 15 Juicy, το οποίο με το που το άνοιξα το χάρισα γιατί δεν μου άρεσε επίσης. Το χρώμα του είναι υπερβολικά έντονο και δεν μου ταίριαζε καθόλου. Με ξεγέλασε η φωτογραφία με το swatch που έχουν στο site, καθώς εκεί φαινόταν πιο nude. Το βρίσκετε εδώ.


MUA Luxe Glitter Palette

Αυτή η παλέτα μου φάνηκε πραγματικά εντυπωσιακή και ήθελα πολύ να την αποκτήσω. Περιλαμβάνει 4 glitter σκιές και ένα διπλό πινέλο για την εφαρμογή τους. Οι σκιές είναι σε μορφή τζελ και αυτό τελικά ήταν το αρνητικό της υπόθεσης. Δεν στεγνώνουν όταν τις εφαρμόσετε. Καθόλου, όσες ώρες και αν περάσουν. Το αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται στις γραμμές του ματιού και να παίρνουν μαζί τους και όποια άλλη σκιά είχατε βάλει απο κάτω. Αυτό το κάνουν και κατά την εφαρμογή και έτσι θέλει πολύ υπομονή και κόπο για να απλωθούν. Θα ήταν πολύ εντυπωσιακές και θα αγόραζα όλες τις αποχρώσεις αν κάποια στιγμή στέγνωναν στο μάτι αλλά δυστυχώς δεν...
Κόστισε 4.91 ευρώ και την βρίσκετε εδώ.


Shimmer Kiss Blusher - Pink Shimmer Kisses

Αυτό το Blusher μου φάνηκε πολύ όμορφο. Το πήρα περισσότερο για highlighter παρά για ρουζ. Με το που ήρθε όμως και το άνοιξα με απογοήτευσε ΚΑΙ αυτό. Δεν βγάζει καθόλου χρώμα. Ακόμα και αν βγάλει λίγο στο χέρι, στο πρόσωπο δεν φαίνεται. Δεν μου έκανε ούτε για ρουζ ούτε για highlighter και χαρίστηκε επίσης. 
Κόστισε 3.69 ευρώ και το βρίσκετε εδώ.

Με συγχωρείτε που το review μου ήταν τόσο αρνητικό αλλά πραγματικά δεν μου άρεσε κανένα απο τα προϊόντα της Make Up Academy που επέλεξα. Τα έχω σχεδόν ένα χρόνο και είναι όλα αχρησιμοποίητα, κρυμμένα σε νεσεσέρ. Δεν θα σας τα πρότεινα καθόλου. Παρόλα αυτά, έχω ακούσει τα καλύτερα για τα ρουζ τους, τις κανονικές παλέτες και όχι τις glitter, αλλά και για τα highlighter τους, οπότε θεωρώ απλά λάθος τις δικές μου επιλογές. 

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά ή κάποιο άλλο προϊόν τους να μου πείτε τη γνώμη σας;
Φιλάκια!