Ετικέτες

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Montagne Jeunesse Apricot Scrub Review

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα και καλές διακοπές για όσες πάτε! Όσες δεν πάτε να περάσετε όμορφα και στην πόλη σας, ειδικά αν αδειάζει απο κόσμο!

Πριν λίγο καιρό σας έδειξα στο facebook κάποιες μάσκες που αγόρασα απο την εταιρεία Montagne Jeunesse. Λόγω ορμονικών και ζέστης ταλαιπωρούμαι απο λιπαρότητα, σπυράκια και μαύρα στίγματα και αποφάσισα να δοκιμάσω ορισμένες μήπως με βοηθήσουν. Σήμερα θα σας μιλήσω για την πρώτη που δοκίμασα.


Montagne Jeunesse Apricot Scrub
Αυτή η μάσκα συνδυάζει και scrub μαζί. Είναι με κόκκους απο κουκούτσι βερίκοκου, μάνγκο και αλόε βέρα. Είναι σχετικά πηχτό και με πάρα πολλούς μεγάλους κόκκους.


Βρέχετε το πρόσωπο σας, κάνετε μασάζ μέχρι να στεγνώσει και στην συνέχεια το αφήνετε για 5-10 λεπτά και ξεπλένετε.
Έτσι γίνεται όταν στεγνώσει. Μπορείτε να βάλετε και μεγαλύτερη ποσότητα να μην φαίνεται καθόλου το δέρμα σας απο κάτω αλλά εμένα έκανε δουλειά και όπως το βλέπετε.


 Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Αφαίρεσε εντελώς την λιπαρότητα κάνοντας το πρόσωπο μου ματ αλλά χωρίς να με ''τραβάει''. Πριν την εφαρμογή οι πόροι μου ήταν διεσταλμένοι και γεμάτοι μαύρα στίγματα, ειδικά στη μύτη. Όταν αφαίρεσα τη μάσκα είχαν φύγει αρκετά απο τα στίγματα και είχαν σφίξει οι πόροι, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο λείο. Βέβαια, σαν τον καθαρισμό απο επαγγελματία που τα αφαιρεί απο τη ρίζα δεν είναι, αλλά για μάσκα κάνει πολύ καλή δουλειά.
Πολύ σημαντικό και το γεγονός οτι τα προϊόντα της Montagne Jeunesse δεν δοκιμάζονται σε ζώα ούτε και χρησιμοποιούν ζωικά συστατικά, γι'αυτό είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους. Επίσης, η συγκεκριμένη μάσκα δεν περιέχει parabens, mineral oil ή sulfates.


Είναι μία μάσκα που σίγουρα θα αγοράζω ξανά και ξανά. Κοστίζει, αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν βρίσκω την απόδειξη, 2.30 και φτάνει για δύο και ίσως και τρεις χρήσεις. Την αγόρασα απο τα Hondos Center αλλά είναι πολύ πιθανό να την βρείτε και σε άλλα καταστήματα καλλυντικών.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας είναι η www.my7thheaven.com/ , όπου και εξηγούν οτι άλλαξαν το όνομα απο Montagne Jeunesse σε 7th Heaven γιατί ο κόσμος δεν μπορούσε να το προφέρει! Δεν μπορείτε να παραγγείλετε απο την ιστοσελίδα τους, μπορείτε να δείτε όμως την γκάμα των προϊόντων τους. 

Θα ακολουθήσει review και απο τις υπόλοιπες μάσκες που αγόρασα. Εσείς έχετε δοκιμάσει μάσκες αυτής της εταιρείας; Θα μου προτείνατε κάποια;

Φιλιά πολλά!