Ετικέτες

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το ξεκαθάρισμα της μετακόμισης Μέρος 2ο




Καλησπέρα! Επανέρχομαι στο blog μου, εν μέσω μίας δύσκολης προσωπικής περιόδου, για να σας δείξω το δεύτερο μέρος των προϊόντων που τελείωσα, πέταξα ή χάρισα λόγω του οτι μετακόμιζα και έπρεπε να αδειάσω χώρο!
Δεν είναι όλα αποκλειστικά καλλυντικά αλλά γενικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε σπίτι. Εάν δεν είδατε το πρώτο μέρος, το βρίσκετε εδώ.


Αποσμητικό Nivea Pure & Natural Lotus Scent
Το συγκεκριμένο αποσμητικό υπόσχεται 24ωρη προστασία (δεν ξέρω γιατί μπροστά γράφει 48 αλλά θα ήταν κάτι αδύνατο ούτως ή άλλως) . Μου άρεσε αρκετά αλλά εννοείται οτι δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Σε εμένα προσωπικά μπορώ να πω οτι κρατούσε γύρω στις 8 ώρες. Έχει ευχάριστο και όχι βαρύ άρωμα και δεν αφήνει καθόλου λευκά σημάδια. Το μόνο κακό είναι οτι κάποιες φορές ένιωθα να μου ξηραίνει τις μασχάλες και γι'αυτό δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω.

Counter Gel Active
Είναι το αντίστοιχο της θερμαντικής κρέμας Counter Pain σε μορφή τζελ. Μπορώ να πω οτι δεν με ικανοποίησε τόσο όσο η κρέμα, καθώς δεν ένιωθα οτι κάνει τόση δουλειά. Θα επιστρέψω στην κρέμα που είναι σταθερή αξία για μυϊκούς πόνους και πιασίματα.

Panthenol C Active Skin Treatment
Κρέμα με προβιταμίνη Β5, ουρία και βιταμίνη C, ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και είναι κατάλληλη για εγκαύματα απο την ήλιο, Μου άρεσε πολύ, δροσίζει, ενυδατώνει, ηρεμεί το δέρμα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα, ενώ είναι και αρκετά λεπτόρρευστη.  

Jason Powersmile Antiplaque & Whitening Toothpaste
Την οδοντόκρεμα αυτή την πήρα απο το iherb και την διάλεξα γιατί δεν περιέχει sodium laureth sulfate και fluoride. Μου άρεσε γιατί καθαρίζει καλά, δεν κάνει πάρα πολύ αφρό (εμένα με αναγουλιάζουν οι οδοντόκρεμες που γεμίζει αφρό το στόμα) και αφήνει το στόμα δροσερό. Η γεύση Powerfull Peppermint που διάλεξα με χαλούσε λίγο γιατί μου φάνηκε πολύ έντονη αλλά έχω ήδη αποκτήσει μία με γεύση βανίλια και μία με κανέλα που τις λάτρεψα. 

Tantum Verde
Είναι ένα στοματικό διάλυμα πραγματικά θαυματουργό. Είναι κατάλληλο για παθήσεις στο στόμα αλλά και στο λαιμό. Κάνει και για στοματίτιδα, ουλίτιδα, άφθες ή μετά απο οδοντιατρικές επεμβάσεις αλλά και για πονόλαιμο, φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα. Εμένα μου το είχε προτείνει ο οδοντίατρος και όντως ανακουφίζει άμεσα λόγω της βενζυδαμίνης που περιέχει, η οποία έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Οι άφθες φεύγουν σε 2-3 πλύσεις και όταν το χρησιμοποιώ για τον πονόλαιμο ανακουφίζει άμεσα λόγω του ότι προκαλεί τοπικό μούδιασμα. Έχω πάντα ένα μπουκαλάκι στο φαρμακείο μου. 

Liposan Κεράσι
Το κλασικό αγαπημένο Liposan, προσφέρει ενυδάτωση αλλά έχει και αρκετά έντονο χρώμα. Το πέταξα γιατί είχε ξεχαστεί σε τσάντα 3-4 χρονάκια. 

Tobradex
Είναι οφθαλμική κρέμα για βακτηριακές μολύνσεις των ματιών. Την χρησιμοποιώ γιατί όταν κοιμηθώ βαμμένη ή πιάσω τα μάτια μου με βρώμικα χέρια, βγαίνουν κάτι φουσκίτσες στο εσωτερικό των βλεφάρων μου που πονάνε. Με μία και μόνο εφαρμογή εξαφανίζονται. Δεν θέλει πολύ συχνή χρήση γιατί περιέχει κορτιζόνη. Η συγκεκριμένη είχε λήξει αλλά έχω πάντα μία στοκ.

Inglot Pressed Powder No16
Πούδρα απο την Inglot που μου άρεσε πολύ. Δεν έκατσα να την τελειώσω όλη γιατί την είχα ήδη 2 χρόνια. Πολύ καλή, σαν την έχω παρουσιάσει και εδώ και θα την ξαναπάρω στο μέλλον.


Suhada Pomegranate Seed Oil & Shea Butter Intensive Moisture Body Butter
Αυτό το body butter το είχε φέρει κάποια περίοδο το super market Lidl. Μου άρεσε πολύ, είναι πολύ ενυδατικό, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και μυρίζει πολύ ωραία. Το συγκεκριμένο το πέταξα γιατί ήταν ανοιχτό πολύ καιρό και είχε λήξει. Έχω άλλο σφραγισμένο. Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά την άποψη μου εδώ.



Septona Baby Cotton Pads
Αυτά τα βαμβάκια τα πουλάνε για τον καθαρισμό των μωρών αλλά εγώ τα παίρνω με το κιλό για να κάνω ντεμακιγιάζ. Μου αρέσουν γιατί είναι πολύ μεγάλα και αρκεί ένα για να καθαρίσω ολόκληρο το πρόσωπο και τα μάτια.


La Roche-Posay Effaclar Duo
Κρέμα προσώπου που υπόσχεται οτι μειώνει τις σοβαρές ατέλειες, εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους και καταπολεμά τις εμφάνιση των κόκκινων και καφέ σημαδιών. Είναι απο τις αγαπημένες μου κρέμες προσώπου. Την χρησιμοποιώ όποτε το πρόσωπο μου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εμφανίζονται σπυριά και κοκκινίλες και το ηρεμεί αμέσως. Έχω ήδη πάρει καινούρια συσκευασία. Σας την έχω παρουσιάσει εδώ στο πρώτο άρθρο του μπλογκ μου!

OE Deodorant 24h Effectiveness
Αυτά τα δύο αποσμητικά roll on τα πήρα απο το Oggi, αφού είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο σπρέι και είχα ξετρελαθεί. Δυστυχώς ήταν σκέτη απογοήτευση. Όση ποσότητα και να έβαζα δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η μυρωδιά του φεύγει στο μισάωρο και μετά μυρίζει ο ιδρώτας. Εκτός αυτού αφήνει απίστευτη γλίτσα στις μασχάλες. Τα πέταξα μετά απο 3 απόπειρες χρήσης.

Εύχομαι να μην σας κούρασα. Θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο μέρος σύντομα.
Εσείς ποιο απο τα προϊόντα αυτά έχετε δοκιμάσει; Συμφωνούμε ή διαφωνούμε;
Φιλάκια πολλά!