Ετικέτες

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Rimmel London Volumeflash Scandaleyes Review

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω την μάσκαρα που φοράω εδώ και αρκετούς μήνες σχεδόν αποκλειστικά. Είναι η Scandaleyes Volumeflash Mascara της Rimmel London στην απόχρωση Extreme Black. Την είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο σχεδόν απο το ξένο site feelunique.com (μπορείτε να την δείτε εδώ). Περιέχει 12ml προϊόντος και κόστισε 9.72 ευρώ.


Μου την πρότειναν λέγοντας μου ότι δίνει πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα και
πείστηκα όταν είδα το βουρτσάκι της. Είναι μεγάλο και συνήθως εμένα αυτά τα βουρτσάκια κάνουν καλή δουλειά στις βλεφαρίδες μου. 


Τις πρώτες φορές που την χρησιμοποίησα έπιανε πολύ προϊόν και με ζόριζε λίγο αλλά μετά την συνήθισα. Το κακό με αυτά τα βουρτσάκια είναι ότι πάντα πασαλείβεται το βλέφαρο οπότε θέλει λίγο προσοχή. Το αποτέλεσμα που δίνει μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες έχω περάσει δύο στρώσεις.




Το αποτέλεσμα για τα δικά μου γούστα είναι όμορφο. Η αλήθεια όμως είναι οτι θα περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό. Για καθημερινή χρήση όμως είναι υπεραρκετή θεωρώ και ενώ την χρησιμοποιώ πολύ συχνά, τώρα είναι σχεδόν στα τελειώματα ή θα έλεγα οτι αρχίζει να ξεραίνεται λίγο. 

Εσάς πως σας φαίνεται; 

Φιλάκια!