Ετικέτες

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το Ξεκαθάρισμα της Μετακόμισης Μέρος 3ο + Empties 2015



Γεια σας κορίτσια! 

Ήρθε επιτέλους η ώρα να σας δείξω το τρίτο και τελευταίο μέρος των
προϊόντων που πέταξα λόγω μετακόμισης ή τελείωσα. Σε αυτό το άρθρο έχω συμπεριλάβει και προϊόντα που τελείωσα απο το καλοκαίρι που μετακόμισα μέχρι και τώρα. Συγχωρέστε με για τις κακής ποιότητας φωτογραφίες αλλά είναι τραβηγμένες σε διάφορα μέρη αναλόγως που βρισκόμουν για να πετάω τις συσκευασίες! Ξεκινάμε!


Nivea Anti-perspirant Invisible For Black & White

Αποσμητικό σε μορφή σπρέι κατά των άσπρων και κίτρινων λεκέδων στα ρούχα. Όντως δεν αφήνει σημάδια. Πέρα απο αυτό το θετικό, μου προκαλούσε ξηρότητα και φαγούρα στις μασχάλες και επίσης δεν μου άρεσε η μυρωδιά του όσο περνούσε η ώρα. Τελικά το τελείωσε ο άντρας μου, στον οποίο άρεσε πολύ. Εγώ δεν θα το έπαιρνα ξανά, εκείνος πάλι θα το έπαιρνε. 

The Body Shop Seaweed Pore Cleansing Facial Exfoliator

Ένα scrub προσώπου που πέρασαν 2 χρόνια για να το τελειώσω (δεν είχε αλλάξει κάτι στην υφή ή μυρωδιά του)! Μπορείτε να δείτε την άποψη μου εδώ!

Dove Damage Solutions Intensive Repair Αναζωογονητική Μάσκα Μαλλιών

Μάσκα μαλλιών απο την Dove που μου άρεσε πολύ. Κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά μελλοντικά.


Nivea Happy Time Cream Shower με Γάλα Μπαμπού και Άρωμα Ανθών Πορτοκαλιού

Αυτό το αφρόλουτρο είναι λατρεμένο! Όταν το χρησιμοποιώ είναι πραγματικά happy time! Μυρίζει πορτοκάλι, είναι εξαιρετικά ευχάριστο, κρεμώδες και πραγματικά ενυδατώνει το δέρμα. Δεν νιώθω καθόλου ξηρότητα μετά και μοσχομυρίζει όλο το μπάνιο. Θα το πάρω ξανά και ξανά!

Beauty Formulas Apricot Facial Scrub

Αυτό το scrub το αγόρασε η μητέρα μου και κατέληξε σε εμένα. Παρότι τα scrub με βερίκοκο έχουν τους καλύτερους κόκκους, κατά τη γνώμη μου, το συγκεκριμένο με απογοήτευσε. Είναι πολύ αραιό σαν υφή με αποτέλεσμα όταν έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο πρόσωπο να εξαφανίζεται και να προσπαθείς τελικά να κάνεις απολέπιση μόνο με τους κόκκους του. Δεν θα το προτιμήσω ξανά.

Hugo Naturals Volumizing Shampoo Vanilla & Sweet Orange

Αυτό το σαμπουάν το πήρα απο το i-herb σε μικρή συσκευασία για να το δοκιμάσω. Λέει οτι δίνει όγκο στα μαλλιά. Δυστυχώς, μου έφτασε μόνο για τρεις φορές και δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα κάποια διαφορά. Μυρίζει ήπια και όχι έντονα πορτοκάλι, κάνει αρκετό αφρό αλλά δεν έχω περαιτέρω άποψη. Ίσως δοκιμάσω την κανονική συσκευασία κάποια στιγμή.


L'Oreal Eau Micellaire Νερό Καθαρισμού

Το πήρα κάποια στιγμή εκτάκτως απο το σούπερ μάρκετ όταν μου είχε τελειώσει το Bioderma, που χρησιμοποιώ φανατικά. Μου άρεσε πολύ και ειλικρινά μου φάνηκε ολόιδιο με το Bioderma, καθαρίζει άψογα, δεν αφήνει λιπαρότητα αλλά ούτε και τραβάει το δέρμα και δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια. Το πήρα όμως 5.50 ευρώ τα 200ml ενώ σε πολλά ηλεκτρονικά φαρμακεία το Bioderma ξεκινάει απο τα 8.40 τα 500ml. Αυτός είναι ο μoναδικός λόγος που με κάνει να προτιμάω πάλι το Bioderma.

Bioten Body Nutrients Silky Radiance Body Lotion με Βούτυρο Κακάο & Macadamia

Γαλάκτωμα σώματος που θες να το φας. Μυρίζει υπέροχα, ενυδατώνει και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Σας το έχω δείξει και εδώ και θα το πάρω ξανά σίγουρα.

NARS Eyeliner Stylo

Αυτό το eyeliner το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό ξένης blogger και είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχει τρομερή απόδοση χρώματος και διάρκεια 12 ώρες+. Ακόμα και νερό να πέσει στο πρόσωπο σας, εάν δεν τρίψετε τα μάτια δεν φεύγει απο τη θέση του ακόμα και αν έχουν υποχωρήσει οι σκιές ή η μάσκαρα. Το λάτρεψα, το χρησιμοποίησα μέχρι τελευταία σταγόνα και όταν έψαξα στο ίντερνετ να το πάρω διαπίστωσα οτι κοστίζει 27 δολάρια! Το είδα σε κάποια site μέχρι και 40! Θα το έπαιρνα οπωσδήποτε αν είχε λογικότερη τιμή αλλά 27 δεν δίνω.


GB Body Repair Hand & Body Cream with Aloe Extract

Αυτή την κρέμα την είχα αγοράσει απο την έκθεση ομορφιάς που γίνεται για επαγγελματίες μόλις είχε τελειώσει την σχολή περιποίησης άκρων. Μυρίζει πολύ ευχάριστα και είναι πολύ ενυδατική. Την χρησιμοποιούσα στις πελάτισσες και αργότερα που σταμάτησα την έβαζα εγώ. Είναι καλή κρέμα αλλά υπάρχουν πλέον και πολλές καλύτερες στο εμπόριο.

Lorvenn Exotic Oil Intensive Care

Αυτό το λαδάκι μαλλιών δεν το αλλάζω με κανένα απο όσα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Είναι για εμένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί, με έχει σώσει και παίρνω πάντα νέα συσκευασία πριν τελειώσει η παλιά. Σας το έχω παρουσιάσει και εδώ

Palmolive Ultra Cleansing & Lightness Shampoo for Oily Hair

Αυτό το σαμπουάν το πήρα απο τα Oggi κάποια στιγμή σε πολύ χαμηλή τιμή, 1.5 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Είναι για λιπαρά μαλλιά αλλά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Κάνει αφρό, μυρίζει ευχάριστα και μέχρι εκεί. Ήταν ένα απλό σαμπουάν που δεν μου έμεινε αξιομνημόνευτο για να πω οτι θα το έπαιρνα ξανά. 


Theraneem Naturals Volumizing Therape Shampoo

Αυτό το σαμπουάν το πήρα τυχαία απο το i-herb και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Έχω ήδη πάρει νέα συσκευασία. Είναι για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σαμπουάν. Στο πρώτο κυρίως ''χέρι'' δεν κάνει καθόλου αφρό, αλλά, όπως λέει και επάνω, το βασικό είναι να περάσει το σαμπουάν στο δέρμα του κεφαλιού και να κάτσει 3 λεπτά και όχι ο αφρός. Είναι σαν να καθαρίζει το κεφάλι εντελώς απο κάθε ίχνος λιπαρότητας και απο εκεί που λουζόμουν μέρα παρά μέρα τώρα λούζομαι ανά δύο μέρες. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά και ανάλαφρα και έχει μία μυρωδιά περίεργη, απο κάποιο φυτό που λέγεται Neem και δεν μπορώ να βρω μετάφραση στα ελληνικά. Εμένα δεν με τρελαίνει σαν μυρωδιά ενώ στον άντρα μου αρέσει πολύ και μένει στα μαλλιά για ώρες μετά το λούσιμο. 

Gliss Ultimate Repair Conditioner για πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά

Το πήρα στις διακοπές και ήταν μεγάλη απογοήτευση. Δεν ένιωθα να κάνει απολύτως τίποτα στα μαλλιά μου, ειδικά μετά τη θάλασσα και το αλάτι. Το έβαζα με το κιλό μήπως βοηθήσει και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που το τελείωσα. Δεν θα το έπαιρνα ποτέ ξανά. 

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel for Oily Sensitive Skin

Αυτό το τζελ καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες κάπου το είχα βρει δώρο και το χρησιμοποίησα μέχρι τέλους για να σχηματίσω άποψη. Καθαρίζει καλά το πρόσωπο αλλά εμένα προσωπικά με ''τραβούσε'' μετά. Θεωρώ όμως οτι σε ένα πραγματικά λιπαρό πρόσωπο θα ταιριάξει καλύτερα γιατί εμένα είναι μεικτό προς κανονικό.

Κορρές Αφρόλουτρο Κίτρο

Ένα αφρόλουτρο απο την εταιρεία Κορρές που αγάπησα. Μύριζε πολύ όμορφα, όχι κίτρο αλλά κάτι σαν αντρική κολόνια. Δεν κρατάει ιδιαίτερα η μυρωδιά στο δέρμα αλλά η χρήση του είναι πολύ ευχάριστη και δεν ξηραίνει το δέρμα. Θα το πάρω ξανά στο μέλλον.


Lavera Coconut Dream Exotic Shower Gel

Αυτό το αφρόλουτρο το πήρα έχοντας πολύ καλή εμπειρία απο άλλα προϊόντα της Lavera. Δυστυχώς, δεν μου άρεσε καθόλου. Η μυρωδιά του δεν ήταν η κλασική γλυκιά καρύδα αλλά κάτι που εμένα μου θύμιζε καμένο και δεν μου άρεσε καθόλου να το χρησιμοποιώ. Δεν θα το ξαναπάρω αλλά έχω ήδη πάρει κάποιο με άλλο άρωμα που θα σας δείξω μελλοντικά.

OE Deodorant Sweet Charm

Αυτό το αποσμητικό το βρίσκω αποκλειστικά στα Oggi και έχω καταλήξει να μην μπορώ χωρίς αυτό. Για κάποιο λόγο οι μασχάλες μου δεν ανέχονται πλέον σχεδόν κανένα αποσμητικό, αντιδρώντας με ξηρότητα και φαγούρα. Αυτό είναι το μοναδικό που δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Εκτός αυτού όμως, δεν περιέχει αλουμίνιο ή parabens, δεν εμποδίζει την εφίδρωση αλλά εμποδίζει την δυσοσμία και έχει 5-6 διαφορετικές μυρωδιές, όλες πολύ ευχάριστες. Εγώ έχω 4 διαφορετικές και έχω πάντα απόθεμα σπίτι για να μην μου τελειώνει ποτέ. 

Frezyderm Matte Effect Cream for Oily Skin

Η γνωστή σε όλες πλέον κρέμα της Frezyderm για ματ αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα, με πραγματικά ματ αποτέλεσμα που κρατάει ώρες. Σε εμένα, κάποιες φορές που το δέρμα μου είναι κανονικό, δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ενυδάτωση, ενώ όταν είναι μεικτό μου ''κάθεται'' τέλεια. Την έχω ήδη πάρει ξανά και την χρησιμοποιώ εναλλάξ με την Effaclar Duo ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μου.


Wella Elements Renewing Shampoo και Lightweight Renewing Conditioner

Αυτά τα δύο προϊόντα τα αγόρασε απο κομμωτήριο η μητέρα μου και τελικά δεν της άρεσαν και μου τα έδωσε. Δεν μου άρεσαν ούτε εμένα. Δεν πρόσφεραν καμία ενυδάτωση στα μαλλιά, δεν μπορούσα να τα ξεμπλέξω και δεν μου άρεσε ούτε η μυρωδιά τους που θυμίζει φυτό. Δεν θα τα αγόραζα ποτέ.

Αυτά ήταν λοιπόν όλα μου τα empties για το 2015, τα επόμενα θα είναι απο την νέα χρονιά πλέον! Έχετε δοκιμάσει κανένα απο αυτά; Πείτε μου τη δική σας γνώμη στα σχόλια. Φιλάκια πολλά και γιορτινά!