Ετικέτες

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

L'Oreal False Lash Architect - Max Factor Masterpiece Max - Avon Super Shock Review

Γεια σας!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τρεις διαφορετικές μάσκαρα, δύο απο τις οποίες ήταν στα προϊόντα που με απογοήτευσαν το 2015 (αν δεν τα είδατε μπορείτε απο εδώ)! Να σημειώσω οτι και τις τρεις μου τις έδωσε η Ιωάννα απο το Beauty Diaries by Ioanna Chiotelli, γιατί δεν της άρεσε καμία.

Πρόκειται για τις :

- L'Oreal False Lash Architect 4 Dimensions Effect Fibers
- Avon Super Shock
- Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara




Σας έχω βάλει την κάθε μάσκαρα ανοιχτή για να βλέπετε τα βουρτσάκια τους και τις βλεφαρίδες μου πριν βάλω μάσκαρα και μετά για να καταλαβαίνετε την διαφορά. 

Ξεκινάω με την μάσκαρα False Lash Architect της L'Oreal. Το βουρτσάκι της πιάνει μία μία τις βλεφαρίδες και τους δίνει αρκετό μήκος αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ένα αποτέλεσμα που με ικανοποιεί για βραδυνό μακιγιάζ, καθώς θέλω πάντα και όγκο. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δικαιολογεί την περιγραφή της συσκευασίας 4 dimensions effect fibers. Περιέχει 10ml και κοστίζει γύρω στα 12.50-13 ευρώ.


Επόμενη η Super Shock της Avon. Το βουρτσάκι της έχει πολύ κοντά και πλαστικά τριχάκια και όταν το είδα πίστευα οτι δε θα κάνει τίποτα αλλά νομίζω οτι είναι η καλύτερη απο τις τρεις της σημερινής παρουσίασης. Δίνει λίγο περισσότερο μήκος απο της L'Oreal αλλά και πάλι δεν είναι μία μάσκαρα που θα προτιμούσα για βράδυ. Περιέχει 10ml και η τιμή αλλάζει ανάλογα με την προσφορά που υπάρχει. Το κόστος είναι γύρω στα 13 ευρώ.


Τελευταία η Masterpiece Max απο την Max Factor. Ακόμα ένα πλαστικό βουρτσάκι με μικρά και αραιά τριχάκια. Αυτή μπορώ να πω οτι είναι η πιο απογοητευτική απο τις τρεις. Δίνει ελάχιστο μήκος και τίποτα παραπάνω. Απορώ με την περιγραφή της συσκευασίας που μιλάει για όγκο. Περιέχει 7.2ml και κοστίζει 10-11 ευρώ


Αν έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά, θα διάλεγα την Super Shock της Avon παρότι κανένα σοκ δεν παθαίνω με το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά δεν θα αγόραζα ποτέ καμία απο τις τρεις, έχω δοκιμάσει και καλύτερες, όπως η Magna Lash (εδώ), η Colossal Volum'Express (εδώ) ή ακόμα και η Scandaleyes (εδώ).

Πως σας φαίνονται; Εσάς ποια σας δίνει το αποτέλεσμα που ζητάτε απο μία μάσκαρα;
Φιλιά πολλά!