Ετικέτες

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αγαπημένα προϊόντα του 2015 - Favorites of 2015

Γεια σας και καλό μήνα!
Μετά απο τα fails του 2015 (δείτε τα εδώ) ήρθε η ώρα να σας δείξω τα προϊόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο τον προηγούμενο χρόνο!


3 απο αυτά
τα προϊόντα βρίσκονταν και στα αγαπημένα του 2014 που μπορείτε να δείτε εδώ.


Όπως θα γνωρίζετε όσες με παρακολουθείτε στο facebook, είμαι έγκυος και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ κάποια προϊόντα στην κοιλιά για να αποφύγω τις ραγάδες. Απο αυτά ξεχώρισα δύο. 

Το πρώτο είναι το λαδάκι με το ιδιαίτερο όνομα Raw Shea Cupuacu Mommy Strech Mark Intensive Repair Oil. Το πήρα απο το iherb και είναι της εταιρείας Shea Moisture. Είναι ένα μείγμα απο πολλά έλαια, όπως έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο κακάο, βούτυρο shea και διάφορα άλλα, δεν περιέχει βλαβερά συστατικά όπως parabens, phthalates, mineral oil, paraffin, sulfates, συνθετικά αρώματα και χρώματα, και δεν είναι δοκιμασμένο σε ζώα. Μυρίζει υπέροχα και είναι πολύ ενυδατικό. Το χρησιμοποιώ μία φορά και μερικές φορές δύο φορές την ημέρα και το δέρμα μου μένει απαλό και ενυδατωμένο. Έχω ήδη παραγγείλει δεύτερο για να είμαι σίγουρη οτι θα έχω και για μετά την γέννα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το δεύτερο είναι το Shea Butter Vanilla της εταιρείας Out of Africa. Το πήρα και αυτό απο το iherb και το θεωρώ κορυφαίο προϊόν. Είναι ότι πιο αγνό υπάρχει, καθώς περιέχει μόνο καθαρό βούτυρο shea και λάδι βανίλιας. Το βάζω κάθε βράδυ και το δέρμα είναι ενυδατωμένο μέχρι το επόμενο πρωί που βάζω το λαδάκι που σας έδειξα πριν. Μπορείτε να το δείτε εδώ. Θα σας κάνω αναλυτικότερη παρουσίαση σε επόμενο άρθρο. 

Η κρέμα χεριών που λάτρεψα το 2015 και είχα πάντα στην τσάντα μου είναι της εταιρείας Ventus με calendula και αμυγδαλέλαιο. Μυρίζει πολύ όμορφα και ενυδατώνει τα χέρια χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Η λοσιόν σώματος, παρότι την πήρα κοντά στα Χριστούγεννα, που έγινε αγαπημένη μου και τις ξεπέρασε όλες είναι η Shimmer Lotion με άρωμα Glazed Apple απο το The Body Shop. Περίμενα πως και πως να φέρουν πάλι την συγκεκριμένη σειρά απο πέρσι τα Χριστούγεννα και με το που την έφεραν έτρεξα και πήρα και τη λοσιόν και το αφρόλουτρο και την κρέμα χεριών. Έχει πραγματικά πολλά shimmer μέσα και την θεωρώ ιδανική για καλοκαίρι πάνω σε μαυρισμένο δέρμα. Η μυρωδιά της είναι απλά απίστευτη και την χρησιμοποιώ με το σταγονόμετρο μην μου τελειώσει!

Για το πρόσωπο λάτρεψα την γνωστή σε όλες ενυδατική για ματ αποτέλεσμα Matte Effect Cream της Frezyderm. Την τίμησα δεόντως, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που το δέρμα μου είχε γίνει πολύ λιπαρό, και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Αν έχετε κανονικό δέρμα ίσως νιώσετε οτι δεν προσφέρει επαρκή ενυδάτωση καθώς είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα. Εγώ πάντως έχω ήδη δεύτερη συσκευασία στο σπίτι.


Συνεχίζω με προϊόντα μακιγιάζ. Το make up που δεν αλλάζω με κανένα και ήταν και στα περσινά αγαπημένα είναι το Double Wear της Estee Lauder. Δίνει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα, έχει πολύ καλή κάλυψη και δεν χρειάζεται καν σετάρισμα με πούδρα. Δεν μου εμφανίζεται λιπαρότητα ούτε μετά απο 10 ώρες και έχω ήδη δεύτερη συσκευασία και σε αυτό το προϊόν απο κάποια στιγμή που τα Sephora είχαν βάλει 50%. Μπορείτε να το δείτε φορεμένο εδώ

Μία BB Cream που δοκίμασα και μου άρεσε είναι της εταιρείας Physician's Formula η Super BB All-in 1 Beauty Balm Cream, που πήρα απο το iherb. Έχει μέτρια κάλυψη αλλά μου αρέσει γιατί κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο καθαρό και ξεκούραστο, έχει δείκτη προστασίας SPF30 και με μία πούδρα απο πάνω είναι ιδανική για πρωινό ελαφρύ μακιγιάζ. Σημαντικό το ότι δεν περιέχει parabens. Θα κάνω και για αυτήν αναλυτικότερη παρουσίαση. Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Τα κραγιόν που φόρεσα περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο είναι δύο. Το πρώτο είναι το Matt Lasting Lip Color της Radiant στην απόχρωση Νο14. Έχει δείκτη προστασίας SPF15, γίνεται όντως ματ και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ακόμα και μετά απο φαγητό. Το δεύτερο είναι της Golden Rose το Matte Lipstick Crayon στην απόχρωση 05. Επίσης ματ, με πολύ μεγάλη διάρκεια και ίσως λίγο πιο ενυδατικό σε σχέση με της Radiant που μπορεί κάποιες φορές να κάνει κομματάκια.


Επόμενο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ το bronzer Ultra Bronze απο την Makeup Revolution. Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που βάφομαι και, όπως βλέπετε, έχει ακόμα αρκετό προϊόν καθώς η συσκευασία είναι τεράστια. Έχει πολύ καλή απόδοση και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα. Σας το έχω παρουσιάσει και εδώ.

Σκιές και παλέτες σκιών έχω πάρα πολλές αλλά σαν της Lovie τις Metallic Smooth και Metallic Professional δεν έχω βρει. Είναι βουτυρένιες με απίστευτα έντονη απόδοση χρώματος και υπέροχες αποχρώσεις και επιπλέον πολύ οικονομικές.

Τέλος, στο καθημερινό μακιγιάζ μου χρησιμοποιώ πάντα πούδρα είτε βάλω make up, είτε βάλω bb cream είτε τίποτα απο τα δύο. Η πούδρα που λάτρεψα είναι απο την εταιρεία Physician's Formula, όπως και η bb cream που σας έδειξα πιο πάνω. Είναι η Talc-Free Mineral Face Powder με δείκτη προστασίας απο τον ήλιο SPF15. Μου αρέσει γιατί κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο ομοιόμορφο χρωματικά και, τουλάχιστον σε εμένα, κρατάει μακρυά την λιπαρότητα για αρκετές ώρες. Την βρίσκετε εδώ


Αγαπημένο μου σαμπουάν είναι το ίδιο με πέρσι. Όσα και να έχω δοκιμάσει δεν κάνω χωρίς αυτό. Είναι το Theraneem Naturals Shampoo Volumizing Therape της εταιρείας Organix South, επίσης αγορασμένο απο το iherb. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σαμπουάν που αρχικά ξενίζει γιατί κάνει αφρό πολύ δύσκολα, έχει πολύ αραιή σύσταση και δίνει την εντύπωση οτι δεν θα καθαρίσει τα μαλλιά σας. Το μυστικό του όμως δεν είναι στον αφρό αλλά στο να περάσει στο δέρμα του κεφαλιού και να παραμείνει για 2-3 λεπτά εκεί. Όταν το ξεβγάλετε, τα μαλλιά σας είναι πεντακάθαρα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Εγώ απο εκεί που λουζόμουν μέρα παρά μέρα, με αυτό το σαμπουάν λούζομαι κάθε δύο μέρες και μερικές φορές κρατάνε τα μαλλιά και τρεις. Έχω πάντα δύο μπουκάλια σπίτι για να μην ξεμείνω, όπως κάνω με πολλά προϊόντα που έχω ''κολλήσει''. Το βρίσκετε εδώ

Αρώματα έχω πολλά, μιας και έχω τρέλα με τις μυρωδιές, και σας τα έχω δείξει σε παλιότερο άρθρο εδώ. Το Modern Muse της Estee Lauder δεν είχε τύχει να το μυρίσω ποτέ και με το που το μύρισα δεν μπόρεσα να μην το πάρω. Το είχα πετύχει και με έκπτωση 35% οπότε δεν αντιστάθηκα. Είναι υπέροχο λουλουδένιο και ξυλώδες άρωμα που μπήκε πάνω απο όλα στις προτιμήσεις μου, το λατρεύει και ο άντρας μου και μου αρέσει που έχει διάρκεια και μυρίζουν τα ρούχα μου ακόμα και μετά απο πολλές μέρες.

Τέλος, το αποσμητικό που δεν αλλάζω με κανένα και ήταν και αυτό στα περσινά αγαπημένα μου είναι το OE Originel & Essentiel Midnight Illusion που βρίσκω μόνο στα καταστήματα Oggi. Δεν περιέχει αλουμίνιο και parabens, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, 12 ώρες σε εμένα σίγουρα, και δεν μου ξηραίνει καθόλου τις μασχάλες. Φανταστείτε οτι αυτή τη στιγμή έχω σπίτι 4 μπουκάλια καλού κακού! Έχω δοκιμάσει και άλλες μυρωδιές του, βγαίνει σε 6 σίγουρα, και μου άρεσαν όλες πλην μίας. Είναι πολύ οικονομικό και σας προτείνω να το δοκιμάσετε αν τύχει να περνάτε απο Oggi. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον προηγούμενο χρόνο και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ! Όπως βλέπετε, έχω ανακαλύψει κάποιους θησαυρούς στο iherb, οπότε καταλαβαίνετε την χαρά μου που μπορώ να ψωνίζω πάλι απο εκεί εν μέσω capital controls και αφού μείωσαν πάλι τα μεταφορικά τους! Έχουμε κανένα κοινό;
Φιλιά πολλά!