Ετικέτες

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Samples Review Part 1 - Δείγματα που δοκίμασα


Γεια σας κορίτσια μου γλυκά!

Όπως είδατε στο Facebook, είμαι διακοπές και πήρα μαζί μου αρκετά δείγματα να δοκιμάσω για να μην κουβαλάω μαζί μου μεγάλες συσκευασίες. Πρόλαβα και δοκίμασα ορισμένα και θα σας πω την γνώμη που σχημάτισα, με βάση όμως την μικρή τους ποσότητα.


Lavera Σαμπουάν Αναδόμησης για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά
Το σαμπουάν αυτό
είναι με βιολογικό τριαντάφυλλο και φυτική κερατίνη και μυρίζει υπέροχα! Δυστυχώς η ποσότητα του μετά βίας έφτασε για ένα ''χέρι'' λούσιμο και δεν κατάφερε να κάνει αρκετό αφρό ώστε να νιώσω οτι κάτι έκανα στα μαλλιά μου. Πέρα απο την μυρωδιά του δεν έχω άποψη. 

Phyto Paris Phytokeratine Extreme Exceptional Mask
Μία μάσκα μαλλιών για πολύ κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά. Την χρησιμοποίησα γιατί τα μαλλιά μου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ με τις βαφές και οι άκρες είναι ξηρές και άγριες. Μυρίζει όμορφα και είναι πηχτή οπότε δεν θέλει πολλή ποσότητα. Την χρησιμοποίησα όλη απο τις ρίζες μέχρι τις άκρες και την άφησα για 5 λεπτά, όπως λέει. Δεν είδα καμία διαφορά στο ξέμπλεγμα των μαλλιών, όταν στέγνωσαν ήταν πολύ απαλά αλλά οι ρίζες ήταν λαδωμένες ήδη με το που στέγνωσαν.

Helenvita Baby All Over Cleanser
Υγρό καθαρισμού για σώμα και μαλλιά για μωράκια. Το χρησιμοποίησα στο μωρό, έφτασε για δύο φορές και έβαλα και στο σώμα και στα μαλλάκια του. Μυρίζει όμορφα, μωρουδίστικα θα έλεγα, και κάνει καλό αφρό. Η μυρωδιά του δεν διαρκεί καθόλου και με δυσκόλεψε λίγο να του αφαιρέσω το αντιηλιακό απο το πρόσωπο.

Pharmasept Tol Velvet Intensive Foot Cream
Κρέμα ποδιών με κερατολυτική δράση για άμεση απαλλαγή απο σκληρύνσεις και σκασίματα. Δεν με ενθουσίασε. Την χρησιμοποίησα στις φτέρνες μου που είναι σκληρές και σκασμένες και δεν ένιωσα την εντατική ενυδάτωση που υπόσχεται ούτε και είδα κάποια βελτίωση στις σκληρύνσεις. Έφτασε βέβαια για τρεις φορές, δεν ξέρω αν θα δείτε διαφορά χρησιμοποιώντας ολόκληρη συσκευασία. Δεν μου άρεσε ούτε η μυρωδιά.

Apivita Suncare Antispot Face Cream 50 SPF
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με θαλάσσια λεβάντα και κρίταμο. Μου άρεσε πολύ, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ιδιαίτερη λιπαρότητα όπως κάνουν συνήθως τα αντιηλιακά. Η μυρωδιά του είναι έτσι και έτσι αλλά όχι κάτι ενοχλητικό ή αξιομνημόνευτο.

Korres Almond Blossom Moisturising Cream
Κρέμα ενυδάτωσης για λιπαρές - μικτές επιδερμίδες. Ομολογώ οτι δεν είχα προσέξει καθόλου τη συγκεκριμένη κρέμα, είχα μείνει στην σειρά με την μανόλια. Συνήθως οι κρέμες του Κορρέ δεν μου ''κάθονται'' καθόλου καλά αλλά η συγκεκριμένη με εντυπωσίασε. Απορροφήθηκε γρήγορα, ένιωσα βαθιά ενυδάτωση και δεν εμφάνισα καθόλου λιπαρότητα. Δεν κρατάει το πρόσωπο ματ αλλά ούτε και με γυαλάδες. Επιπλέον, η μυρωδιά της είναι πολύ ευχάριστη. Πολύ πιθανόν να αγοράσω το full size προϊόν.

 Alien Eau De Parfum by Thierry Mugler
Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ το συγκεκριμένο άρωμα και σίγουρα θα το αγοράσω παρότι ξέρω οτι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια. Είναι λουλουδένιο ξυλώδες και με κεχριμπάρι. Μου μυρίζει γλυκά και αισθησιακά και έχω κρατήσει να μυρίζω συνεχώς τη συσκευασία του.

La Roche-Posay Rosaliac CC Cream
Καθημερινή κρέμα για ομοιομορφία και διόρθωση των ατελειών του προσώπου. Το χρώμα της είναι πιο σκούρο απο το δικό μου αλλά όταν την άπλωσα στο πρόσωπο δεν φαινόταν τόσο πολύ η διαφορά. Μπορώ να πω οτι όντως έκανε την επιδερμίδα του προσώπου μου να φαίνεται πιο ομοιόμορφη αλλά είναι πολύ λιπαρή. Έπιανα το πρόσωπο μου και κυριολεκτικά κολλούσε απο την αρχή αλλά και μετά απο 5 ώρες.

BabyDerm Delicate 2 in 1 Shampoo & Body Bath.
Σαμπουάν και αφρόλουτρο μαζί για μωρά με χαμομήλι και πανθενόλη. Το χρησιμοποίησα μετά απο της Helenvita μήπως και αφαιρέσει το αντιηλιακό απο το πρόσωπο και το κεφάλι του μωρού και όντως το αφαίρεσε πανεύκολα. Μυρίζει όμορφα, μου θυμίζει musk, και η μυρωδιά του μένει στα μαλλάκια για ώρες.

Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub
Scrub προσώπου με βιταμίνη Ε και κόκκους απο βερύκοκο. Μου άρεσε πολύ γιατί είναι παχύρρευστο, με πολλούς και σκληρούς κόκκους που δεν εξαφανίζονται μόλις έρθουν σε επαφή με το βρεγμένο δέρμα. Μυρίζει υπέροχα, κάνει καλή απολέπιση και μετά την χρήση δεν ένιωσα καθόλου ξηρότητα και τράβηγμα στο δέρμα μου. 


Αυτά ήταν τα δείγματα που πρόλαβα να χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα. Έχω αρκετά ακόμα και θα ανεβάσω δεύτερο μέρος μόλις δοκιμάσω ορισμένα ακόμα. Έχετε δοκιμάσει κανένα απο αυτά;

Φιλάκια!