Ετικέτες

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Samples Review Part 2

Καλησπέρα παρέα μου όμορφη!

Επανέρχομαι στο blog με άλλη μία παρουσίαση δειγμάτων που δοκίμασα και των εντυπώσεων μου για αυτά!



Rene Furterer Absolue Keratine Shampoo Renaissance
Σαμπουάν ανανέωσης για πολύ ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά χωρίς sulfates και parabens. Ομολογώ οτι δεν
είχα ακούσει καθόλου την συγκεκριμένη εταιρεία και όταν άκουσα οτι δεν έχει sulfates απο τη μία ενθουσιάστηκα και απο την άλλη ήμουν περίεργη να δω αν θα κάνει αφρό γιατί συνήθως όσα δεν περιέχουν sulfates δεν αφρίζουν. Παραδόξως λοιπόν, κάνει ωραιότατο αφρό οπότε και νιώθετε να καθαρίζουν πολύ καλά τα μαλλιά. Επίσης. έχει ευχάριστο άρωμα που μου θύμισε αντρική κολόνια και δεν είναι λεπτόρρευστο για να χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να νιώσω οτι πρόσφερε κάτι στα μαλλιά μου. Βεβαίως με δύο μόνο χρήσεις ίσως δεν είναι εφικτό να βγάλω συμπέρασμα απλά δεν ένιωσα κάποια άμεση απαλότητα. Η τιμή του ξεκινάει απο τα 10 ευρώ για 200ml οπότε δύσκολα θα το αποφάσιζα να το αγοράσω.

Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50+
Αντηλιακό προσώπου για πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα με φακίδες, προσφέρει υψηλή προστασία, έχει ελαφριά σύσταση σαν νερό και ματ αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συμφωνώ οτι είναι ελαφρύ και δεν νιώθεις το δέρμα σου λιπαρό μετά την χρήση του. Ουσιαστικά ξέχασα οτι το φορούσα και αυτό αρκεί για να με πείσει να αγοράσω μελλοντικά την κανονική συσκευασία.

Mild by Nature Baby Shampoo and Body Wash
Σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1 για μωράκια απο το iherb. Δεν περιέχει καθόλου βλαβερά συστατικά ενώ περιέχει αλόη και διάφορα έλαια, όπως calendula, χαμομήλι, λιναρόσπορο. Έκανε ωραίο αφρό, καθάρισε το δερματάκι του μωρού μου και δεν του προκάλεσε οποιαδήποτε αντίδραση ή αλλεργία απλά δεν μου άρεσε η μυρωδιά ιδιαίτερα ούτε και έμεινα στο σώμα ή τα μαλλιά του. Δεν θα το αγοράσω.

Bioderma Sebium Gel Moussant
Αφρώδες τζελ καθαρισμού προσώπου για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Είναι ένα προϊόν που με εντυπωσίασε. Καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο και δεν το ξηραίνει καθόλου. Επίσης αρκεί ελάχιστη ποσότητα για να κάνει αφρό σε όλο το πρόσωπο. Θα το αγοράσω σίγουρα σε κανονικό μέγεθος. 

Refan Regenerizing Body Lotion with Organic Argan Oil
Αυτό το δείγμα μου το έδωσαν στα καταστήματα Refan που πουλάνε κολόνιες τύπου και είναι με άρωμα μπλε ορχιδέας. Μυρίζει πολύ ευχάριστα, είναι λεπτόρρευστο, αρκετά ενυδατικό και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Πιθανότατα θα το αγόραζα σε κανονικό μέγεθος.

The Body Shop Aloe Soothing Day Cream for Sensitive Skin
Ενυδατική κρέμα ημέρας με αλόη για ευαίσθητο δέρμα απο τα The Body Shop. Στο δικό μου δέρμα δεν ταίριαξε ιδιαίτερα για μέρα καθώς μου φάνηκε βαριά και μου έβγαζε λιπαρότητα. Την φόρεσα καλύτερα βράδυ μετά απο καθαρισμό για έξτρα ενυδάτωση. Δεν θα την αγοράσω.

Nuxe Nirvanesque Smoothing Eye Contour Cream 1st Wrinkles
Κρέμα ματιών με παιώνια και υαλουρονικό οξύ για τις πρώτες ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Εννοείται οτι με τόσο μικρή ποσότητα δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά με τις ρυτίδες. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι είναι πολύ ελαφριά, απορροφάται αμέσως, ενυδατώνει πολύ καλά την περιοχή των ματιών χωρίς να την βαραίνει και δεν μου προκάλεσε κάποιον ερεθισμό. Είναι πολύ πιθανό να την αγοράσω μελλοντικά.

Himalaya Herbals Dental Cream
Θεραπευτική οδοντόκρεμα απο 100% βότανα, κατάλληλη για ομοιοπαθητική και χορτοφάγους. Λέει οτι ελέγχει τη φλεγμονή και αιμορραγία των ούλων, καταπολεμά τη κακοσμία του στόματος και προλαμβάνει πέτρα και ουλίτιδα. Εγώ δεν μπόρεσα να τη χρησιμποιήσω γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η γεύση της. Ο σύζυγος μου όμως ενθουσιάστηκε και με ρωτούσε αν έχω και άλλη. Του άρεσε η γεύση και ένιωθε οτι καθάριζε πολύ καλά τα δόντια του και οτι φαίνονταν πιο άσπρα μετά τη χρήση.

Κορρές Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι με Χρώμα SPF50
Αυτή η αντιηλιακή κρέμα έχει αρκετά σκούρο χρώμα, όπως θα δείτε στην φωτογραφία πιο κάτω, αλλά όταν την άπλωσα στο πρόσωπο μου δεν φαινόταν ιδιαίτερα που σημαίνει οτι δεν ήταν και ιδιαίτερα καλυπτική. Δεν με ενδιέφερε αυτό βέβαια τόσο όσο το αν είναι λιπαρή και βαριά. Είναι αρκετά ανάλαφρη σαν κρέμα αλλά ένιωσα λίγη λιπαρότητα και δεν θα την προτιμούσα σε σύγκριση με άλλες που έχω φορέσει.



Κορρές Μαλακτική Κρέμα για Βαμμένα Μαλλιά με Ηλίανθο και Τσάι του Βουνού
Αυτή την μαλακτική κρέμα μαλλιών την έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές γιατί υπάρχει πάντα μέσα στο κουτάκι της βαφής μαλλιών που αγοράζω. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερα ωραία μυρωδιά αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά στα μαλλιά, ειδικά αμέσως μετά τη βαφή. Τα κάνει απαλά, ευκολοχτένιστα και λαμπερά. Αν δεν υπήρχε πάντα μες τη βαφή σίγουρα θα την αγόραζα.

Αυτά ήταν τα δείγματα του σημερινού ποστ και έρχεται και τρίτο μέρος. Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;