Ετικέτες

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Clothes Haul


Γεια σας και πάλι!

Σήμερα σας ετοίμασα ένα σύντομο haul με κάποια ρούχα που πήρα αυτές τις μέρες! Όπως σας είπα και στο facebook, δεν είναι επώνυμα ρούχα, είναι όλα πολύ οικονομικά.Τα πρώτα είναι απο ''τον Κινέζο της γειτονιάς μας''. Φυσικά εννοώ ένα κινέζικο μαγαζί κοντά στο σπίτι μου που έχει τεράστια ποικιλία και τα περισσότερα ρούχα του είναι αντίστοιχης ποιότητας με εκείνη που βρίσκουμε πλέον σε πολλά άλλα μαγαζιά. Πήρα 6 μπλούζες με τιμές 5,10 και 15 ευρώ. Δεν θυμάμαι ποια έκανε πόσο αλλά σύνολο μου πήγαν 65 ευρώ. 
Επόμενη μία ζακέτα που πήρα απο τοπικό μαγαζί της Λαμίας. Δεν θυμάμαι το όνομα, πέταξα τη σακούλα και η ιδιοκτήτρια ήταν αγενέστατη οπότε δεν θα το προτείνω κάπου. Απο το λίγο που έκατσα είδα πως ότι ρούχο είχε ήταν μοναδικό, δεν είχε δεύτερο. Η ζακέτα είναι One size και κόστισε 15 ευρώ.


Τέλος, πήγα και απο τα Bershka και πήρα πάλι μία ζακέτα σε δύο διαφορετικά χρώματα. Δεν ξέρω τι με έπιασε με τις ζακέτες πραγματικά. Το πρώτο χρώμα το λατρεύω, γενικά ότι φέρνει σε κοραλλί. Το δεύτερο είναι απαλό κίτρινο και ταιριάζει με κάτι πέδιλα που είχα πάρει. Κόστισαν 15 ευρώ η καθεμία.Αυτά ήταν τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά ψώνια μου (προς το παρόν)! Πως σας φάνηκαν; Εσείς ψωνίζετε απο κινέζικα καταστήματα;

Φιλάκια!